Mooi goed uitziend ondergoed, fijne stof en goede kwaliteit... heel erg bedankt. Je ziet ons hier zeker weer terug
Lisez les avis des autres
Mooie Muchachomalo boxershorts besteld voor mijn zoon... Jahaaaa... Sinterklaas is alweer bijna in het land, en dít is echt zijn favouriete cadeau. Afhankelijk van het thema natuurlijk.... Zowel de be... Voir plus
Wat een verrassing! Een mooi ingepakt cadeau, vrolijk papier, helemaal goed...hopla..snel in de 5-12 zak...... Het fijne avondje is gekomen..allemaal pakjes....ook voor mijn lieve wederhelft! Verr... Voir plus
Ik heb nu een aantal bestellingen gedaan bij boxershorts.nl en ik ben zeer tevreden over de manier waarop mijn bestellingen worden behandeld. Zoals beloofd had ik mijn bestellingen de volgende dag in... Voir plus
À propos de l'entreprise
À propos de BoxerShorts.nl
Informations provenant de diverses sources externes
Coordonnées de contact
Amsterdamseweg 43, 3812 RP, Amersfoort, Pays-Bas
- +31(0)88 648 0400
- info@shopstore.nl
- www.boxershorts.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
altijd weer het leukste kado
Hartstikke leuke shop om elk jaar weer iets leuks onder de boom te leggen
Prima service, snelle levering en goed ondergoed
Boxershorts.nl is een aanrader veel keus en goede service
Werkfoutje prima opgelost!
Mijn 1e bestelling bij BoxerShorts en gelijk te maken krijgen met een werkfoutje. Ik kan niet anders zeggen dat mijn contact bij klantenservice [Mascha] dit fantastisch heeft opgelost. Het is heel prettig als er niet wordt getwijfeld over wat er mis is gegaan, maar gelijk een oplossing wordt aangeboden. Supersnel en ik had het pakje nog net op tijd binnen voor de Sinterklaasavond. Mijn complimenten hiervoor en ik zal zeker nog eens terugkomen.
Snelle, goede levering.
De website is duidelijk maar soms een beetje traag. De bestelling was netjes binnen de aangegeven tijd binnen. Er zat zelfs een handgeschreven bedank kaartje bij. Heel attent.
Klantgericht en prettig om mee zaken mee te doen.
Prima kwaliteit en goeie afhandeling.
super snel en nog leuk ingepakt ook!
Binnen een dag waren de shorts binnen! helemaal top!
VLOT EN SNEL GEREGELD
Een goede aanrader voor ondergoed voor zowel dames als heren'
Bovendien wordt de bestelling op de goede manier verpakt en ook nog
eens snel geleverd !!!!!!
Uitstekend
Vooral de compensatie gezien de korting code niet werkte is gelijk verrekend met mij bestelling die al onderweg was perfect!
Prima site, snelle levering, uitstekende kwaliteit
Ik ken dit merk al en heb al jaren de boxeshorts van Deal. Ze worden op deze site voor veel minder aangeboden dan ze in de winkel zijn. Daarom was dit erg aantrekkelijk. Volgende keer bestel ik ze weer via deze site.
Snelle levering met een persoonlijke boodschap
Via de site boxershorts besteld en deze werden zeer snel bezorgd. Het op de hoogte houden via de mail is een enorm fijne ervaring.
Netjes verpakt in cadeauverpakking geleverd en zelfs een kaartje met een handgeschreven persoonlijke boodschap.
Kortom boven verwachting
gewoon perfect
Supersnel en kwaliteit!!
Leuke aanbiedingen, hoge kwaliteit en snelle levering geven het kopen bij BoxerShorts.nl een goed gevoel.
Snelle en goede levering
Bij BoxerShorts.nl koop je voor een scherpe prijs de mooiste Boxers
Mijn ondergoed!!!!
Geweldige boxershorts gekocht.
Alles heerlijk katoen.
In en uit de was,blijven de kleuren geweldig.
Een aanrader,zeker voor die prijs!
hele snelle levering en mooie spullen..
Cijfer 10 voor de snelle levering en ontzettend mooue spullen
Nette afhandeling
Beste prijs tot nu toe gevonden op internet. Ook na een probleem met de verzending werd het keurig door de medewerkers opgelost.
snelle service en goede kwaliteit
Kwalitiets ondergoed, snel geleverd en tegen scherpe prijs.
Top!
Verrast en blij maskt hij het open! Een kleurrijk boxershortpakket lacht hem toe! Helemaal blij....en eindelijk een lading kapotte in de prullenbak kunnen gooien....;-)
Prima service voor een goede prijs
Fijn bedrijf die doet wat het beloofd. Koop hier al een tijdje.
L’expérience Trustpilot