Bisserupcamping Avis 4

3,8

3,8

Bien

Dejlig plads

Jeg er fastligger på Bisserup camping og nyder det. Vi har fået nyt lejrchefpar her i 2026 og de gør et godt arbejde.
Der er pænt og rent, og de yder en god service med smil og hjælpsomhed.

9 mai 2026

Luksus hytte - måske bare en meget lille hytte

Booket en Luksus hytte med 5 sovepladsen bl.a en sovesofa- meeen luksus er store ord. Sovesofaen var ca 120 gange 140 cm lang ikke beregnet til voksne - er svaret at det vidste man godt, men det kunne ikke stå på hjemmesiden pga noget organisatorisk
Resten af hytte meget lille. 3 voksne er efter min mening rigeligt - som minimum bør det stå når man booker
Ved aflevering af hytte gør jeg desuden opmærksom på et stoppe afløb - svaret er “det har aldrig været et problem”. Jeg fornemmede at man ikke troede på mig
Jeg gør også opmærksom på musse ekskrementer ved sovesofa- svaret er “det kan ikke passe” Vedkommende selv havde gjort rent, så var det måtte være krummer (det var det ikke). MUS kan jo komme over en nat så ikke kritik af rengøring
Mine opmærksomhed punkter blev absolut ikke godt modtaget af ejerens kone.
Vi tænker os lidt bedre om inden vi booker igen

9 mai 2025

Dårlig booking system de har!

Dårlig booking system de har!! Da vi kom fik vi af vide at vi ikke havde booket selvom vi havde fået en mail plus jeg havde ringet derned og snakket med dem og fik af vide at vi ikke skulle gøre mere ved vores mail da vi vil være i deres system.... Vi fik en anden plads og sagde vi vil køre hjem fredag men om torsdagen kom nogen andre og skulle bruge vores plads og at vi havde kun booket til torsdag virkelig dårlig system........
Hende der ejer det ville slet ikke høre på hvad vi havde og sige hun var meget sur og ubehagelig menneske at snakke med.... VI SÆTTER ALDRIG VORES BEN DER MERE..... kan ikke anbefale denne campingplads...

17 avril 2025

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit