Borderstone Avis

TrustScore 2.5 sur 5

2,6

Jeg bestilte en plade, men måtte opgive at få den, da beskeden i 6uger blev ved med at være den samme “den bliver færdig i morgen”. Jeg synes det er ærgerligt, de havde nogle super flotte plader,... Voir plus

Har netop haft besøg af den venligste og dygtigste servicemand fra Borderstone. Mit granitbord havde lidt svær overlast efter en alt for grundig/forkert rengøring, men efter at have overvejet og kigge... Voir plus

Vi fik i 2022 leveret en superflot backsplash og to flotte granitbordplader. Fin service allerede her. I weekenden fik jeg ved et uheld ridset granitbordpladen. Jeg skrev til Borderstone lørdag. All... Voir plus

Elendig service. Vi betaler over 100.000 kr for en bordplade, men må forgæves ringe igen og igen for at få Borderstone til at fuge bordepladen, som de "glemte" da de var her og lægge pladen. De lover... Voir plus

1. Magasin de plans de travail
  2. aussi dans
  3. Exportateur de pierres naturelles
  4. Fournisseur de pierres
  5. Grossiste en pierres naturelles
  6. Marché de gros
  7. Prestataire de réaménagement de cuisine

Écrit par l'entreprise

Hører man til dem hvor farven sort er uløseligt forbundet med granit, kan man fÃ¥ udvidet begrebet ved et selvsyn hos firmaet borderstone. Granit fÃ

Bas

TrustScore 2.5 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

2 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Aldrig har jeg fået så dårlig service…

Aldrig har jeg fået så dårlig service et sted som virkelig burde være et fag hvor man har brug for servicen er helt i top, vi stod og skulle ha bordplade til 100.000 men efter flere uger uden nogen svar på de sidste detaljer osv og flere henvisninger til flere medarbejder men stadig ingen svar handler vi absolut ikke der, overpris som vi kunne få andre steder til meget bedre pris og hvor man rent faktisk bliver taget seriøs. Så nej tak her fra desværre super ærgerligt da de har mange flotte ting.

2 juin 2021

Processen var fin indtil bordpladen…

Processen var fin indtil bordpladen bliver leveret/monteret. Efterfølgende er det tydeligt, at der er fejl (hak) i pladen. Jeg kontakter Borderstone, da de ikke selv har "opdaget" fejlen ved montering. De sender en repræsentant ud som konkluderer, at "fejlen" ikke er stor nok til udskiftning af plade. Nu sidder vi tilbage med problemet, samt oplevelsen af en sur/uhjælpsom repræsentant, som forøvrigt ikke var bleg for at smække godt med hoveddøren da han gik. FIND ET ANDET STED er min anbefaling.

8 janvier 2021

Middelmådig service

Middelmådig service, høje priser med produkter som kan findes til bedre priser andre steder, anbefales absolut ikke med de erfaringer vi har haft. Find et andet sted!

19 octobre 2020

Fantastisk service og produkt hele vejen igennem!

Vi var meget i tvivl om vi skulle vælge Borderstone, da de var lidt dyrere end nogle af de andre på markedet, men vores køkkensnedker anbefalede at vi brugte Borderstone. Vi skulle have en Pietra Grey marmor til vores nye køkken, og alt ift valg af de rå stenplader, opmåling, levering og montering gik fuldstændig gnidningsfrit. Det var en svær leverance med så store stenplader til 4. sal i København, men hele holdet klarede det så fantastisk og tog meget hensyn til lejligheden undervejs, og var meget opmærksomme på at ikke komme til at ødelægge noget. Fantastisk finish på alle samlinger - håndarbejdet er virkelig i orden. Vi er super glade for at vi valgte Borderstone og vil til hver en tid anbefale dem og bruge dem igen - også selvom de kan være lidt dyrere end andre.

8 avril 2019

Super oplevelse

Sød sælger, kompetent rådgivning. Levering samt pålægning på den halve tid af hvad der blev lovet. Smukt resultat uden "løse" ender. Bedre pris, samt hurtigere levering hos borderstone, end hos de øvrige levarandører vi havde indhentet tilbud hos.

7 août 2009

Servicen halter helt igennem

Købte bordplade for 30.000 kr. førsteplade var målt helt skævt, anden plade var med huller som de uden held prøvede at udbedre, tredje plade ville de have jeg selv tog mål til, det nægtede jeg. Så nu har jeg en køkkenbordplade med huller i. KØB DIN BORDPLADE ET ANDET STED...

15 juillet 2009