Boxer Avis

1 001
TrustScore 1.5 sur 5

1,3

Har precis haft en väldigt dålig service från ert håll, Online så har ni en knapp man ska klicka på för att säga upp abonnemang har testat i 2 dagar o får fram att det är felmeddelande, När jag f... Voir plus

Sämre än Netflix när det gäller att säga upp abonnemanget. Värre än så här kan det inte bli. Har en sida där jag loggar in med BankID men kan inte säga upp abonnemanget. Maila hjälper inte till ku... Voir plus

Det går alltså inte att säga upp abonnemang via hemsidan eller e-post. Döda länkar på hemsidan som inte leder någonstans. Jag har nu suttit och väntat i 1 timme och 10 minuter i telefonkö på något som... Voir plus

Jag har bredband via fiber. Uppkopplingen fungerar normalt sett bra. Det som drar ner betyget rejält för mig är att de har planerade underhållsarbeten ca var 3-4 månad. Dessa planeras in på dagtid vil... Voir plus

Mauvais

TrustScore 1.5 sur 5

1 k avis

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

(1 001)

53 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Hopplösa att få kontakt med

Boxer tänker höja bredbandet massor igen o två ggr har jag nu suttit i kö o givit upp. Man kommer först till en person som inget vet som kopplar en vidare o då är väntetid ca 1 timma. Och inte kan man sköta sitt abonnemang från hemsidan eller be dem ringa upp. Totalt hopplöst

13 février 2024

Värsta service

Ringer för fråga om hjöd pris utan information i förväg och fick inga hjälp
Så bestämde mig säga upp abonemang
Kopplade dom mig till annan avdelning där sätter dom mig i vänte kö för mer än 1 timma
Faktiskt har ångrat mig att vara med från börgan och att jag har abonemang hos er

12 février 2024

Håll er borta från Boxer

De lurade på mig ett extrakort med bindningstid som de sedan hänvisar att jag fått bekräftelse på via mail. Dock när man hänvisar till konsumentköplagen att jag måste skriftligen bekräfta ett köp så ignorerar dem detta. Märker att det endast är 20 åringar utan arbetslivserfarenhet som arbetar på deras kundservice då de saknar helt servicekompetens.
Har varit kund hos Boxer sedan 2018. Kommer aldrig ha något med dem att göra någonsin igen. Ärende ligger uppe hos allmänna reklamationsnämnden och hoppas på lagligt stöd i frågan. De ska inte komma undan sådant.
Akta er för detta oseriösa företag. Håll er borta helst från hela Tele2-koncernen som äger skitföretaget.

7 février 2024

Dålig kundtjänst

Har varit nöjd kund hos Boxer i flera år men efter samtalet idag så dalade mitt omdöme för företaget. Försökte få hjälp med tv-tjänsten då bilden fryser eller försvinner flera ggr under en kväll, måste starta om boxen för att få tillbaks bild och ljud. Damen på kundtjänst hade taggarna utåt direkt och blev otrevlig då jag ifrågasatte henne. Hon ville att man skulle ringa kundtjänst när felet uppstod, men kundtjänst stänger kl 19 och det är på kvällen man ser på tv. Mitt förslag att få boxen utbytt fick ett NEJ, boxer vill göra en analys av min tv box först och hur det skall gå till utan att skicka in den krånglande boxen är en gåta? Så det blir en uppsägning av boxer snarast möjligt!

6 février 2024

Missnöjd

Sedan flera veckor besvär med skakig bild som "fryser" och rutan blir svart står kodat program, kommer tillbaka för att åter stoppas. Rek. fabriks återställa, ny antenkabel m.m utan effekt . Deras kundservice ,långa väntetider som när man kommer fram inte ger nåt, oerhört besviken men full betalning gäller .

3 février 2024

Omöjligt att säga upp

Att säga upp sitt abbonemang hos dem är nästan omöjligt. Man måste ringa in och givetvis är väntetiden mer än 50 minuter, samtidigt som du kan ringa på nytecknade av abbonemang och få svar direkt.

Undvik att fastna hos dem och håll er borta.

31 janvier 2024
Avis spontané

Dom höjde mitt bredband 100/10 till 399…

Dom höjde mitt bredband 100/10 till 399 kr under 2 år som jag hade boxer har det bara laggat på vissa appar. Nu sa jag upp skiten. Varför betala 399 kr/mån för något som ändå inte fungerade när jag kan få samma hastighet för 149 kr/mån och nu funkar helt plötsligt apparna som har laggat under tiden jag var kund hos boxer.
Aldrig mer boxer dom chock höjer priser, bredband som inte fungerar. ALDRIG MERA BOXER.

Skojeri på hög nivå

Idag satt jag ca: 55 min i telefonkö på Boxer och väntade på att få hjälpa min gamla mor säga upp bredbandet..eftersom dom höjer och höjer avgiften..går inte att nå dom..de har förmodligen satt detta i system..vet inte om det går att anmäla dom ..efter 55 min hade jag inte tid längre..andra dagen jag prövat..att dom tillåts behandla sina kunder på det här viset..men teckna ett abonnemang går på en minut..

Boxer igen

Boxer igen. Höjer från 391 kr till över 900 snackar om att dom har bra kampanj och skickar samtidigt ut ett mail att dom justerat mitt abb med ytterligare 100 kr. Samtidigt fryser bilden flera ggr/dag vilket dom anser dom inte kan kompensera för efter timtal i tel för att dom ska fixa det. Och 40 min i kö för att säga upp abb. En otrevligare människa, en man på uppsägningen får man leta efter avbryter och pratar i munnen på en hela tiden. VARNING FINNS INGET MER VÄRDELÖST FÖRETAG välj nåt annat dom lurar kunderna, inte konstigt dom har så många missnöjda kunder.

Avis spontané

Orimligt lång kö till kundtjänst.

50 minuter för att komma fram till kundtjänst. Som för övrigt är enda sättet att säga upp sitt abonnemang. Detta är ett skämt 2024. Varför skulle man inte kunna sköta sitt abonnemang från ”Mina sidor”, där man loggar in med Bank-ID? Jo för att de vet att folk orkar inte vänta i nästan en timme för att säga upp sitt abonnemang.

Avis spontané

Boxer kommer att höja mitt bredband och…

Boxer kommer att höja mitt bredband och tv till över 760 kronor i månaden!! Och dom ber om ursäkt för det!!! Jag är inte intresserad av 100 vad det nu heter och jag tycker att det är dyrt som det är. 568 i månaden ungefär. Och ringa dit och prata med okunniga personer som försöker pracka på en allt möjligt, det är ett skämt. Jag vill inte ha massor av tv kanaler. Vad är det dom inte fattar. Och så blir man kopplad överallt. Fruktansvärt dåligt av Boxer. Jag ska byta.

18 janvier 2024

Sämsta skiten

Jag har under två månaders tid blivit runtskickad av boxers kundtjänst och ingen verkar ha koll alls. Vi sitter nu med en tv-tjänst som inte fungerar och vi får inte felet åtgärdat, vi blir bara skickade till en annan avd. Nu ville vi säga upp abonnemanget i förtid men vi blev skickade till en annan avd åter igen. På den avd vi blev skickade till sa det att den föregående avd var de som skulle ta beslutet, vilket det absolut inte var enligt dom. Obs välj ex boxer om du inte vill ha ett oseriöst företag med kass kundtjänst.

16 janvier 2024

TV mini-hub strul

Jag har precis samma problem som skrev följande utlåtande: Boxer och Tele2 levererar en minihub för Tv som inte fungerar, jag har bild men inget ljud. Boxer vill att man ska fabriksåterställa hubben, har gjort detta 3ggr nu men det skiter sig varje ny dag när man ska kolla på TV. Varje gång man ringer är det en 20 - 30 minuters väntan i telefon. Man måste berätta hela ärendet från nytt! Kass fortfarande inte åtgärdat.

16 janvier 2024
Avis spontané

Efter min sambos bortgång tog jag över…

Efter min sambos bortgång tog jag över ab. i mitt namn. Fick 2 kort som jag aldrig beställt. Har inte ens 2 tv apparater. Har fått fakturor som gäller 2 kort. Har skickat tillbaka 1 kort men ändå får jag felaktiga fakturor som jag måste betala. Har skrivit brev men de struntar tydligen i allt. Kommer jag fram på tel måste jag ha bank id som jag inte har..... helt hopplöst! Nu blir det allmänna reklamationsnämnden.

6 octobre 2023
Avis spontané

Hade ett surrealistiskt samtal med…

Hade ett surrealistiskt samtal med deras kundtjänst idag. Efter en lång väntan kom jag fram. Berättar om mitt problem, att ä Tv-hubben tappar wifin ofta och till synes slumpmässigt.

Personen konstaterade att det är ett känt fel.

Att det medfört att tv i jul och nyår har varit helt värdelöst tyckte vederbörande var tråkigt, men inget att göra något åt.

Vad problemet beror på, hur det skall lösas eller när en lösning är i sikte fanns det inga svar på.

2 janvier 2024