Bladkiosken.dk Avis

TrustScore 3 sur 5

3,0

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg kan kun igen slå fast at BLADKIOSKEN er FORMIDABLE !! Jeg har snart brugt Bladkiosken i adskillige år og har udelukkende godt at sige - og så har de blade man ellers kan have mere end blot svært... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

har købt en sending bøger. på plussiden er den billige pris og hurtig levering.bøgerne blev bestilt søndag aften og leveret fredag.de små minusser er den høje medlemspris som hurtig kan æde besparelse... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Hvis man benytter sig af deres tilbud og melder sig ind , siger man ja til et medlemskab der koster kassen og hører intet fra dem . Inden man har tænkt sig om hæver de hvert kvartal et beløb for me... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Marchand de journaux
  2. aussi dans
  3. Boutique spécialisée dans la vente de magazines
  4. Magasin d'articles de loisirs

Écrit par l'entreprise

Dansk webshop med alle dine favorit magasiner og ugeblade 🛒Shop blandt 3.200 magasiner og ugeblade - spar op til 90% ved at handle på Bladkiosken.dk. Til job, fritid eller som gave.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Super sted at handle

Skøn skøn side har alt hvad jeg behøver har handlet her utallige gange og fortsætter med det

11 juillet 2013
Noté 2 sur 5 étoiles

Gaveabonnement med binding.

Jeg synes ikke det er i orden når man bestiller et gaveabonnement at bindingen fortsætter udover det bestilte med mindre man afbestiller hvilket betyder at hænge i telefonkø i 20 minutter. Hallo derude - emailen er opfundet !!
Jeg er ikke nødvendigvis interesseret i det bestilte magasin (gaveabonnement !) og modtageren skal jo ikke forpligtes ved at modtage en gave. Ikke kundevenligt, men selvfølgelig typisk dansk serviceniveau det må man medgive.

2 juillet 2013
Logo de Bladkiosken.dk

Réponse de Bladkiosken.dk

Hej Preben
Til information er dette nu ændret hos Bladkiosken.dk - det betyder, at alle de tilbud der kan bestilles som GAVE-abonnement stopper automatisk efter sidste nummer.

Susanne

Den 2/7/2013
Hej Preben Jørgensen
Tak for dit input i forbindelse med køb af magasinabonnement på vores hjemmeside.

Det er desværre ikke alle abonnementer der stopper automatisk efter udløb af tilbud - heller ikke selv om det bestilles som Gave-abonnement. Det er magasinudgiver, der beslutter hvilke konditioner det enkelte tilbud kan sælges under, hvilket også er en af grundene til, vi informerer om abonnementbetingelserne under hvert enkelt tilbud på vores hjemmeside.

Jeg har noteret din henvendelse og vil tage det med i vores videre samarbejde og udvikling med magasinudgiverne.

Susanne

bladkiosken nemt og overskueligt

At købe abonnementer på magasiner er super nemt. Du vedhæfter kun for hvad der står under det enkelte magasins abonnementbetingelser. Jeg har i mange år brugt bladkiosken til at finde gode tilbud på magasiner og der har aldrig været problemer. Og dog en enkelt gang fik jeg ikke tilsendt min velkomst gave men fik aldrig brokket mig over det og er lidt itvivl om hvorvidt det er bladkiosken der sender velkomstgaverne ud for de enkelte magasiner.

26 juin 2013

Skøn overraskelse.

Fantastisk ...intet mindre. har lige modtaget første blad ud af 12 af min gave pakke af Isabella, dejlig måde at få en gave spredt ud over hele året. En god måde at give en gave på.

24 juin 2013

Inspirerende oversigt på magasintilbud

På bladkiosken finder man på en og samme side en overskuelig samling af diverse magasiner og blade. Jævnligt sendes en inspirerende mail med formidling af diverse bladtilbud, som jeg sjældent selv ville have stødt på. Jeg har benyttet mig af disse tilbud med stor tilfredshed adskillige gange. Der følges altid op med statusmail på en ordre.

24 juin 2013
Noté 3 sur 5 étoiles

Kritik af bladkiosken.dk - men firmaet følger op på utilfredse kunder!

Bladkiosken.dk
For fem dage siden skrev jeg blandt andet:

"Tilsyneladende blev jeg– uden selv at vide det - medlem af en abonnementsordning med månedligt medlemsgebyr, da jeg den 25. maj købte en bog hos den boghandler, som på bogpriser.dk var billigst. /.../
Jeg føler mig i ekstrem grad bondefanget.
Er det virkelig lovligt, det som firmaet her gør?"

Men i dag er jeg blevet ringet op af en venlig medarbejder fra firmaet, som beklager, at jeg har følt mig dårligt behandlet af dem, og som tilbyder, at jeg pr. dags dato kan blive løst fra mit abonnement. Det giver et andet og noget mere positivt indtryk af firmaet: Jeg er glad for opfølgningen, og sidder så bare tilbage med en undren over, hvor i købsforløbet det er, at Plusbogsbetingelserne skal tydeliggøres, så en rimeligt erfaren bogkøber som jeg ikke overser, hvad det er jeg siger ja til.
Men det regner jeg med, at firmaet selv analyserer videre på, så de undgår flere vrede anmeldelser som den, jeg nu modererer.
vh Gunnar Jørgensen

7 juin 2013
Noté 4 sur 5 étoiles

OK netboghandel

Langt, langt billigere bøger kan strække tålmodigheden ved levering. Fragtpriserne er urimeligt høje for nye købere, men falder betragteligt ved længere tids "medlemsskab" til et acceptabelt niveau.

4 juin 2013

Fungerede fint for mig

Bestilte et abonnement, fik bekræftelse samme dag og det første blad kom som lovet 3 uger efter. Lige efter bogen - kan kun anbefale Bladkiosken.
ps: Kan ikke helt forstå de anmeldelser der ligger herinde.... Bladkiosken sælger kun magasiner og ikke bøger - så vidt jeg kan se....

31 mai 2013
Noté 1 sur 5 étoiles

Tænk at vil drive forretning på den måde

Jeg har lært flere ting efter at have handlet med plusbog/bladkiosken.
Først tjek Trustpilot hvis du er ved at handle et sted du ikke kender og har stedet anmeldelser som her så lad være med at handle.
Som de øvrige indlæg mener jeg også at indmeldelseproceduren ved første bestilling er uklar og forvirrende og man bliver bondefanget, men ok jeg havde ikke læst grundigt nok på betingelserne og må derfor betale et tre måneders "medlemskab".
Da jeg ikke ønskede dette medlemskab afmeldte jeg naturligvis dette der følger også en bekræftelse og jeg tror alt er ok, men nej tre måneder efter kan jeg se at der endnu engang er trukket for nye tre måneders medlemskab.
Efter at have henvendt mig om denne fejl fra Plusbog/bladkiosken vil de nu ikke betale pengene tilbage og hævder at jeg to minutter efter afmelding, tilmeldte mig igen.
Så mit råd er lad være med at handle her, det er tilsyneladende også besværligt at melde sig ud.

11 avril 2013

Lad være!

Først og fremmest var leveringen meget lang, dernæst bliver der ikke oplyst godt nok om at de trækker 207 kr fra din konto efter 3 måneder hvis du ikke afmelder dit abonoment inden for 7 dage. Dette er langt fra klart. Lort på lort.

21 mars 2013

Kun ROS herfra...

Jeg må indrømme, at jeg har svært ved at forstå de mange negative anmeldelser af Plusbog/Bladkiosken. Personligt er jeg meget tilfreds, ja faktisk ret imponeret over den perfekte service, jeg har modtaget. Jeg købte 4 bøger sent onsdag aften, og allerede i morges (fredag) kom pakken med de bestilte varer. Indpakningen var bare tip-top i orden, så nu er jeg den meget glade ejer af fire bøger, som jeg længe har ønsket mig :-) Alle handels- og købebetingelser står jo klokkeklart beskrevet på hjemmesiden, og IKKE "i smat" som nogle ellers påstår. Jeg fatter ikke, hvorfor man ikke lige vil bruge to minutter på at sætte sig ind i de klare regler, der står, inden man køber. Jeg føler mig overhovedet ikke snydt og har ikke betalt en eneste krone mere, end det der er aftalt. Hele konceptet med at skulle købe sig til et abonnement virker umiddelbart måske ret bøvlet, men det er det slet ikke. Faktisk synes jeg, der står en grundig og let-forståelig beskrivelse af, hvad man binder sig til og hvordan man kan opsige sit abonnement m.v.

Det korte af det lange er, at jeg er en meget tilfreds kunde, som varmt kan anbefale Plusbogen/Bladkiosken til andre. TUSIND TAK for at give en som mig - som ikke har råd til at give vanvittige 299 kr. for en ny bog! - en unik mulighed for at erhverve mig lækre bøger til fantastisk lave priser. Alene på dette ene køb har jeg sparet flere hundrede kroner, selv når porto og abonnement er regnet med :-)

15 mars 2013

Pas På - du lokkes ind i abonnement

Jeg skal ikke udtale mig om, hvorvidt man kan gøre så. Men ved at bestille en bog, bliver du automatisk abonnent. OG derefter trækker de automatisk på det kreditkort du har opgivet , ca. 200 kr. for 3 måneder. Du får IKKE en selstændig faktura hvor det er forklaret eller en mail der bekræfter det her. Det står åbenbart med småt i betingelserne.

Det er ikke, hvad jeg forvnter - uagtet om det måtte være lovligt eller ej.

9 janvier 2013

Bondefangeri og elendig betjening

Ikke alene er der tale om bondefangeri, som andre også nævner mht ekstraudgifter skrevet med småt, de yder også en elendig (langsom) service. Jeg bestilte nogle bøger som julegaver den 14.dec modtog dem først lige inden nytår.

Jeg vil aldrig benytte firmaet igen, og jeg vil kun anbefale alle andre at holde sig væk.

3 janvier 2013

Jeg må være genial ?

Jeg bestilte en bog, den kom øjeblikkeligt, solidt indpakket og til korrekt pris. Men jeg kan se, der er andre, der har problemer med at sætte krydser de forkerte steder, det oplevede jeg bare ikke.

30 décembre 2012
Noté 1 sur 5 étoiles

Lave priser lokker dig i langt abonnement.

Bladkiosken anbefales IKKE

Ved snedig list narrer bladkiosken med rigtig lave priser kunder i butikken - når du forlader butikken har du en bog og et medlemsskab af en bogklub. Et medlemsskab som man ikke har ønsket og som man ikke ønsker at være medlem af - det viser sig at man ved accept af handel også har accepteret medlemsskabet - men det står med småt og springer ikke i øjnene. Man forventer at der står det sædvanlige i betingelserne hvorfor man hovedløst trykker på ja-knappen - men det gør der så ikke - De er smarte - De binder dig til minimum 3 måneders medlemsskab, hvilket gør din billige bog RIGTIG dyr.

Selv i den 14 dages lovfri fortrydelsesperiode vil de ikke annullere medlemsskabet, hvilket jeg anser som rigtig dårlig stil.

Ikke i orden - deres lave priser giver dem hits på google, men virkeligheden er en anden.

29 décembre 2012

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus