Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi havde en rigtig god oplevelse på restauranten. Maden var frisklavet, fuld af smag især deres butter chicken som smagte virkelig godt. Betjeningen var venlig og imødekommende, og personalet tog sig... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Den bedste Tikka Masala jeg har smagt i lang, lang tid - skøn sovs, perfekt afbalanceret, velduftende og med en perfekt konsistens - jeg valgte lammekød og kødet var super -mørt, saftigt, tender - sm... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Chicken Biryani hvis du ikke har prøvet denne ret så er du simpelthen nødt til at give den et skud. Magen til veltilberedt ret får du ikke mange steder. Hvis man er til stegt ris, nødder lidt r... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Restaurant indien à emporter
  2. Restaurant de curry indien
  3. Restaurant indien
  4. Restaurant de l'Inde du nord-est
  5. Restaurant végétalien
  6. Restaurant végétarien

Écrit par l'entreprise

Bindia er en lokal kæde af Indiske Take Away & Dine-Ins i København siden 2003. Amer Sulman er grundlæggeren af og hovedkokken for Bindia. Hos Bindia laver vi certificeret økologisk og sund indisk mad (30-60%) - også vegansk - uden tilsætningsstoffer og konserveringsmidler. Vi bruger ikke forarbejdet mad eller frituresteger og vi tilsætter ikke hverken animalsk fedt eller farvestoffer. Vi har haft Det Økologiske Spisemærke siden 2015, hvor vi som de første i Skandinavien inden for det indiske køkken satte fokus på økologien. Og vi har en klar målsætning om forsat at blive endnu grønnere. Vores mad er inspireret af Ayurvediske opskrifter og Bindia tilbyder formentlig de største portionstørrelser af retter blandt al indisk take away. I Ayurveda fungerer mad nemlig som forebyggende medicin og som den primære drivkraft bag at holde din krop sund og dit immunforsvar stærkt. Bindia betragtes som et af de bedste indiske take-away og dine-in steder – så meget at vi nu har åbnet hele 6 steder i København. Vi har nærmest intet madspild – faktisk har vi så lidt at bevægelsen mod madspild, Too Good To Go fandt det unødvendigt at inkludere os på deres app og platform, selvom vi allerede havde underskrevet en kontrakt om samarbejde. De gode, gammeldags metoder i det indiske køkken giver nemlig maden en naturlig og bæredygtig holdbarhed. Desuden har vi alle vores madvarer på køl, og den endelige ret laves først, når du bestiller den - og vi bruger aldrig mere, end det du får. Alt fra vores bæreposer, menukort og take-away-skåle er fremstillet af 100% genanvendt, ubleget papir. Både vores poser og menukort kan sorteres som papir - men vi anbefaler at man genanvender posen så meget som muligt først. For at skålene skal kunne tåle den varme, flydende mad, er en tynd plast-coating på indersiden nødvendig. Derfor skal skåle og tilhørende låg sorteres som almindeligt husholdningsaffald. Vi støtter organisationen Plastic Change, fordi vi også vil være med til at gøre en aktiv forskel for miljøet. Al vores strøm kommer fra vedvarende energikilder certificeret af vores el-leverandør Natur Energi.

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 70 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Noté 1 sur 5 étoiles

Restauranten ved Trianglen minder om en…

Restauranten ved Trianglen minder om en indisk McDonalds, desværre. Til trods for restaurantindretning er der hverken glas, bestik eller tallerkner - man kan kun få en papkop og engangsbestik, og maden ‘serveres’ i to takeaway bokse med en ekstra boks til at spise det i. Virkeligt usselt - hvis det kun er takeaway så drop restauranten. Maden er også kedelig og har ikke meget med Indien at gøre. En gennemført skuffelse.

20 avril 2026
Noté 4 sur 5 étoiles

Vi bestilte mad herfra

Vi bestilte mad herfra, og det var en rigtig positiv oplevelse. Maden smagte virkelig godt og levede op til forventningerne – faktisk blev vi lidt overraskede. Ofte oplever man, at indisk mad kan være meget tung på fløde og mangle smag, men her var det slet ikke tilfældet.

Retterne var velkrydrede, smagfulde og tydeligt lavet med omtanke. Det var dejligt at få indisk mad, hvor krydderierne virkelig kom til deres ret. Stor ros for det!

2 avril 2026

Kære Vet Cura,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord. Det glæder os rigtig meget at høre, at du sætter pris på kvaliteten og den autentiske smag i vores mad.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen snart – og forhåbentlig give dig en femstjernet oplevelse næste gang.

Bindia Team

Noté 3 sur 5 étoiles

Vanvittig prissætning eller bare dårlig service

167kr for en lille ret på Wolt, og så skal man simpelthen bestille ris ved siden af.
Så nu står vi herhjemme og koger ris 😂

Opdatering: Det smager nu meget godt 😊

29 mars 2026

Kære Christian,

Mange tak for din feedback.

Jeg er ked af, at du synes, at retten var for dyr. Jeg synes egentlig også, at 167 kr. er mange penge for en hovedret, men det er svært at gøre det billigere, når Wolt tager ca. en tredjedel af beløbet. Til gengæld, hvis du bestiller på vores egen hjemmeside, og selv afhenter i en af vores butikker, vil du møde nogle helt andre priser, så det håber jeg du vil overveje næste gang 😊

Indenfor det indiske køkken er det meget normalt, at man bestiller hovedretter og tilbehør for sig, hvilket også er grunden til, at vi har gjort det på denne måde, helt fra vi startede Bindia i 2003. I beskrivelsen af retterne på Wolt står der også: “Tilkøb: Ris / Naanbrød” og så figurerer disse muligheder i sub-kategorien “Vælg tilbehør” under selve retten, så det er i hvert fald ikke fordi vi har prøvet at lægge skjul på, hvordan menuen hænger sammen, men jeg er selvfølgelig ked af, hvis du alligevel synes, at det var forvirrende!

Jeg er glad for, at du synes, at maden smagte godt, og jeg håber som sagt, at du vil bestille direkte på vores egen hjemmeside næste gang, til afhentning i butikken, for så er priserne som sagt anderledes.

Endnu en gang tak for din ærlige feedback ❤️

Jacob Langhorn
Bindia Administration

Noté 1 sur 5 étoiles

Prøvet at bestille gennem deres nye…

Bestilte igennem deres nye app. Den trak alle pengene. Men jeg fik ingen ordre. Det er virkelig irriterende.

11 mars 2026

Kære Steger,

Det beklager vi virkelig at høre, det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker for vores kunder.

Det lyder som om, der kan være sket en teknisk fejl. Kan du sende os dit ordrenummer (evt. også tidspunkt for bestilling)? Så sørger vi straks for enten refundering, ny mad eller den løsning du foretrækker og giver selvfølgelig også en rabatkode for ulejligheden 🙏

Vi vil også meget gerne bede dig om at kontakte vores kundeservice fremover først, så vi hurtigt kan finde en løsning for dig. Vi sidder klar til at hjælpe og løser altid sådanne sager med det samme ❤️

Vi ser frem til at høre fra dig.

Virkelig skidt omgang mad

Virkelig skidt omgang mad! Butterchicken hvor saucen var meget olieret og hvor kyllingen var hård og smagte opvarmet. Skidt oplevelse.

4 mars 2026

Dear Betina,

It is a bit disappointing for us to see that we got a low rating.

Unfortunately, we weren’t able to find any order with your name in our system. We would love to give you proper customer service however, we're unable to do so without the specific details of your order. Therefore, please share the order id here or send it to office@bindia.dk.

We assure you that we’ll be doing anything & everything possible to improve ourselves.

Looking forward to hearing from you.

Team Bindia Søborg

Noté 2 sur 5 étoiles

Leveringen kommer og leverandøren ved…

Leveringen kommer og leverandøren ved ikke hvilken af de ordrer, han har med, det er. Allerede suspicious der. Derudover, godt nok står det på hjemmesiden med småt, men burde være ulovligt at sælge en lille ret til 180, hvor man så skal TILKØBE ris. What in the world. Kyllingen var god, sovsen også relativ, men anderledes end hvad man nok forventer. Meget blandede følelser, potentielt godt sted men rimelig kludret oplevelse.

26 février 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Bindia in Lyngby is my favorite when it…

Bindia in Lyngby is my favorite when it comes to Indian food. I especially like the Chicken Tikka Masala. The staff is always welcoming and smiling!

4 février 2026

Dear Søren,

Thank you very much for the 5 stars and for taking the time to share your kind words. We truly appreciate your support.

We look forward to welcoming you back very soon.

Warm regards,
Bindia Team Lyngby

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus