3,9

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 1 sur 5 étoiles

Wij hadden een top woning gevonden maar…

Wij hadden een top woning gevonden maar de makelaar was jammer genoeg bordes. Wij hebben nooit de kans gekregen om nog een bod uit te brengen. Waardoor we de kans niet hebben gekregen het huis te kunnen kopen. Margo zei dat ze maar 2 rondes deden, maar bij de bezoek dag vertelde ze ons dat er 3 rondes waren. Hierdoor liepen ze nog 10 000 euro mis. Jammer dat ze ons hebben terug gepakt omdat ze ons huis niet verkocht kregen. Maar aan ons hadden ze toch ook geld verdiend omdat we via hen een huis gingen aankopen. Echt een triestige manier van werken. Voor ons was het een droom huis maar voor hen ben je als koper of verkoper gewoon maar een nummer. Wat maakt hen het uiteindelijk uit aan wie ze verkopen.

12 mars 2026

Huis verkocht in 3 weken dankzij Pieter

Dankzij Pieter van Bordes Waregem hebben we ons huis verkocht op eerste bezoekdag. Pieter is heel professioneel, enthousiast en met grote inzet.
Naar ons eerste afspraak kwam hij zeer goed voorbereid wat in tegenstelling van slechte ervaring met andere immo makelaars grote opluchting was.
In korte termijn heeft hij alles geregeld met verkoop van huis binnen 3 weken als resultaat.
Ik zou aanraden om met Bordes Waregem samen te werken.

30 octobre 2025

Tweede samenwerking.

Voor de tweede maal samengewerkt met bordes voor verkoop, opnieuw een heel vlotte en succesvolle ervaring!
Margot heeft zeker professioneel en goed haar werk gedaan om de verkoop te realiseren, dikke duim!
Bordes, allemaal mensen die weten waar ze mee bezig zijn!

15 septembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Huis verkocht in recordtijd bij Bordes Izegem.

Voor het verlof besloten we om ons huis te verkopen.
Via mijn zus terechtgekomen bij Bordes Izegem. We hadden in de familie reeds veel goede ervaringen met deze makelaars gehoord. Niks er van bleek overdreven. Eerst was er even twijfel of we nog voor het verlof zouden adverteren of liever wachten. We gingen samen in overleg en kozen voor dadelijk. We waren aangenaam verrast. Laurence heeft ons overal doorheen geloodst, nadat de zaakvoerder kennis kwam maken. Eerlijke en haalbare prijs overeengekomen.
Zeer gedreven team, rekening gehouden met onze wensen en steeds bereikbaar voor vragen. Alles werd voor ons geregeld en we konden met een gerust gemoed relaxen.
Dadelijk was er een waslijst aan gegadigden en na 2 weken was ons huis verkocht. Net voor het verlof kon Laurence ook deze verkoop aan haar palmares toevoegen. Grote dank. Kerckhof Ingrid

28 août 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben door Eline (kantoor Izegem) zeer…

Ik ben door Eline (kantoor Izegem) zeer goed geholpen geweest in de zoektocht naar een huurappartement. Heel snel antwoord op vragen. Vriendelijk en professionele onthaald geweest. Gisteren mijn huuroveréénkomst gaan ondertekenen, ze nam de nodige tijd om alles eens te doorlopen. Ik kan Bordes zeker aanraden in alles wat met immobiliën te maken heeft. Een topper

9 juillet 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Professioneel over de ganse lijn!

Voor een 3e keer in korte tijd verhuren we met Bordes. Voor het eerst hebben we contact met Julie - de vorige 2 keren behandelde Eline perfect ons dossier.
Maar ook met Julie hadden we opnieuw te maken met een zeer enthousiaste, vlotte dame die ons nauwgezet op de hoogte bracht, het correcte advies gaf en een erg professioneel handelt.
We kunnen ons geen betere partner voor immo wensen!
Bedankt!

29 mai 2025

verkoop/aankoop via Bordes

De samenwerking met Bordes voor de aankoop van mijn appartement en de verkoop van mijn woning verliep uitstekend. De opvolging was zeer vlot, altijd stipt, correct en zeer duidelijk. Brecht, Stijn en Margot hebben me goed begeleid bij alle te nemen stappen. De samenwerking was zeer professioneel maar ook altijd in een warme, menselijke sfeer. Ik ben heel tevreden. Mvg, Krista Deblauwe

14 février 2025

TOPTEAM

TOPTEAM
Heel goede informatie gekregen bij de kennismaking.
Prima samenwerking met Margot ze hield ons altijd op de hoogte
Alles is perfect verlopen, daarvoor DIKKE MERCI. Een echte AANRADER.

22 janvier 2025

Bedankt Margot en Brecht,

Bedankt Margot en Brecht,
Ons ouderlijk huis te koop gesteld in Juli 2024 en begin december zijn wij bij de notaris geweest met de nieuwe eigenaars. Alles is goed verlopen en de bijstand van jullie kantoor is voortreffelijk en zeker een aanrader.
Bedankt, Marc

9 décembre 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Een aanrader voor iedereen!

Bij de verhuur van onze woning was Eline er telkens weer voor ons, met enorm veel goesting en steeds met een glimlach, met raad en daad, met de nodige uitleg en met heel veel professionaliteit. Super gedaan! We blijven met een warm gevoel achter. Jij zorgde ervoor dat we de klik die we met een huurder wilden, ook effectief vonden. Bedankt!

4 octobre 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Totaal onprofessioneel

Dit makelaarskantoor bood een garagebox te huur aan, tbv het opslaan van meubelen. Akkoord bereikt via email over oa contractduur en prijs. Helemaal naar zuid België gereden met een volle bus, werd ter plaatse verteld dat nog iemand interesse had. Ze zouden mij informeren wat de eigenaar zou beslissen. 6 weken later, geen enkele reactie gehad. Totaal onprofessioneel.

7 octobre 2021
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus