Goedkoop maar tot driemaal toe zeer slechte montage van de fiets
We hebben tot driemaal toe de fiets moeten terugsturen omdat de Nexus 7 naafversnelling erg kraakte. Eerst werden onze opmerkingen in twijfel getrokken. Na meer details over hoe we het gekraak ervaarden werd er gezegd dat ze geen tijd hadden om lang genoeg in de betreffende versnelling te rijden. tweemaal laten herstellen en geen resultaat. Tenslotte fiets laten omruilen en betaald voor Nexus 8 naaf te laten inbouwen die in orde is.
Maar het wiel is er scheef ingezet, sleept langs het spatbord en kettingkast ratelt. de fiets werd slordig geassembleerd. Linker en rechter rem omgewisseld.Persbussen die te los zitten, etc.
Dit ging om een Gazelle Cabby die gunstig geprijsd was, om en bij de 1100€. Achteraf hebben we spijt dat we niet de meerprijs betaald hebben om deze bij een goede fietsenmaker te bestellen die de tijd neemt de fiets goed af te monteren.
Besef dat indien er iets mis is met je fiets, je deze 2 à 3 weken kwijt bent door de ophaling ter herstelling.
De communicatie was beleefd maar erg traag, vaak moesten we emails herhalen en nabellen om op termijn toch een antwoord te hebben. Ik zou geen fiets meer kopen bij deze man, er wordt bespaard op essentiële service.