www.bjaeverskovvvs.dk Avis 11

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

11 avis

Varm anbefaling!

Vi har netop haft Bjæverskov VVS til at lave gulvvarme, støbe gulv, gennemgå vores kloak og diverse murerarbejde i vores hus. Vi har været enormt tilfredse med alt. Håndværkerne har været super dygtige og flinke, alle aftaler/tidsplaner blev overholdt og vi havde fra start til slut en god dialog med ejeren Peter.

6 août 2025

ADVARSEL!!!

ADVARSEL!!!
BRUG IKKE BJÆVERSKOV VVS.

Vi hos Hampen A/S i Herfølge har fået installeret 2 x varmepumper i udstillingen, og efter 1 mdr. går motoren i stykker på den ene.
Det er hvad der kan ske, nu kommer vi til hvorfor jeg giver 1 stjerne og kunne jeg vælge 0 havde jeg gjort det.

Bjæverskov vvs tager intet ansvar i at få skiftet eller repareret varmepumpen. Beskeden er at Panasonic ikke vender tilbage, hvad skal vi bruge det til..
de vender ikke tilbage på vores henvendelse og deres indehaver Peter lægger til sidst telefonen når vi ringer for at få en status.

For din egen skyld, se bort fra Bjæverskov vvs!

15 janvier 2024

NYT WC OG VANDHANE

Fik udskiftet til et nyt WC og vandhane i køkken på Jespers omhyggelige anbefaling. Han afleverede et fint stykke arbejde og var meget opmærksom på renlighed efter sit håndværk. Frisk fyr og dygtig og effektiv til sit arbejde. Fin anbefaling herfra.

24 mars 2023

Installation af varmepumpe

Fik installeret en Viessmann luft til vand varmepumpe.
En super god oplevelse fra start til slut.
Meget kompetente medarbejdere, møde stabile og yderst behaglige personer. Især skal Kim fremhæves idet han primært stod for installationen. Meget omhyggelig, struktureret og professionel, rydder pænt op efter sig
De kan noget i den virksomhed, kan kun varmt anbefales

14 octobre 2022

Dårlig service!

Har siden slutningen af november 2021været i løbende kontakt med Peter vedr udskiftning af blandingsbatterier og ny indmad til et toilet. Han lover og lover, men der sker ikke noget. Har nu opgivet. Måske en for lille arbejdsopgave, men så kan jo melde det ud.

19 février 2022

Jeg prøvede at lave en aftale med…

Jeg prøvede at lave en aftale med Bjæverskov & Ørslev VVS to gange og begge gange blev jeg brænd af. Jeg hørte aldrig fra dem, men godt det samme. Simpelt for useriøst aldrig at vende tilbage og så 2 gange. 1 Stjerne for at spilde min tid.

18 janvier 2022

Super god oplevelse

Super god oplevelse.
Hurtig til at afgive tilbud, hurtig og perfekt udførelse af arbejdet og under prisen på faktura beløbet.
Virkelig tilfreds.

27 février 2019

Vi føler os snydt - brug et andet firma!

Vores gulvvarme i kælderen gik fra at være velfungerende til ikke-fungerende fra den ene dag til den anden - startende i det rum længst fra varmepumpen.
Vi søgte derfor et vvs-firma, med speciale i oliefyr og spørger derfor specifikt ind til kyndighed indenfor dette felt ved opringning til firmaet.
Firmaet sender en sød medarbejder, der dog umiddelbart ikke kan svare på gængse spørgsmål til oliefyrsindstillinger og til-/fraførende kredsløb til/fra fyret (han siger direkte at han ikke foretager oliefyr-service!?) og set i bagspejlet, har han indstillet fyret for lavt efter hver af sine besøg. Han finder ingen fejl/mangler ved fyret og vælger derfor at udskifte (stort set hele husets) termostater mm.
Dagen efter bemærker jeg at der lækker vand fra en termostat og da det iøvrigt stadig er iskoldt, kontakter jeg igen firmaet. De sender samme mand - han kan konstatere at vandlækagen skyldes manglende efterspænding af en pakning, som han havde udskiftet dagen før. Han vælger igen at se på fyret og finder nu at en beholder i fyret skal skiftes. Dette kan først lade sig gøre 4 dage efter. 3. besøg - beholderen skiftes. Dagen efter er det fortsat iskoldt - vi ringer igen. Nu, 4.besøg, kommer en anden medarbejder - sød og rar - han finder på under 30 min ud af at en ventil har sat sig og at fyret derfor ikke kan pumpe. Ventilen skaffes samme dag - varmen er tilbage dagen efter.
Forløbet var umiddelbart lidt langt, der går 7 dage fra 1.kontakt til problemet er løst (uheldigvis den kolde del af november måned) og 4 besøg fra firmaet.
Det der dog overrasker os og som gør at vi føler os snydt, er, at vi får tilsendt en faktura hvor vi skal betale for rup og stup. På trods af at firmaet selv var ansvarlig for de fleste af besøgene og at udskiftningen af de fleste materialer ikke var problemløsende.
Jeg bliver SÅ frustreret når "fag"-folk tillader sig at behandle sine godtroende kunder sådan - det er sgu let at tjene penge som håndværker, når man bare kan fakturere egne fejl/mangler på kundernes regning! Desuden bør et firma også kende sine egne begrænsninger/kompetencer - man skal sgu sende en der har styr på tingene 1.gang, i stedet for hovedløst at udskifte alt!
Det er i hvert fald sidste gang vi bruger det firma. Nu håber vi at varmen holder og alle de udskiftninger der er foretaget er forebyggende de næste år!
Desuden har vi først fået fakturaen i 2016, hvor man jo IKKE kan få håndværker-fradrag (arbejdet skal være udført og BETALT i 2015) - fedt!

6 janvier 2016

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit