Bodystore har rigtig gode priser og en venlig kundeservice. Jeg fik hjælp af en flink medarbejder ved navn Rima som løste problemet med min ordre med det samme. Jeg køber helt sikkert her igen!
L'entreprise a répondu
Ja jeg må tilslutte mig alle dem der er negative ,ingen Respons og ingen mailkontakt , 2-4 dage lev er en lodret løg…….. køb jeres varer et ordentligt sted Tak for svar og jeg må redigere mit... Voir plus
L'entreprise a répondu
Sender en mail da jeg modtog forkert pakke.. Prøvede at ringe men ingen tog den, dog da jeg skrev en mail gik der dælme ikke længe før en medarbejder ved navn Thomas svarede og var super flink og kund... Voir plus
L'entreprise a répondu
De tilbyder gratis gave med, som denne gang er 6 glas med vitaminpiller.. 3 af 6 glas er expiry date for længst udløbet, har skrevet til kunde service for 5 dage siden, stadig intet svar. Idag har... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Svetsarvägen 15, 171 41, Solna, Suède
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Réponse : bodyman.dk
Dårlig service, jeg skal returnere en af de ting jeg har købt. Jeg får en reklamation/retur mail men mit ordre nummer virker ikke og ingen svare på telefonen eller på mail.
ADVARSEL bestil ikke her.

Réponse : bodyman.dk
Ja jeg må tilslutte mig alle dem der er negative ,ingen
Respons og ingen mailkontakt , 2-4 dage lev er en lodret løg……..
køb jeres varer et ordentligt sted
Tak for svar og jeg må redigere mit trustpilot indlæg da jeg har modtaget det og derfor skal i nok have 4 stjerner i stedet for en enkelt

Réponse : bodyman.dk
Svare ikke tilbage på mails.
De har trukket pengene fra min ordre, men jeg har ikke fået min pakke endnu.
Bestilt d. 7 december, men hurtig levering til d. 10.

Réponse : bodyman.dk
Ikke til at komme i kontakt med får ikke Sine vare ..

Réponse : bodyman.dk
Kun positiv respons herfra. Bestilte proteinpulver til Black friday med procenter. To dage efter kunne jeg hente det i pakkeshoppen.

Réponse : bodyman.dk
Svar til bodyman. Ikke noget og gøre da jeg prøvet produktet på for og se om de passede. Så vil i ikke refundere pengene for dem. Selvom de pakket ned på samme måde som da jeg mod tog dem.
Intet godt og sige om dem, elendig service, dårlig kvalitet, hold jer langt væk fra dem vis i ikke vil snydes, men er i lige glad med de snyder jeg for penge så bare gå amok.

Réponse : bodyman.dk
Dårlig service.. fik forkerte vare og man kan ikke rigtig få kontakt med kundeservice eller de svare 2 3 dage efter man har sendt en mail.. 0 stjerner herfra

Réponse : bodyman.dk
Jeg kommer ikke til at oplyse om mit CPR-nummer for at købe proteinbarer... Det er jo fuldstændig absurd. Jeg har ikke pligt til at oplyse mit CPR-nummer for et køb online. Det er helt standard GDPR-lovgivning. Jeg har ikke engang muligheden for at vælge en anden metode.
I kan skrive til mig når jeg kan foretage et køb indenfor normal lovgivning, så vil jeg gerne købe jeres produkter igen.
I har lige tabt en trofast kunde.

Réponse : bodyman.dk
Fremragende service og hurtige til at sende varen, vil klart bruge igen

Réponse : bodyman.dk
Hurtig og korrekt levering. Super service og ombytning af vare der var defekt uden problemer og extra omkostninger eller besvær.
Der handler jeg helt sikkert igen.
Proteinpulveret smager godt og til gode priser
Bedste fitness brand! Deres tights er helt fantastiske og kan ofte fås til kun 129 kr!
Endnu bedre er deres kundeservice!
Da deres butik i Aarhus dsv. lige er lukket kunne jeg ikke returnere nogle varer der og da de ikke havde fået informeret om lukningen af butikken, så betalte de for min returlabel. Derudover ville jeg gerne beholde et par af deres tights, men der var dsv gået en tråd, som var ret tydelig. Dette var intet problem. De sendte mig et par nye tights magen til og jeg fik samtidig lov til at beholde de første!
Har aldrig oplevet en bedre service!

Réponse : bodyman.dk
Købte en træningstop og et par trænings shorts. Super hurtig levering. Og virkelig lækker kvalitet af tøjet. Lækkert og behageligt at have på

Réponse : bodyman.dk
Super lækkert tøj. Farverne er spot on fra hjemmesiden og str. er helt rigtig.

Réponse : bodyman.dk
Idag har de bedt mig anmelde her på siden, deres kundeservice er vist sendt på sommerferie 🤦🏻♂️

Réponse : bodyman.dk
En savoir plus sur les différents types d'avis.