À propos de l'entreprise

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Tina er meget professionel

Tina er meget professionel, empatisk, behagelig og dygtig.
Jeg har pt gået til fysioterapeut, akupunktur, akupressur og kiropraktor med et problem - men jeg har en ide om at det bliver Tina’s dybdegående massage der bliver en del af løsningen.
Jeg kan klart anbefale Tina

29 avril 2026

Stor anbefaling ❤️

Jeg har haft super gode oplevelser hos Tina. Jeg har fået graviditetsmassage fire gange gennem de sidste par måneder, i slutningen af min graviditet for velværdens skyld, men ikke mindst for at lindre graviditetsgener og en generelt træt og overkørt krop.
Tina er dygtig til at spørge ind til ens behov og udføre behandlingen ud fra det fokus. Hun er altid klar på en hyggelig snak og gode råd.
Hver gang har jeg nydt det, og glædet mig til næste behandling. Jeg er gået derfra helt afslappet og med forløsning i både krop og nervesystem.
Stor anbefaling fra mig❤️

7 avril 2026

Virkelig kompetent behandler.

Virkelig kompetent behandler.
Jeg har både fået zoneterapi og massage hos Tina.
Begge gange gode behandlinger
Tina ved hvad hun laver, og er meget opmærksom på at massagen er tilpasset ens smerteniveau og hun formår at løsne op for spændinger. Jeg kan varmt anbefale hende.

30 mars 2026

Perfekt massage

Dejligt med en god massage og Tina er til at sørger for en god atmosfære.
Vil helt klart anbefale dette til andre.

28 janvier 2026

Fantastisk fysiurgisk massage

Fantastisk fysiurgisk massage, Tina ved lige hvordan hun skal tage fat. Er virkelig godt for spændingshovedpine, og løsner super godt op.

2 janvier 2026

Réponse de Body Zone

Tusind tak, Sophie for din flotte anmeldelse.
Det glæder mig, at du oplever behandlingen god og effektiv, og jeg sætter stor pris på din anbefaling.

Noté 4 sur 5 étoiles

Kompetent

Jordnær, behagelig og kompetent behandler. Allerede dagen efter havde jeg det meget bedre. Tina kan varmt anbefales.

29 décembre 2025

Réponse de Body Zone

Mange tak for din flotte anmeldelse, Helle
Det glæder mig, du oplever behandlingen som kompetent og behagelig.
Glæder mig til at se dig i klinikken igen 👌

Noté 5 sur 5 étoiles

Rigtig god og effektiv behandling

Rigtig god og effektiv behandling. Rigtig god kommunikation og vejledning, med grundigt arbejde både før og under behandlingen.

11 décembre 2025

Réponse de Body Zone

Mange tak for din flotte anmeldelse, Emilie
Det glæder mig, du har oplevet behandlingen som god og effektiv.
Du er hjertelig velkommen, hvis jeg kan hjælpe dig en anden gang 👌

Noté 5 sur 5 étoiles

God service og behandling på dine problematikker.

Rigtigt god service og arbejder godt med problematikker du har med kroppen.
Hver behandling følelsen som at man går der fra med fornyet krop.
Ved hver behandling bliver der fokuseres på hvad du har brug for.

10 décembre 2025

Réponse de Body Zone

Mange tak for din flotte anmeldelse, Nathalie
Det glæder mig, du har så positiv en oplevelse ved hver behandling.
Glæder mig til at se dig i klinikken igen 👌

Fem ud af fem

Jeg var i gode hænder

8 décembre 2025

Réponse de Body Zone

Mange tak for din fine anmeldelse, Anders
Det glæder mig, du er i gode hænder. 👌

Dygtig og kompetent massør

Dygtig og venlig massør

10 décembre 2025

Réponse de Body Zone

Mange tak for din flotte anmeldelse, Peter
Det glæder mig, du havde en positiv oplevelse.
Du skal være velkommen, hvis jeg kan hjælpe igen, en anden gang 👌

Super dygtig massør

Utrolig professionel og dygtig massør. Et sted hvor man bliver mødt med en kæmpe viden og en yderst hjælpsomhed hvor du går derfra med en rigtig god oplevelse. Der er noget at vælge imellem og der findes mange gode løsninger. Bestemt et besøg vær.

8 octobre 2025

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus