1. Restaurant
  2. Restaurant de hamburgers
  3. Sandwicherie
  4. Service à emporter

Informations provenant de diverses sources externes

Bondestuen diner transportable mad ud af huset cafeteria cafe burger pita sandwich bøfsandwich smørrebrød stjerneskud pålægsmand

2,5

Bas

vi bestilte 2 ribbenssandwich med sovs…

vi bestilte 2 ribbenssandwich med sovs og en stor pommesfrits.
de glemte sovsen og rettede op på det efter vi gjorde opmærksomme på det. dog ville den unge pige hælde sovsen ned i den lomme, sandwichen lagde i.. hvilken man så gjorde papiret ville blive opløst. hvilket vi også måtte sige.
men ribbensstegen var slet ikke frisk. smidt i en friture og opvarmet der. tør og fedtet var den blevet. ingen rødkål og slet ikke den forventning vi havde til en ribbenssandwich. Pommesfritterne var den mindste str. vi længe har set til trods for en stor portion var bestilt og betalt for.
Vi har ellers før været glad for at spise her, men det kommer ikke til at ske igen. da vi var det sidt ville vi have en bøfsandwich, den var slet ikke varm i midten og smagte af frost..

1 mars 2025

Julefrokost ud af huset.

I år var det vores tur til at holde den familie traditionelle Julefrokost, og vi valgte så at afhente “STOR JULEFROKOST” fra Bondestuen.
Alle var tilfredse med maden, og der var rigeligt, og smagen var perfekt.
Erna og Laurids.

7 décembre 2024

Har ellers være glad for den mad

Har ellers være glad for den mad, man kunne bestille.
Kvaliteten af den mad er faldet kraftigt, gennem de 4år jeg engang imellem har besøg stedet.
Fra velsmagen mad til direkte, ulækkert mad.
F.eks riste løgringe og riste løg var bløde.
Bøfsandwich som ikke smager af bøfsandwich længere mens fritterne har mere smag.
Kan virkelig mærke at, økonomi nok ikke er så god, da kvaliteten afspejler derefter på maden.

7 juin 2024

Vil gerne rose stedet fået et kæmpe…

Vil gerne rose stedet fået et kæmpe stjerneskud og kan helt sikkert anbefale stedet. Plus god service, personalet meget imødekommen. Plus Nemt og parkere udenfor. Stedet er også pænt og rent. Så kun pæne ord her fra.

2 février 2022

Skulle spise en søndag med familien

Skulle spise en søndag med familien, og vi frøs med anstand. Ved de er under ombygning, men for den da, hvor var det koldt. Folk sad i overtøj og spiste. I dag ville vi så hente pommes frites med hjem i varmen. Bestilte en stor bakke, en 1,5 liter cola. Tilbehør til pommes var remoulade.
Der var knap en håndfuld pommes til os hver (2 personer) 2 små poser remoulade. Colaen var normal 1,5 liter størrelse.
Pris 80,-!!!!!!!!
Var lidt i chok... Men den nye ombygning skal jo også financieres..... Finder nu nok et andet sted fremover, selvom jeg har brugt bondestuen meget..... Trist

21 janvier 2018

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit