Jeg skriver denne klage i forlængelse af min oprindelige anmeldelse af POINTBILER ApS (CVR 35238778), som nu er fusioneret med BILMESSEN ApS (CVR 34704090). Det er min forståelse, at begge vir... Voir plus

Jeg købte en brugt bil, som var fyldt med fejl og mangler. Der var på ingen måde et ønske om at få rettet op på disse fejl og mangler som jeg vendte tilbage til forhandleren i Farsø, indenfor de f... Voir plus

Burde være MINUS 5 stjerner ! ! ! Købte en brugt Audi A8L hos Leif , der var nogle ting der skulle rettes - da det ikke lykkedes for det værksted han sendte mig til, så blev jeg henvist til et an... Voir plus

Har handlet flere biler hos Bilmessen hvilket altid er sket til min fulde tilfredshed. De meget få garantireparationer er altid blevet lavet på værkstedet uden problemer af nogen art. Leif fra B... Voir plus

1. Atelier de réparation automobile
  2. Marché automobile
  3. Concessionnaire automobile

Informations provenant de diverses sources externes

Intro | Bilmessen Farsø

2,4

Bas

TrustScore 2.5 sur 5

Aucune trace de demande d’avis

2,4

Tous les avis

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Overholder ikke aftaler og svarer sjældent retur

Jeg købte desværre en større BMW 530d GT ved Bilmessen. Leif var meget imødekommende og der var næsten ingen grænser for, hvad der kunne lade sig gøre, så jeg endte med at handle med ham.
Leif mente også, at fakturaen kunne opdeles i bilkøb og ekstraudstyr, men det glemte han alt om og bagefter kunne det i øvrigt ikke lade sig gøre.
Efterfølgende har der været småting, som jeg vente tilbage omkring, idet den ene tågelygte var defekt, det ene blinklys var løs monteret og begge kameraer forrest på bilen var monteret omvendt af hvad de skulle. Der var jo denne fantastiske 12 måneders garantiordning til bilen, som ikke var meget værd, da det kom til stykket. Når man læser garantiordningen igennem tages der så mange forbehold, at den ikke er meget værd.

Leif var også imødekommende i forhold til at jeg bare skulle komme med bilen, så kunne de se på det, men da jeg konfronterede ham med, at jeg naturligvis forventede at det var dækket af ham, så begyndte han at snakke om mulige stenslag i tågelygten etc. og jeg vidste hvor det bar hen :-( ... jeg forsøgte at få dialogen i gang, men Leif vendte aldrig tilbage og hver gang det kom tæt på forhold, som det er hensigtsmæssigt ikke at skrive ned, var telefonen at foretrække.
Jeg har desuden undersøgt kigget lidt på selvanmeldelsen af bilen totale pris, hvor jeg synes der var en pæn difference, hvilket jeg er sikker på at Told og skat kan forklarer.
Alt i alt en dårlig oplevelse - og tænk sig at nå dertil for en tågelygte og et blinklys, når man i forvejen havde tjent pænt på bilsalget.

25 août 2015

Useriøs sælger

Hold jer fra ham, han er det man kalder en plat sælger der ikke overholder sine garantibestemmelser.

Du ved ikke hvad du får, før salg er alt som det skal være og der er ikke det de kan...

28 septembre 2014

Altid god service.

Har købt flere biler nye som brugte i en årrække hos Bilmessen og altid fået fremragende service. Selv i situationer hvor det kunne have været fristende at skære ind til benet, har jeg som kunde en klar fornemmelse af; at der altid bliver gjort det yderste for at levere varen. At så udefrakommende faktorer kan påvirke bestræbelserne skal ikke komme Bilmessen til skade.
Jeg køber helt sikkert også min næste bil der.

5 novembre 2010

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit