Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

WERKKLEDING ZIJN IN VEEL SOORTEN , MATEN EN KWALITEITEN VERKRIJGBAAR, EN OVERAL, BIJ DE BOUWMARKT, DE GEREEDSCHAPSMARKT, ON-LINE EN OOK BIJ DE SUPERMARKT, DE SLOGAN VAN BOWORK IS ............ SCHOENM... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede Bodywarmer met veel binnen en buiten zakken voorzien van klitterband en zakken voorzien van rits super handig lekkere warme binnenvoering behalve in de kraag -Maatvoering goed. -Prijs perfe... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Levering duurt veel te lang, en schoenen blijken ondanks zorgvuldig meten toch echt veel te groot. Vervolgens krijg je het advies als je snel een andere maat geleverd wil, om het product niet te ruil... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Helemaal top. Snelle levering. Precies wat ik besteld heb. Werk laarzen zitten perfect. Ze zijn van zeer goede kwaliteit.

À propos de l'entreprise

1. Magasin de vêtements de sécurité

Écrit par l'entreprise

Bowork Safety Shoes & Workwear is zowel een winkel, webshop als groothandel in persoonlijke beschermingsmiddelen zoals werkschoenen, werklaarzen, werkklompen en werkkleding. Onze winkel bevindt zich in het midden van het land, op nog geen tien minuten rijden van de A1, ter hoogte van Amersfoort. Wij zijn een servicegericht familiebedrijf dat zich al ruim 30 jaar profileert als totaalleverancier van het bedrijfsleven op het gebied van persoonlijke beschermingsmiddelen. Door onze persoonlijke aanpak zijn er geen onmogelijkheden en denken we altijd met onze klanten mee.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 71 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

4,4

Tous les avis

261 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Volgende dag, (MAAND) in huis.

20 juni besteld, op de site zie je ten eerste volgende dag levering. Kleine lettertjes geven aan onder aan de pagina dat het 5-7 dagen kan duren. Dan krijg je de order bevestiging die aangeeft 13-14 juli. Bij bellen kon hier verder niks aan gedaan worden, alleen annuleren. Toch door laten gaan, krijg ik op 16 juli een mail dat de order ook nog eens vertraagd is en 20-21 juli aankomt. Dit heeft wel een heel hoog dropship gehalte.

16 juillet 2026

Probeer eens

Eerste keer , dus een probeersel, valt 100 % mee, zitten prima, lopen perfect en hele goede pasvorm, een 10 zou ik zeggen

20 juin 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Ben al een week verder en heb nog niks

Ben al een week verder en heb nog niks. Was voor mij eens en nooit weer ... duurt mij te lang. Zomer is straks voorbij en dan komt het pas binnen. 14 juni besteld en betaald. En zijn nu 10 dagen verder.

14 juin 2026

Réponse de Bowork

Bedankt voor uw review. Het spijt ons dat uw bestelling langer op zich laat wachten dan u had verwacht. We begrijpen dat dit erg teleurstellend is, zeker wanneer u het product snel nodig heeft.

Sommige artikelen hebben helaas een langere levertijd dan gebruikelijk. We doen ons uiterste best om bestellingen zo snel mogelijk te leveren en klanten hierover zo goed mogelijk te informeren. Desondanks begrijpen we dat dit in uw situatie niet aan uw verwachtingen heeft voldaan.

Onze excuses voor het ongemak. Mocht u nog vragen hebben over de status van uw bestelling of samen naar een passende oplossing willen kijken, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. We helpen u graag verder.

Prachtige klompen

Prachtige klompen, maatvoering is goed. Na mailcontact snelle levering.
Voor een prima prijs.

24 juin 2026

Réponse de Bowork

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat de klompen goed bevallen, de maatvoering naar wens is en dat u tevreden bent over de prijs. Ook waarderen we het dat u onze snelle levering na het mailcontact benoemt.

We wensen u veel plezier en comfort met uw nieuwe klompen en zien u graag nog eens terug bij Bowork.

…werklaarzen

Snelle levering prijs-qualiteit is prima..super tevreden

22 juin 2026

Réponse de Bowork

Bedankt voor uw enthousiaste review! Wat fijn om te horen dat u super tevreden bent. We zijn blij dat de snelle levering en de prijs-kwaliteitverhouding aan uw verwachtingen hebben voldaan.

We wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen bij Bowork.

Noit meer

Noit meer! Drie weken wachten voor een bestelling.

15 juin 2026

Réponse de Bowork

Hartelijk dank voor uw review. Vervelend om te lezen dat u drie weken op uw bestelling heeft moeten wachten. Onze excuses voor deze lange levertijd. We begrijpen dat dit erg teleurstellend is en niet de service die u van ons mag verwachten.

Een ander verzendservice nemen

Een ander verzendservice nemen. Ik wacht al twee weken op een paar werkschoenen..

1 juin 2026

Réponse de Bowork

Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te lezen dat u te lang op uw werkschoenen wacht. We begrijpen heel goed dat dit frustrerend is.

In uw geval is de vertraging ontstaan bij de bezorgdienst. Hoewel wij uw bestelling zo snel mogelijk hebben verzonden, vinden we het erg jammer dat de levering hierdoor langer duurt dan verwacht. Onze excuses voor het ongemak.

Mocht u nog vragen hebben of als we u ergens mee kunnen helpen, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Noté 4 sur 5 étoiles

De bestelling is vlot verlopen

De bestelling is vlot verlopen. Er is wel 1 ding ik was vorige week maandag in de winkel in bunschoten om die zolen te kopen, ik vroeg het aan een dame die ging voor mij kijken en ze zei dat ze pas in September weer kwamen en dat ik ze online ook niet kon bestellen. Nou gelukkig heb ik toch zelf gekeken en kon 1 maat dus wel. Ze moet wel de juiste informatie doorgeven.

8 juin 2026

Réponse de Bowork

Bedankt voor uw review en voor het delen van uw ervaring. Fijn om te horen dat uw bestelling uiteindelijk vlot is verlopen en dat u de inlegzolen alsnog online heeft kunnen bestellen.

Het spijt ons dat u in onze winkel onjuiste informatie heeft gekregen over de beschikbaarheid. Dat had uiteraard niet mogen gebeuren. We nemen uw feedback mee en bespreken dit intern, zodat we onze klanten in de toekomst beter en correct kunnen informeren.

Bedankt dat u ons hierop attent heeft gemaakt. We hopen dat de inlegzolen naar wens zijn en verwelkomen u graag weer bij Bowork.

Bob

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus