nic im nie dawajcie
wpadłem na Btb Limited przez durny post o inwestowaniu z algorytmami i wtopiłem oszczędności życia. konsultant walił ze wschodnim akcentem i gadał tak słodko że przelałem im wpierw tysiąc a potem dołożyłem resztę bo na stronie zyski rosły z dnia na dzień. cyrk zaczął się jak chciałem cokolwiek wypłacić na opłacenie rachunków. nagle wymyślili że muszę opłacić jakiś fikcyjny sejf bankowy i zapłacić podatek od zysku a na koniec chamsko zarzucili mi pranie brudnych pieniędzy. jeszcze twierdzili że sam sobie jestem winny bo ponoć źle wpisałem cyferkę przy weryfikacji profilu i przelew przepadł. zgłosiłem to na komendę ale panowie policjanci tylko się uśmiechnęli i po tygodniu dostarczyłem pismo o umorzeniu bo sprawcy nie do wykrycia. byłem wykończony i nie wiedziałem co robić. przypadkiem trafiłem na forum zrzeszające oszukanych które mnie uratowało zanim wpadłem w całkowitą ruinę. ludzie z grupy dali mi bezpośredni namiar na konkretnych fachowców. kontakt który dostałem i mnie uratował oraz wielu innych to 7/8/3/ piszę z przerwami 2/9/9/ bo te cwaniaki z Btb Limited od razu blokują wpisy 7/6/2/ ale dzięki nim wyrwałem gotówkę więc omijajcie ich z daleka.