Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk dag, hvor vi var 44 mennesker til fødselsdagsfest. Super søde og dygtige unge mennesker til at servere, og flot underholdning med festligt foredrag. Alt kunne arrangeres efter ønske.

Noté 1 sur 5 étoiles

Kommer helt fra Vest Jylland, og når over til en café der har lukke tid kl 15. Det var så ikke det eneste vi blev tilbudt at købe dessert som vi også takkede ja tak til “så skete det” Vi blev nægte... Voir plus

À propos de l'entreprise

1 étoile

Fantastisk dag

30 août 2025

Børn ikke velkomne

Vi var på familietur til Alrø og besluttede at afslutte med spisning på Café Alrø. Desværre blev vores oplevelse præget af negativ stemning. Der blev kommenteret, når vores børn benyttede de opstillede aktiviteter som f.eks. stigegolf, hvilket virkede unødvendigt. Den person, som formentlig er ejeren, fremstod uhøflig, og maden var på et niveau, vi sagtens selv kunne have lavet derhjemme. Derfor giver vi kun én stjerne. ⭐️

25 juillet 2025
Noté 3 sur 5 étoiles

Har i dag (05.07.2025) været på besøg…

Har i dag (05.07.2025) været på besøg på Cafealroe.dk.
Oplevelsen var ganske god, så længe vi ikke taler om det gastronomiske! Et fint sted med pudsige oplevelse. Et sted der er lavet af mennesker med krøllede hjerner og noget på hjerte. Det er det der giver den 3. stjerne.

Vi fik, som de fleste, en ret med en stor tartelet (lavet af noget vi ikke var helt sikre på hvad var... Gætter er at det var filodej. Kedeligt var det i hvert fald) Dertil (og i) blev serveret et kyllinge/asparges fyld, som det ikke ville være svært at lave, endda på et højere smagsfuldt niveau. Den manglede smagen af asparges og kylling, og så er der jo ikke meget tilbage. Til gengæld smagte den heller ikke af fløde og venlighed... (Ironi!)
På plussiden er, at det er et sjovt sted med mange mennesker.
Hvis du går efter god mad, så find et andet sted...

5 juillet 2025

Dejlig oplevelse

Dejlig oplevelse. 12 afsted til frokost. Sprøde tarteletter med lækkert fyld. Dejlig og sjov betjening, cafeen og området fuldstændig fantastisk

30 mars 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

En meget dårlig oplevelse efter en…

En meget dårlig oplevelse efter en dejlig guidet rundtur på Årø
Vi, 2 par, gik ind for at købe kaffe og kage OG vi var de eneste 4
Solen skinnede men kun hvor der var 2 mands borde hvilket gjorde vi satte 2 borde sammen
Aldrig har vi oplevet mage til uforskammet caféejer som skældte ud over vi gjorde dette
Vi kommer aldrig på den café igen

21 août 2024
Noté 4 sur 5 étoiles

Tak for gode tarteletter d.26/7-24

Tak for gode tarteletter d.26/7-24, hyggelige og sjove omgivelser, venlig betjening. MEN varm hund 2stk a’ kr.110,00 til børnene på 4år og 9år, var ikke særlig godt, 2 pølser i dej- 5 stk agurk/gulerødder, synes det er en MEGET høj pris - for nærmest ingenting - SÅ sæt prisen ned (der var max for 40kr og vi gav 220kr) Tror da vi kommer igen, men for tarteletternes skyld

27 juillet 2024

Virkelig DÅRLIG oplevelse!

Efter en 20 km vandretur på den smukke Horsens fjord rute, havde min kone og vores børn på 11 og 13 år set frem til at forkæle os selv med god mad ved Café Alrø. Vi ankom kl. 14:30 med stor forventning, men oplevelsen blev desværre en stor skuffelse.

Da vi ankom, blev vi mødt af en meget travl café-ejer, som desværre måtte informere os om, at de ikke havde mere mad at sælge os. Vores eneste mulighed var at købe fire dåsesodavand for 120 kr. Med tørre halse og skuffede maver satte vi os på en bænk i gården og drak vores sodavand.

Mens vi sad der, kom café-ejeren ud og begyndte at tale med os. Under samtalen ankom et par, som spurgte, om de kunne købe mad. Til vores store overraskelse sagde ejeren ja og bad dem gå ind til kassen og sige, at hun (hendes navn) havde sendt dem. Vi tænkte straks, at vi måske også kunne få noget at spise, men vores håb blev hurtigt slukket. Selvom vi havde været der længe og var meget sultne, blev vi igen afvist.

Det var en meget frustrerende og uretfærdig oplevelse. Vi følte os overset og dårligt behandlet. Til sidst måtte vi vandre ned til færgelejet og vente i to timer på transport til Snaptun, hvor vi endelig kunne få et solidt måltid på en café dér.

Café Alrø ligger i et smukt område, og vi havde glædet os til at besøge den, men vi kan desværre ikke anbefale den baseret på vores oplevelse. Manglen på mad, den høje pris for sodavand, og den inkonsekvente behandling af kunder gjorde vores besøg yderst skuffende. Måske kan ejeren ikke fordrage vandrere eller små hunde.

18 juillet 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Fortjener ingen stjerner - elendig service

Ankom fredag kl. 13:45 for at få lidt at spise. Fik at vide at der var lukket for servering - selvom man reklamerede med at der var åbent til kl. 15:30. Spurgte så om man kunne få lidt at drikke, og fik at vide at jeg kunne følge med en af “pigerne” ind, selvom man var meget dårligt gående, Det havde været naturligt på en venlig måde at orientere om hvad man kunne få af drikkevarer. Resultat: Vi gik igen og sætter aldrig vores ben i Cafealroe igen.

8 septembre 2023
Noté 2 sur 5 étoiles

Vi satte os i gården og længst væk fra…

Vi satte os i gården og længst væk fra alle andre, da vi havde vores lille hund med og det var mega varmt, så han kunne ikke være i bilen. Vi ville have isdessert og havde bestilt og sad og ventede. Men så kom en dame og sagde vi IKKE måtte have hund på deres område og jeg var parat til at gå. Hun ville gerne forklare og jeg sagde det behøvede hun ikke, men ville hun. De har oplevet en hund bide en ansat og en anden bide en kunde , så derfor. Ja måske det var en god ide, at skilte med det, INDEN man havde bestilt og fået sig sat…. Havde lyst til at køre igen, men vi havde bestilt og betalt, så hunden måtte i bilen og fandt et sted med skygge. Det der pissede mig mest af, var en anden kom med en hund, lige da jeg måtte gå med min og der kom ingen og sagde noget til hende… Ja sgu ikke ok, men ja der kommer jeg så heller ikke igen. FÅ DA SAT ET SKILT OP !!!!

20 août 2023

Tartelet , nej tak

Nu havde vi hørt så
Meget om den berømte tartelet . Så vi besluttede at lave en tur ud af det og få en til frokost . Der var da både tartelet og fyld . Meeeeennnn . Helt ærligt venner . En spand fyld fra abc og en pakke tarteletter havde været bedre . Der var slet ingen smag eller noget i det . Kan være det er blevet bedre side. Dengang . Men klart sidste gang jeg har fået den der .

2 avril 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

Dårligere service skal man lede længe efter

Ingen anbefaling herfra! Vi havde glædet os til at besøge café Alrø og smage deres tarteletter. Derfor valgte vi sammen med et hold venner at bestille bord på caféen. Desværre var 2 ud af 8 syge på dagen og måtte derfor melde afbud på dagen. Det resulterede i at vi i døren blev bedt om at punge op med 100kr pr. Person der var bestilt bord til, som ikke kunne komme. Aldrig har jeg kendt magen til grådighed. Restauranten var ikke en gang tæt på at være fyldt og af den grund “tog pladserne fra andre gæster”.

Derudover skulle maden betales inden vi fik den serveret, som om der var mistro om hvor vidt vi ville betale for maden.

Alt i alt en dårlig oplevelse og en super dårlig service vi blev mødt med. Vi kan derfor ikke anbefale nogen at besøge Café Alrø.

14 avril 2022

Meget dårlig oplevelse

Dårlig oplevelse

Tarteletterne er ikke nær det de er blevet rost til skyerne over, skuffelsen var stor. Men jeg mistede alt for en af ejerne, da vi kom udendørs, jeg gør opmærksom på, at deres automatiske spritbeholder er tom. Hun svarer at det ved hun, men, at der står jo en oven på, som da er organisk og dufter af aleo Vera, hvortil jeg svarer at jeg ikke tåler dufte, grundet svær migræne. Hun siger det er sa forfærdeligt, men hvad vælger hun så at gøre, jo hun vælger da at tage et par pump af den sprit i hænderne lige foran mig og gnide den ind også sige den er ellers dejlig frisk. Behøver jeg siger at jeg tog derfra med en bragende migræne....... sætter ALDRIG mine ben der igen.....

5 septembre 2021

Kommer helt fra Vest Jylland

Vi blev nægtet at tage hunde med ind på caféens område ok tænkte vi så sidder vi udenfor på græsset og nyder isen (det var ca. 30 grade varmt “det måtte vi heller ikke pga service ikke måtte komme ud på græsset men vi kunne få lov til at køre bilen tæt på og så sidde inde på området og nyde isen Jammen konen er jo ikke for klog ved hun ingen ting om varme biler og hunde når det er 30 grader og hvem vil sluge en is og sodavand til samlet pris af 100 kr ?
Kommer ikke igen og det bør du også overveje inden du kører ud for at få mad !!

16 août 2020

De får 2 stjerner af mig

De får 2 stjerner af mig, det er udelukkende for de gode tarteletter de laver.

Prisen for at spise på Café Alrø, syntes jeg er lige i overkanten.

Vi betalte 5 kr. pr. mand i coronatillæg, det er som sådan ok, når der skal gøres ekstra rent og sprittes af........ men, men, men, når man kommer til et bord der ikke er tørt af, og møgbeskidte stole...... så høre det ingen sted hjemme, at opkræve corona tillæg.

25 juillet 2020
Noté 1 sur 5 étoiles

Det værste sted jeg har oplevet

Det værste sted jeg har oplevet. Det var højt solskin og vi ankom med hund. Vi vil sidde ude i gården i solen, men vi måtte ikke have hund med UDE I GÅDEN UNDER ÅBEN HIMMEL. Stod STED !
SÅ VI KØRTE IGEN

18 juin 2020
Noté 5 sur 5 étoiles

Dejligt sted i den smukke natur

Dejligt sted i den smukke natur. Vi skulle selvfølgelig have specialiteten, den 300 gram store Tartelet. Ren mums. Smilende og sjov betjening. Et ganske lille minus, måske ubetydeligt, men grundet denne Corona-tid, skulle vi betale 5 kr. pr person i "Håndsprit-gebyr" . De flasker håndsprit bliver rigtig godt betalt. Egentlig ikke i orden, når man køber både mad og drikke. Men de fem stjerner er alligevel fortjent.

25 mai 2020
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus