Bestmassage
Ordered and payed on the same day, now two months later: no item, no reply and reported to consumer bureau
Informations provenant de diverses sources externes
Vi er stolte over at kunne tilbyde dig en komplet produktserie bestående af massage- og wellnessprodukter af den fineste kvalitet:Transportable massagebrikse, Stationære massagebrikse, Elektriske Massagebrikse
Ordered and payed on the same day
Jag har beställt en halvrund kudde som …
Jag har beställt en halvrund kudde som ej var i lager. Efter 2 mån försöker jag få kontakt med företaget vi telefon och mail flera gånger . Tillslut får jag en kreditnota på mail men inga pengar till mitt konto. Har nu försökt nå dem via mail och tel många gånger och de hör inte av sig och inga pengar återbetalas. Dåligt skött företag. Dålig kundkontakt. Rekommenderas inte!!
Siv S
Kontaktede Bestmassage via mail og …
Kontaktede Bestmassage via mail og fik.beskeden at leveringstiden var 6 til 8 dage, men hurtigere hvis man betaler med kreditkort. Efter et par rykkere med lidt lange reaktionstider, fik jeg min vare efter 20 dage. Beløbet var trukket dagen efter bestilling. Plads til forbedringer
Bänkarna jag beställde OCH betalade för …
Bänkarna jag beställde OCH betalade för var slut i lager och skulle komma i lager efter ca 30 dagar. Efter ett HALVÅR var de fortfarande inte i lager så efter mycket strul så begärde jag pengarna åter. Återbetalningen var ca 100 kr lägre än vad jag betalat! Samt att jag då haft bankkostnader för både betalningen och för återbetalningen, då detta var utlandsbetalningar. Då fakturan kom var det dessutom en moms på 13 eller 19% (tysk tror jag). Så får inte en faktura se ut när man skickar till ett annat land. Jag försökte förklara för dem vilket bokföringshelvete de satte mig i men de verkade inte ens veta reglerna, eller så spelar de dumma. Kan inte rekommendera någon att köpa härifrån. Kanske funkar bättre om varorna faktiskt finns i lager, men fakturan du kommer att få är ogiltigt utförd för vårt svenska skattesystem.
Envío malísimo
Envío malísimo, en la página ponen que llega solamente a tu casa y cobran 9€ por envio, mentira, cada ves tenía que pagar llamadas de estos números caros y ir a buscar mis pedidos y pagar viajes. Estoy muy desgastada con el transporte ...........
Total ringe service
Fik leveret en massagebriks, hvor det ene hængsel ikke kunne lukke. Virksomhedens svenske medarbejder er konfliktsky, idet jeg 3-4 gange har lagt besked om, at ringe vedrørende en reklamation så vi kunne finde en løsning. Det skete bare aldrig. Det eneste de vil er at sende et hængsel som vi selv må sørge for bliver skiftet. Mage til dårlig service skal man lede længe efter. Jeg vil ikke anbefale denne virksomhed. Når pengene er betalt er de ligeglade med kunden. :0(
Venlige og altid til at få fat på
Det er oplevet et par gange at varer forglemmes eller kommer for sent, men de er altid behagelige at snakke med og til at få fat på. Varerne er gode. Køber fast brikspapir (fiberrullen) til klinikken.
Tilliden begynder alvorligt at vakle!
Har ventet i en evighed på en briksforlænger. Skulle være leveret i oktober/november sidste år, men der sker intet. Den vedbliver åbenbart med at være i restordre. Kan ikke komme i kontakt med dem. Telefonen besvares ikke og der kommer hele tiden en automail om at ejeren er på forretningsrejse. Opgiver snart.
mycket bra
allt ifrån betalning (jag valde direkt bank) , beställning, kontakt o produkt har gått precis så bra som jag kan önska. Jag köpte en bärbar massagebänk som helt motsvarar mina förväntningar o produktinformationen .
Jeg er vældig tilfreds :-)
Handel i juni 2015. Jeg skulle bruge den massagestol, som kan monteres på et bord, og tjekkede lige anmeldelserne, inden jeg handlede. De var ikke gode, så jeg skrev til dem, om jeg kunne betale efter korrekt levering og godkendelse af varerne. Det kunne jeg ikke, men jeg tog chancen, og blot et par efter modtog jeg hele min bestilling, og alt er i orden. Tak for det :-)
Very bad service
I have ordered a massage table. The delivery is still delayed, they do not answer the phone at all, and either the e-mail. I totally can not recommend the company.
Kan ikke anbefales
Hovedstøtten på briksen er utrolig svær at justere og sidder meget løs fast i briksen. Da jeg skriver til kundeservice ( ingen tager telefonen), får jeg blot af vide at de ikke har problemer med hovedstøtte og hvis jeg vil sende briksen tilbage bliver det helt for egen regning. En briks sendt til Tyskland, er halvdelen af prisen på denne briks. Skulle have kigget på trustpilot INDEN jeg købte noget hos bestmassage. Kan ikke anbefales.
alt som det skal være
Fik varen som aftalt. Billig og god vare, afleveret til døren
Good
I order a hot stone heater and stones and they delivered to me quite quik.It was some misunderstanding with delivery but we fixed it.So next time when I will need something else I will take from them again.Can recommend them.
Uacceptabelt!
Har købt en massagebriks hos Bestmassage.dk og der gik ikke ret lang tid før hovedstøtten gik i stykker. Sendte mail uden at få nogen reaktion og deres Telefonsvarer ønskede god jul og godt nytår - i marts!!
Kunne ikke blive ved med at vente, så har købt en ny, bedre og mere robust hovedstøtte hos et andet firma.
Har nu haft korrespondance med Bestmassage.dk i 6 uger og først nu tilbyder de at sende en ny hovedstøtte og intet som helst andet som kompensation - hvad kan jeg lige bruge det til!
Trækker betaling uden at have varen eller leveringsdato
BestMassage.dk er umulige at komme i kontakt med. Bestilte en massagebænk, fik trukket betalingen samtidigt med at jeg fik en mail om, at varen ikke var på lager, og at man ville oplyse en ny leverings dato senere. Har annulleret handlen pr. mail og anmodet banken om at tilbageføre betalingen.
Ingen support overhovedet! Jeg har smidt penge ud af vinduet!
Jeg købte et varmetæppe, men da jeg skulle bruge det første gang, virkede det ikke. Der står i deres betingelser, at jeg skulle henvende mig til dem personligt, hvis min vare var defekt. Jeg ringede rigtig mange gange, men blev med en telefonsvarer; "Vi ønsker vores kunder en god jul. Vi er tilbage igen d. 7 Januar" ( jeg købte den sidst i Februar). Jeg sendte dem 3-4 mails, men ingen respons. Så nu står jeg med en vare, som jeg ikke virker, og har smidt penge ud af vinduet!
Fejl i levering og umulige at få fat på
Fik leveret vores vare som vi skulle, men der var fejl i leveringen. Vi fik en anden og billigere massagebriks end den vi har bestilt og betalt for.
Har forgæves forsøgt at ringe til dem, skrevet i deres kontaktformular og sendt e-mail. Men ingen reaktion, kun en telefonsvare der oplyser de er på ferie indtil mandag den 21 januar som iøvrigt er en tirsdag.
Spændt på om vi overhovedet får kontakt til dem
Umulige at få fat i .
Der loves afsendelse 6-8 dage efter bestilling. Vi bestilte mellem jul og nytår og gav dem derfor lidt ekstra snor. Vi har stadig intet modtaget eller hørt efter de trak betalingen fra vores konto 2 januar 2014. Det er ikke muligt at komme i kontakt med dem på det oplyste kundeservicenr. Du får blot en telefonsvarer der ønsker godt nytår og oplyser at de er tilbage d. 7. januar 2014. De svarer ej heller på mails. Vi er nu meget spændt på at se om vi overhovedet modtager noget.
Helt igennem god handel.
De skrev levering 6-8 hverdage, varen var her 2 dage efter, helt igennem god handel.