Vandaag is onze taatsdeur met zijpaneel…
Vandaag is onze taatsdeur met zijpaneel gemonteerd. Keurige medewerkers, netjes gewerkt.
Bij de eerste plaatsing werd een waterleiding geraakt. Dit heb ik eerder, ondanks matige communicatie van hún kant, niet geschreven. Hierdoor veel extra herstelwerkzaamheden moeten verrichten. Ik gun bedrijven uit de regio altijd een order.
Ik bedankte na plaatsing Maurice nog een keer dat de deur keurig hing, we met de deur blij zijn. De mannen die de deur hebben opgehangen waren heel vriendelijk en kundig.
De reden waarom ik de review aanpas naar drie sterren is dat ik vind dat de communicatie veel beter kan. Geen reactie na laatste app aan Maurice. Een kans gemist. Niets meer gehoord.
Het gaat in business niet alleen om de verkopen, aftersales en op zijn minst interesse of het overige hersteld is etc. Hoort er ook bij. Ik heb ze bewust de kans gegeven.
Ik hoop dat ze als bedrijf hiervan leren.
Daarbij leggen zij na het inmeten de verantwoordelijkheid voor het plaatsen volledig bij de klant neer.
Mijn neef heeft recent een stalen deur met kozijn besteld bij Gewoon Gers. Hij wilde eerst naar binnendeurenvanstaal gaan op mijn advies, regionaal is economisch voor de regio beter. Maar na mijn verhaal besloot hij naar Gewoon Gers te gaan, die ook veel meer verantwoordelijkheden nemen qua plaatsing en inmeten.
Dat is dan toch jammer. Maar het is zo het is.
Nogmaals, het stopt niet bij de verkoop.
Ook moet je de rekening ruim voor plaatsing betalen. Heb ik, tegen mijn principes, gedaan vanwege de gunfactor.
Dus hoop ik oprecht dat ze het brede pakket, van aankoop tot aftersales en alles er tussenin oppakken. Het zal dan meer klanten opleveren. En dat gun ik ondernemers,
11 mars 2026
Avis spontané