Min søn og jeg har været på Café Velvet i Vejle. Virkelig god brunch med mange forskellige retter. Kæmpe dessert/kage buffet som en del af brunch buffeten - så lækkert. Et besøg værd. Venlig og imød... Voir plus
Lisez les avis des autres
Bedste brunchbuffet jeg længe har fået 😊. Kæmpe udvalg og flot anrettet. Venligt og imødekommende personale Kommer der helt sikkert igen
Jeg har i dag holdt min 50 års fødselsdag med brunch buffet på Café Velvet. Vi var 22 i selskabet og havde en afdeling for os selv i restauranten. Brunchbuffeten er overdådig med alt hvad hjertet begæ... Voir plus
L'entreprise a répondu
Sødt personale - men virkelig dårlig mad ifht prisen. Fik en Cæcarsalat, dressingen, kyllingen og croutonerne var færdigprodukter og baconen var slatten, da den ikke var stegt nok. Dårlig kvalitet af... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
“Vi mødes på Café Velvet “Vi lægger vægt på at skabe et miljø, hvor der er plads til alle – både de studerende, familierne og pensionisterne”
Coordonnées de contact
Søndergade 24, 7100, Vejle, Danemark
- info@cafevelvet.dk
- www.cafevelvet.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 7 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Skøn restaurant
Kan varmt anbefale deres tagliatelle med tigerrejer og laks 🤤😋 Og så er det bare et rigtig hyggeligt sted.

Yndlings restaurant
Synes altid det er meget sødt pg imødekommende personale. Maden er altid som den skal være. Og hvis der er det mindste, bliver der altid taget hånd om det. Mega lækkert og billigt. Bedre end Vivaldi!

Perfekt
et af vores yndlingssteder, både som et par og med en gruppe, vi går der hele tiden, maden er altid meget velsmagende, et fremragende udvalg af retter og drikkevarer, jeg anbefaler især at prøve “chicken chick”, de bedste burgere vi nogensinde har havde, er det også værd at særligt nævne personalet. Meget lydhør og vil altid hjælpe dig med dit valg, perfekt!

Fantastisk sted
Café velvet var en rigtig god fornøjelse. Man bliver mødt med et stort smil fra personalet, og et der har styr på hvad de laver. Maden kom hurtigt og varmt. Maden var fantastisk, og portionerne er det sidste man kan klage over. De har også rigtig godt styr på deres drinks med rigtig gode bartender der laver de fantastiske ting!
Klar anbefaling herfra.

Réponse de Cafe Velvet
Havde en rigtig god oplevelse
Havde en rigtig god oplevelse. Rigtig flot café, hvor servicen var i top og det samme med maden! 👍
Fik selv en trøffel burger, som varmt kan anbefales at prøve 😊
Just amazing food and awesome service 🥰…
Just amazing food and awesome service 🥰 I'm eating here at least once a week 😁

Réponse de Cafe Velvet
Cafe Velvet in Vejle offers an…
Cafe Velvet in Vejle offers an impeccable dining experience. The service is truly exceptional, setting a standard for excellence in hospitality. The staff's attentiveness and friendliness contribute to a welcoming atmosphere that enhances the overall dining pleasure. The menu boasts perfect culinary creations, with each dish showcasing a blend of flavors that elevate the dining experience. From the moment you enter, you're enveloped in a cozy ambiance that complements the delightful flavors served. Cafe Velvet is undoubtedly a must-visit for those seeking the best in service, food, and atmosphere in Vejle.

Virkelig dårlig oplevelse! Ik tag på velvet i Vejle
Virkelig dårlig oplevelse!!!! Ik tag ind på Velvet Vejle!!!
Min veninde og jeg skulle have noget frokost, vi vælger desværre Velvet.. Vi har mange gange været her inde, da det åbnede for der var det godt.
Nå min veninde og jeg bestiller mad og isvand. Da vandet kommer, er flasken beskidt med madrester inde i kanden. Jeg går op og får en ny. (Fortæller tjeneren at den er beskidt) da tjeneren kommer ned med den nye kande med vand, vender dig hurtig om og siger “at den må være bedre” meget flabet. Jeg kikker kanden i gennem og den her er meget mere klam. Der er nogle sorte ting der svømmer rund i vandet. Føj føj føj… går igen op til tjeneren og siger at de er beskidte. Jeg får afvide at de er sværere at gøre rene.. ( måske skulle i få nogle nye kander som kan rengøres)
Men ik nok i det, så er der verdens tykkeste Skive agurk i min burger. Og i min venindes salat var der kun en oliven.
Pomfritterne havde ikke fået nok, virkelig kedelig og bløde.
Har billeder og videoer af vand i kanden og agurken som nærmest kunne bruges som væg til at skille usa og Mexico ad.

Kedelig buffe
Kedelig buffe. Prøv at sætte skilte op så man måske kan se. Hvad det er. Hilsen liljan

Kold mad
Bestilte Penne Velvet (deres pastaret) hvor deres kød var iskoldt og selveste pastaen var ik var. Retten var bestemt ikke varm. Da jeg så sagde det, til betalingen, trak de ikke penge fra eller gav et tilgodebevis. Brugte 165kr.
På koldt mad…

Réponse de Cafe Velvet
OK brunch, men haltende service
Brunchen var fin. OK udvalg af både mad og især dessert. Dog havde de unge piger som arbejdede der lidt for travlt med at stå i baren og sludre, så der blev ikke holdt øje med hvornår der skulle fyldes op. Folk måtte flere gange bede om opfyldning af brød, ost, tallerkner osv.
OK brunch men dårlig service :-)

Super mad som altid
Super mad som altid! Som før er der god betjening og rigtig god mad. En oplevelse værd.
Kolde spareribs!!
Bestilte spareribs de desværre var kolde, da jeg fik dem serveret.
Jeg klagede og da jeg fik tallerkenen retur var benene da også blevet lidt varmere, men så var pommes fritterne blevet kolde.....

Réponse de Cafe Velvet
Vi oplevede bagepapir i vores nachos
Vi oplevede bagepapir i vores nachos. Det var ikke bare et lille stykke, men flere store stykker. Vi fortæller pænt til tjeneren om der er noget de kan gøre med noget rabat eller lignende, da vi synes det var lidt uhygiejnisk og ikke særlig lækkert at få et stykke bagepapir i munden. De kan ikke hjælpe på nogen måder, hvilket vi synes er ærgerligt.

Ærgerlig oplevelse…
Ventede 1:20 på maden der oveni købet var kold. Pommes Frites havde endvidere ikke fået nok.
Drikkevarerne kom godt nok efter 45 min...
Er der fyldt, så bør der være nok tjenere og kokke på arbejde til at imødekomme efterspørgsel.
Außergewöhnliches Ambiente
Außergewöhnliches Ambiente, supernette Bedienung, exzellente Komposition aus Kuchen und Leckereien
God mad og hyggelig oplevelse
God mad og hyggelig oplevelse, dog også selvom at der blev leveret noget andet mad til bordet end det bestilte. Ventetiden til maden var kort, og bestillingsfejlen blev rettet. Tjeneren var også super sød, sådanne småfejl er helt i orden, men lidt trælse.

Overvej disse ting før..
Min søn har tidligere på året arbejdet på cafe velvet, og her er nogle ting jeg synes i skal overveje før i tager ind og spiser eller søger arbejde her. Han fortæller mig at maden hele tiden bliver rørt ved at køkkenfolket uden handsker også selvom de muligvis har rørt ved råt kød før. Hvis de laver fejl, såsom hvis man er allergisk overfor bacon, fjerner de bare baconet istedet for at lave en ny. De ansatte har ofte fejl i deres lønseddel og de får hverken pauser eller gratis mad i løbet af en 6 timers vagt. Deres chef er ikke ordenlig og holder øje med dem over overvågnings kamara i løbet af dagen uden de ved noget om det. Deres chef er ikke en ordenlig chef og burde ikke have lov til at skulle lede en flok unge mennesker. overvej disse ting før du tager ind og spiser eller søger arbejde.
Mega god mad og mega gid tjener
Super god mad, super smukt sted, perfekt for en date.
Maden var godt lavet og stedet er meget hyggeligt at være i.
L’expérience Trustpilot