Jeg har netop været i biografen for at se Vaiana med min datter. Filmen skulle jo være ret spektakulær og dette skulle være en god oplevelse. Men hvordan i alverden de kan være bekendt at kalde... Voir plus
Hermed min allervarmeste anbefaling til at besøge Bio Silkeborg. Jeg havde hjemme bestilt billetter til 11 personer, men det endte med at blive noget rod. Der var afbud og eftertilmeldinger, så jeg va... Voir plus
Det er simpelthen så rart når man kommer ind i en lokal biograf at man ser et venligt ansigt. Det levere de i store mængder i bio silkeborg, derudover er biografen i min mening i rigtig god stand og... Voir plus
Jeg er ved at fylde sodavand i min kop og kigger rundt efter et låg og han der står i kassen siger så “ det står på skiltet vi er løbet tør” hvilken også er helt ok, hvis det skilt ikke hag oppe i lof... Voir plus
Aucune trace de demande d’avis
Les gens ont aussi consulté
Hvad synes du om kundeservicen i Bio Silkeborg?
..Jeg synes, det kunne være en god idé, for p.t findes den ikke.
20/01 var jeg inde at se 1917 i benævnte biograf og er rystet over, hvad jeg blev budt.
Højt oppe nede bagi biografen sad en højtaler, der skrattede store dele af filmen, og når der var hvid baggrund i filmen, var der små, men stadig helt tydelige hvide striber ned igennem baggrundsbilledet.
Ind til nu, har jeg skrevet to gange til biografen gennem deres kontaktformular, hvor jeg beder dem forholde sig til min klage, og to gange har de valgt totalt at ignorere mig.
Jeg holder mig for eftertiden fra Bio Silkeborg - andre burde gøre det samme, så længe de ikke kan vise film på en måde, så det ikke føles som om, man er rejst 40 år tilbage i tiden.
Der kan kun gives 5 stjerner
Der kan kun gives 5 stjerner, men de unge mennesker som var på arbejde lørdag aften d.10 februar, fortjener 10 stjerner hver:)
Jeg havde havde mega meget bøvl med et gavekort fra GOdream, som slet ikke var personalets problem, men en sød sød ung fyr ved navn Oliver hev os til side og fixede det på min mobil!:) Super service og sød og smilende pige i billetlugen.
Dårligeste service, jeg længe har set!!!
Jeg bruger ofte Silkeborg bio, men forleden skulle min kæreste og jeg ind og se fast and furious, men da vi kommer ind siger den unge mand i biletsalget siger det bliver 275 kr og jeg tænker det lyder dyrt men betaler, han stikker mig så 3 billetter og jeg siger så med det samme jeg kun har bestilt 2 stk. Jeg får den ene refunderet og jeg spørg så er du så sikker på jeg får de rækker jeg har bestilt? Han svare dertil ja, det er jeg. Jeg går så ind i kiosken til min kæreste og forklare ham hvad der skete, han siger så jeg lige skal tjekke billetterne og rigtig nok har jeg fået forkerte billetter, jeg havde fået række 4 og vi bestilte række 11?! Jeg går derfor ud igen i biletsalget og siger til ham den unge mand, at der er sket en fejl, han siger bare når, ja men så får du dine penge retur, i stedt for at finde en løsning på problemet, jeg viser ham min booking på mail og siger det kan da ikke være rigtigt, men han udbetaler bare pengene og virker ligeglad!!! Udover det refunderer han kun 270 kr og beholder de 5 kr i booking gebyr selvom jeg ikke får set filmen!!!! Rigtig dårlig service, og nok sidste gang jeg benytter den lokale bio, så må jeg jo støtte de større kæder (kino) i Århus og Herning, da jeg ved deres service er i top. ��
Gode film og god komfort
Dejlig biograf med skøn sidde komfort og man sidder ikke for tæt på de andre biografgængere.
(Eneste minus: vi kunne godt tænke os at filmene gik på flere forskellige tidspunkter. Kl 21. er bare for sent for os på en hverdagsaften.)
utallige gode oplevelser
Jeg har gået i Bio Silkeborg i mange år og flere gange end jeg tør tælle. Jeg har altid haft gode oplevelser og det er jeg enormt glad for.
Man kunne måske godt snart håbe på en interiør opgradering i salene, men det er ikke det der skal ødelægge min film.
Dejlig bio
Super dejlig biograf og for det meste smilende medarbejdere! Dog synes jeg hurtigt at f.eks. resident evil 5 forsvandt udfattelig hurtigt fra biografen - hvilket var meget træls. men ellers god biograf.
Fint
Ikke noget specielt at sige om denne biograf andet at den ikke altid har premierefilmene.