Bunad For Menn Avis

TrustScore 5 sur 5

4,9

Vi kom til Henning med en bunad som var akkurat litt for liten, og jeg hadde mentalt forberedt meg på både kompromisser og “det går nok sikkert”. I stedet fikk vi en opplevelse som bare kan besk... Voir plus

Jeg følte jeg ble tatt veldig godt imot når jeg skulle kjøpe bunaden. De svarte godt på alle spørsmålene mine og var veldig løsningsorienterte (jeg kunne komme i helgen eller på kvelden utover åpnings... Voir plus

Jeg har nettopp fått tilsendt min nye Fanabunad fra «Bunad for menn». Alt ble ordnet over telefon da jeg bor i Bergen. Bunaden passet perfekt og det er virkelig en flott bunad. Så tusen takk til Anne... Voir plus

Helt fra vi ankom gården til Anne Mette og Henning var bunadskjøpet en opplevelse! Hele prosessen startet med at Henning holdt et foredrag i bunadshistorie og deretter begynte målearbeidet. Ingenting... Voir plus

1. Magasin de vêtements pour hommes

Écrit par l'entreprise

Du får en komplett bunad med alt tilbehør: Jakke, vest, bukse, linskjorte, sølv knapper, mansjettknapper, halsnål, broderte bukseseler og bunadspose

Excellent

TrustScore 5 sur 5

293 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

3 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Romeriksbunad

Jeg kjøpte en Romeriksbunad som jeg endelig fikk tatt i bruk på 17. mai. Prøving og kjøp var virkelig en opplevelse i seg selv. Fantastiske omgivelser på Fabergshagen i Ringsaker. Henning er en pratsom og kunnskapsrik kar som fortalte meg mye om bunadens opprinnelse og for så vidt mange andre interessante historier. Da jeg tok mål prøvde jeg flere prøvemodeller i tillegg til i målene, slik at sikkerheten på riktig passform var høyere. Ved henting av den ferdigsydde bunaden satt den som et skudd.

Noen bemerkninger på selve Romeriksbunaden. Den håndbroderte vesten er i en blåfarge som er litt mørkere enn andre Romeriksbunader jeg så på 17. mai, men jeg fikk inntrykk av at min vest var mer eksklusiv. Jakken har et litt rundere slag opp mot kragen, noe jeg også synes ser penere ut. Valgfrie bukseseler og hosebånd. Dersom man ønsker å benytte kniv til bunaden, så må man opplyse om dette. Egen knapp til dette var ikke påsydd på min bunad, men jeg fikk naturligvis med meg en knapp.

Særdeles fornøyd med servicen, og jeg føler meg trygg på at de er behjelpelige i fremtiden om det oppstår utfordringer med bunaden.

25 mai 2018

Topp service!

Kjøpte bunad i 2009 til representant i Trondheim (Jan Helge). Fikk sydd jakken i 3 eksemplarer før de mente den var 100% passend - og jeg ble skikkelig fornøyd. Fem år senere gikk betydelig ned vekt og da var Jan Helge utrolig behjelpelig med å skaffe lånebunad, som jeg kjøpte ut etter å ha solgt den som var for stor. Kvaliteten på arbeidet og produktene er det absolutt ikke noe å si på. Anbefaler de på det sterkeste!

7 mai 2018

Ikke nøl

Kjempetrivelige folk,super service,god innføring i bruk og stell av bunaden.
Trygg og sikker handel.Anbefales på det varmeste.

23 avril 2018

Veldig hyggelig opplevelse i det hele

Veldig hyggelig opplevelse i det hele: en god innføring i bunadens historie, god hjelp både med behandling av bunaden og tips om hvor du kan skaffe resten (sko, hatt, ...). Veldig kort produksjonstid, og veldig imøtekommende med alle former for spørsmål. Utrolig flott resultat.

22 avril 2018

Trygg og enkel handel

Det var veldig trygt og enkelt å handle hos Bunad for menn. De er vennlige både Anne Mette og Henning, og de har mye kunnskap om bunader. Jeg vil anbefale Bunad for menn.

10 avril 2018

En utrolig flott opplevelse å handle…

En utrolig flott opplevelse å handle med Bunadformenn.
Begynte med en lang og hyggelig innføring i Bunader og historien bak før prøving for å finne ut hva som passet til meg.
Så var det bare å vente 6 uker.
Fikk telefon om at bunaden var klar for avhenting og ble tatt imot av Hennings kone som sjekket at alt passet og kom meg mange gode råd og tips om hvordan den skal settes på, vedlikehold og alt annet man trenger å vite om et slik praktplagg som dette er.

Siden jeg har en kropp som er i stor forandring for tiden måtte jeg jove å komme tilbake og bytte ut vesten når forandringen var fullført.

En kjempeflott opplevelse å handle med disse 2. De viser virkelig hva kundeservice er og hvordan kunder skal behandles !!
Kommer garantert til å anbefale alle jeg kjenner som ønsker herrebunad om å kontakte Bunadformenn.

Takk for 2 hyggelige møter og en utrolig flott Solør/odal herrebunad som jeg skal bære med stolthet 17. mai og alle andre anledninger.

Ole Kristian Graven

18 mars 2018

Anbefales!

Punktlig, imponerende service og et flott sluttresultat. Ikke minst en imponerende fagkunnskap. Anbefales!

9 mars 2018

Å handle med Bunad for menn kan anbefales på det sterkeste.

Å handle med Bunad for menn kan anbefales på det sterkeste. De gjør kjøpet til en opplevelse, med historien og tradisjon rundt de forskjellige bunadene i Norge.
Det at de har et så stort utvalg av bunader i stort sett alle størrelser som kan prøves gjør at en føler seg trygg på at det blir riktig mål første gangen.
min erfaring var at den bunaden jeg kjøpte passet perfekt når jeg hentet den.
Synes også at det er positivt at de leverer en komplett bunad med alt tilbehør til avtalt pris.
Svein.

14 janvier 2018

To flotte gudbrandsdalsbunader

Vi har hentet to flotte gudbrandsdalsbunader.
Det har vært en fornøyelse å kjøpe bunader hos Bunad For Menn, vi har fått fantastisk god hjelp av to som kan det meste om bunader og bunadshistorie.
Veldig spesielt og morsomt at de støper sølvknappene selv, de må sees :-)
Brodert skjorte, strømper, skjerf, bukseseler og bunadspose (med broderi).... følger også med... man blir litt målløs :-)
En stor takk til Anne Mette og Henning

8 janvier 2018