L'entreprise a répondu

Snabba och väldigt tillmötesgående! Gav mig en bra deal och kom snabbt iväg med paketet. Handlar gärna från Björnholt Musik igen! Att Postnord strulade lite är Postnords fel. Och det var jag som val... Voir plus

1. Magasin de musique
  2. Magasin de guitares
  3. Magasin de pianos

Écrit par l'entreprise

Musikbutik med mærkevarer, guitarer, digitalpianoer, PA anlæg, Homestudio og tilbehør. Kvalitet siden 1960

4,9

Excellent

TrustScore 5 sur 5

356 avis

Over al forventning.

Det er den bedste service, jeg har fået i hele mit liv.

9 avril 2026

Hej, tak for den fantastisk flotte anmeldelse :-) dbh Ole Bjørnholt

Det sikre valg når det gælder om ikke at gå ned på udstyr.

Jeg har handlet Elguitar, Headset, FR- højtaler diverse pedaler og flere andre effekter over de sidste par år. Hvis ikke de har varen, skaffer de den gerne hjem. Jeg vil helst handle dansk og Bjørnholt musik har gjort det nemt, med gode priser. Hurtig svartid på mail. Sender pakker hurtigt. Svarer hurtigt på tekniske spørgsmål. Meget fin og venlig betjening. En butik som gør en forskel.

1 avril 2026

Réponse : Bjørnholt Musik

Hej Henrik, 1000 tak for din meget fine anmeldelse som vi sætter stor pris på :-) dbh Ole Bjørnholt

Altid god service

Altid god service og professionel kundeservice 👍😊🎶

18 mars 2026

Hej Kim, takker for fin anmeldelse og din tid til dette. Vh Ole Bjørnholt

God oplevelse

Hurtige svar på mails.
Og min datter er super glad for klaveret som var nem at samle
Alt i alt en god oplevelse at handle hos Bjørnholt Musik
Også transport firmaet hvor man kunne GPS tracke sin levering var lækkert

18 mars 2026

Réponse : Bjørnholt Musik

Hej, 1000 tak for den fine anmeldelse, og dejligt at vide at i er glade for pianoet. Vh Ole Bjørnholt

Det bedste køb fra Bjørnholt musik

Bjørnholt musik har bare de bedste ting som man kan købe så god service og kvalitet som man kan købe og når det gælder Gls så er de altid klar til at køre ud til pakkeshoppen når det gælder

13 mars 2026

Hej, dejligt! mange tak for super fin anmeldelse. Vh Ole Bjørnholt

Rigtig tilfreds

Rigtig tilfreds - glad for de tager tiden til at gennemgå og opsætte guitaren korrekt, modsat mange andre online-forhandlere, der bare sender den afsted som den er, og så kan man være heldig eller uheldig.

4 mars 2026

Hej, 1000 tak for din fine anmeldelse :-) vh Ole Bjørnholt

Tilfreds med forretningen

Tilfreds med forretningen, hurtig levering

1 mars 2026

Réponse : Bjørnholt Musik

Hej, mange tak for din anmeldelse og tid her til, vh Ole Bjørnholt

Intet at klage over

Min nye forstærker kom hurtigere end forventet levering, og der var intet galt med den. Så det kan ikke blive meget bedre

28 février 2026

Hej, dejligt :-) Tak for den gode anmeldelse , vh Ole Bjørnholt

Jeg er norsk

Jeg er norsk. Jeg fant en gitar som jeg søkte til en svært god pris. Allerede fra første spørsmål om moms/avgifter etc ble jeg fulgt tett opp med effektiv korespondanse. Alt gikk etter planen, og gitaren kom frem på under en uke ! Fantastisk service hele veien ! TAKK 🙂

6 février 2026

Réponse : Bjørnholt Musik

Hey, 1000 tak for din fine anmeldelse, godt at den fine guitar er vel fremme 🇩🇰🇳🇴och du er glad for den🤩Mvh Ole Bjørnholt

Snabba och väldigt tillmötesgående

Handlar gärna från Björnholt Musik igen!
Att Postnord strulade lite är Postnords fel. Och det var jag som valde Postnord så...

30 janvier 2026

Réponse : Bjørnholt Musik

Hey, 1000 tack så mycket for din fine anmeldelse, bra at guitar er vel fremme hinsidan :-) vh Ole Bjørnholt

God hurtig levering

God hurtig levering

25 janvier 2026

Réponse : Bjørnholt Musik

Hey, Taaak for din tid til den gode anmeldelse :-) Du skal være velkommen en anden gang. vh Ole Bjørnholt

Det er bare i orden

Det er bare i orden , som man gerne ville have at en musik forretning er

20 janvier 2026

Hej, mange tak for den fine anmeldelse :-) vh Ole Bjørnholt

En butik hvor udvalg og service er helt…

En butik hvor udvalg og service er helt i top. En utrolig viden om "alt" for at sige det lige ud. Både mulighed for at købe online, men det allerbedste er den fantastisk fysiske butik i Silkeborg.

21 janvier 2026

Hej, 1000 tak for din meget fine anmeldelse :-) vh Ole Bjørnholt