Sjette Frederiks Kro Avis

1. Restaurant

Informations provenant de diverses sources externes

Casablanca-familien består af Café Casablanca, bageri og delikatessen Mor Anna samt Sjette Frederiks Kro.

Bien

Aucune trace de demande d’avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Vi holdt 2x70 års langt frokostselskab

Vi holdt 2x70 års langt frokostselskab. Vi fik en velkomstdrink på terrassen i det flotteste solskinsvejr. Udsigten helt magisk. Herefter havde vi 2 lokaler på 1. etage. Vi var 32. De unge tjenere gjorde alt for, at vi fik en fin oplevelse. Vi fik en fremragende menu, med dejlige vine. Stor tak til kroen, for en fremragende indsats, der gjorde vores dag uforglemmelig.
Mvh John & Lene

11 mai 2024

Fantastisk brunch

Fantastisk brunch.
Venlig og kompetent betjening.
Gode råvarer, rigtig meget hjemmelavet. Fantastisk beliggenhed med udsigt over Århusbugten og lige i Risskoven.
Kan varmt anbefales

23 septembre 2018

Elendig kundeservice

Elendig kundeservice! Jeg ringede derned for at høre, hvad der var på smørrebrødene, da jeg er gravid og derfor må holde mig fra noget bestemt mad. Dette plejer jeg altid at gøre, hvis jeg skal spise et sted, hvor jeg ikke kender menuen og det har aldrig været et problem med de restauranter jeg har kontaktet. Det var det for Sjette Frederiks Kro.
Jeg snakkede med ejeren (Jørgen Danielsen) som sagde, at det kunne de ikke fordi menuen forandres fra dag til dag (fair nok) og at han ikke ville bruge tid på kunder i telefonen. Derudover kunne han fortælle mig, at ”graviditet jo ikke er en sygdom”. Jeg spurgte om, hvad vi skulle gøre hvis nu vi kom derned og jeg ikke kunne spise noget, men det var bare ærgerligt. Og vi kunne ikke aflyse vores reservation på dagen, hvis vi ringede eller kom derned og der ikke var noget jeg kunne spise. Den skulle aflyses dagen inden fordi det var synd for restauranten, hvis vi aflyser på dagen.
Han kunne i øvrigt oplyse, at de hverken vil oplyse om maden til allergikere, gravide eller andre hvor der skal tages hensyn til maden. ”Det vil ikke kunne betale sig for os at bruge tid på eller tage hensyn til jer”.
Under hele samtalen med både mig og min kæreste var Jørgen nedladende og det virker kun som ,at de tænker kroner og ører og intet på menneskerne der kommer for at spise deres mad.
Vi valgte så at aflyse vores reservation. Lige meget hvor god og billig maden er dernede, så vil det ikke veje op for så dårlig kundeservice.

8 juin 2017

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit