Bodyobsession Avis 15

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 20 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Waistrainers

Vorig jaar een bestelling geplaatst en pagina gaf aan dat je binnen 3 dagen je bestelling ontvangt. Na een paar maanden heb ik een bericht gestuurd om status van mijn bestelling op te vragen. Ik kreeg te horen dat ze mijn bestelling aan het voorbereiden zijn en dit enige tijd gaat duren. Een maand later, waren zogenaamd de bestelling klaar en die zullen binnenkort verzonden worden. Na een maand weer wen bericht gestuurd en geen reactie meer gehad. Mevrouw heeft mijn bestelling geannuleerd en op factuur stond dat het bedrag teruggestort is. Een maand later, staat het geld nog steeds niet op mijn rekening. Mijn verhaal aan meerdere mensen verteld en die hebben hetzelfde probleem met deze bedrijf.
Mevrouw drijgt dat je op een nette manier met haar moet praten anders krijg je je geld niet terug. Mevrouw gaf aan dat ze niet bang is, als klanten juridische stappen ondernemen.
Zo ben ik mijn geld kwijt en mevrouw oplichter blijft mensen belazeren.
Maar goed, er is een GOD en profiteren van adermans hardwerkende geld zou niet voor lang meer duren.

31 octobre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Ik heb op 25 maart besteld er staat…

Ik heb op 25 maart besteld er staat voor 18:00 morgen in huis ik heb 3 dagen gewacht ik dacht misschien duurt het langer ik heb gemaild geen reactie een appje gestuurd ik moest mijn bestelnummer sturen gedaan geen reactie weer geapt geen reactie ik kan nergens mijn bestelling annuleren de communicatie en service is heel slecht

26 mars 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Geen communicatie, geen service!

Ik heb geen positieve ervaring met dit bedrijf! Er wordt niet gereageerd op emails. De waisttrainer die ik heb besteld is helaas te groot. En omdat ik geen reactie van hen ontvang of dit geruild kan worden, zit ik dus met een item dat veel te groot is. Zonde van mijn geld. Ik adviseer je eerst goed te overwegen voordat je bij Body Obsession besteld!

4 mars 2026

Verschrikkelijk bedrijf

Verschrikkelijk bedrijf. Op 1 december heb ik een bestelling geplaatst, dit zou een pre order zijn en op 16 december verzonden worden. Ik een aantal dagen na mijn bestelling een mail gestuurd of ik de maat nog kon veranderen en dit was oke, er werd in de reactie mail ook nogmaals bevestigd dat het 16 december verzonden zou worden. Eind december heb ik nog een mail gestuurd of ik een verzend indicatie kon krijgen omdat er niet gehouden is aan de originele aangegeven verzendtermijn. Pas midden januari heb ik een antwoord gekregen met een nieuwe indicatie waar ze zich opnieuw niet aangehouden hebben. Ik heb opnieuw contact opgezocht maar dit verloopt niet goed. Ik wil mijn geld terug! Absoluut geen aanrader!!!!!!

2 mars 2026

Top ervaring!

Ik heb voor de eerste keer een bestelling geplaatst en dit was meteen een pre-order, waardoor ik iets langer moest wachten dan normaal. Tijdens het hele proces ben ik echter netjes en tijdig op de hoogte gehouden van alles rondom mijn bestelling. Dat gaf veel vertrouwen. Ik heb een hele fijne ervaring gehad en ben erg tevreden over de service. Ik ga hier zeker nog een keer bestellen!

5 février 2026

Fantastische ervaring

Ik heb voor mijn vrouw de latex single waistband gekocht omdat zij onzeker was over haar figuur en ik telkens moest aanhoren hoe ontevreden zij met haar lichaam was. Ook kreeg ik dagelijks de vraag of ik haar nog wel mooi genoeg vond. Ik heb van alles geprobeerd maar dit product moet je hebben als het gaat om onzekerheid. Ze is super tevreden en ze straalt wat meer zelfverzekerdheid uit. Echt een aanrader voor vrouwen die onzeker zijn over hun lichaam dus!

5 février 2026

Product niet geleverd

In november ‘25 tijdens blckfriday een bestelling geplaatst, tot op heden feb’26 geen product ontvangen. Heb halverwege januari een bericht ontvangen dat het op maat gemaakt (maatje L)is dus de binnen 2 weken zou ik het ontvangen. Nu ben ik het zat en wil ik alleen maar mijn geld terug! Er wordt niet meer gereageerd op berichten via Whats app.

17-2
Er is geen geld teruggestort op mijn rekening. Jullie hebben mijn gegevens dus stort mijn geld terug a.u.b.!! Ben het wachten zat!

24 novembre 2025
Logo de Bodyobsession

Réponse de Bodyobsession

Beste Suus,

Wat jammer om te horen dat je dit zo hebt ervaren. We begrijpen heel goed dat het ontzettend frustrerend is om zo lang op je bestelling te moeten wachten en uiteindelijk geen duidelijkheid te krijgen. Dat is natuurlijk niet de service die je van ons mag verwachten.

Wij zien in ons systeem dat jouw bestelling inmiddels is geannuleerd en dat het volledige aankoopbedrag is terugbetaald.

Daarnaast zien wij dat jouw bestelling een pre-order betrof. Dit was de eerste keer dat wij met pre-orders hebben gewerkt. Tijdens Black Friday, Cyber Monday en de feestdagen hebben wij een uitzonderlijk groot aantal pre-orders ontvangen, waar wij helaas niet voldoende op voorbereid waren. Normaal gesproken werken wij uitsluitend met actuele voorraad om wachttijden zo kort mogelijk te houden en levertijden te kunnen garanderen.

Ter compensatie hebben wij je inmiddels per e-mail een kortingscode van 50% korting toegestuurd. Wij hopen je hiermee alsnog het vertrouwen te kunnen geven om in de toekomst bij ons te bestellen.

Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak en bedankt voor je geduld.

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je ons bereiken via info@bodyobsession.nl. Wij reageren binnen 24–48 uur.

Sevanja
Body Obsession

Noté 1 sur 5 étoiles

Geen product ontvangen + moeilijk contact mee op te zoeken

Ik heb een maand geleden een product besteld en nog steeds niks ontvangen. Ik heb geappt, via de site een bericht gestuurd, en gemaild. 2 weken later kreeg ik pas reactie dat ik de tracking zou ontvangen, die ik 1,5 week later nog steeds niet heb gekregen.
Nu is het een maand verder en nog steeds heb ik geen product, en geen informatie over de voortgang van mijn bestelling.

27 janvier 2026

Niet geleverde waistrrainer

Een tijd geleden hier 2 waisttrainers besteld. Voor twee betaald en maar eentje ontvangen. Deze was ook nog beschadigd aangekomen.
Het eerste pakker werd door de verkoper geannuleerd. Ik heb hier meteen contact over opgenomen. Echter gaf zij aan dat het niet kan, omdat het altijd in één pakket komt. Totaal niet oplossingsgericht. Ik moest ook continu achter haar aanlopen voor informatie. Ik heb haar uiteindelijk het geld laten houden.

14 juillet 2025

Love it

Ben zeer tevreden.
Heb de body en de waistbands
Zit goed en kan er uren mee zitten

1 décembre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Na 2 werkdagen een bericht van hun…

Na 2 werkdagen een bericht van hun ontvangen dat ze inplaats van mijn waisttrainer Maat L die defect is een maat L terug hebben gekregen. Wat absoluut niet klopt eindeloze discussie , niet oplossing gericht , daarnaast heb ik een foto met bewijs gestuurd dat de Maat L bij mij is en ik wel degelijk de maat M terug heb gestuurd. En natuurlijk wachten met een reactie zodat ze kunnen zeggen dat het retourtermijn verlopen is. Ik raad niemand hun aan, slechte klantenservice en ronduit triest wat de situatie nu is. Ook word er nu verwacht dat ik een bewijs moet sturen dat ik het terug heb verstuurd terwijl ze wel degelijk weten dat de Maat m bij hun is.

28 novembre 2025

Reactie termijn is traag

Reactie termijn is traag.
En ook niet oplossing gericht.

20 octobre 2025
Logo de Bodyobsession

Réponse de Bodyobsession

Wat vervelend dat u de service als traag en niet oplossingsgericht heeft ervaren.
Wij hebben binnen 1 à 2 werkdagen op uw bericht gereageerd en contact met u opgenomen over het product dat u wilde retourneren. Tijdens dit contact hebben we samen besproken dat het artikel niet retour kan worden genomen, omdat het niet kapot bij u is afgeleverd.

We begrijpen dat dit wellicht niet de reactie was waarop u hoopte, maar we hebben geprobeerd onze beslissing zo duidelijk mogelijk toe te lichten. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen via info@bodyobsession.nl

Sevanja van Body Obsession

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus