Cewe.se Avis 2 817

TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Resultatet var verkligen fint, men det tar tid att sätta ihop bilderna på ett bra sätt. Blev lite stöd av varningar att vissa bilder inte var bra tillräckligt - syns inget av det i det slutliga result... Voir plus

Förutom att böckerna blir bra, så kan man alltid nå CEWE om något går snett. Senast blev boken skadad i leveransen. En vecka senare har jag en ny i handen. De vill verkligen att jag som kund ska vara... Voir plus

Som jag hade hoppats på. Ev hade fotopappret kunnat var tjockare för en mer lyxig känsla men det blev en jättebra present till min fars födelsedag.

Jag är nästan nöjd med min bok. Har gjort väldigt många under åren, men detta är första gången min framsida blev en annan bild än mitt sista val. Jag är noga med att spara när jag ändrar val av bilder... Voir plus

1. Service d'impression de photos

À propos de Cewe.se

Om Cewe.se

Få ut mer av dina bilder! På Cewe.se hittar du ett stort sortiment av produkter som du kan designa själv med dina egna bilder: Gör en CEWE FOTOBOK - ditt eget personliga fotoalbum, beställ inbjudningar, tackkort och julkort, designa en fotokalender, få en unik väggdekoration till ditt hem, framkalla dina bästa bilder eller designa din egen fotomugg, en musmatta till kontoret eller en av våra många andra fotopresenter.

Har du frågor om din beställning kan du skicka ett mail till kundservice på support@cewe.se. Öppet måndag till fredag kl 09:00 - 20:00. Söndag: kl 14:00 - 20:00.

4,4

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

3 k avis

Jämfört med andra liknade fototjänster…

Jämfört med andra liknade fototjänster var leveranstiden lång och boken var mycket dyrare. Det blir två stjärnor för tjejen i kundtjänst var mycket trevlig och tillmötesgående! Men jag kommer tyvärr välja andra fototjänster nästa gång jag vill göra en fotobok.

6 mai 2026

Som jag hade hoppats på

5 mai 2026

Hej Gunnar,
Stort tack för din återkoppling.
Vi är glada över att du är nöjd med din beställning och hoppas du vill göra fler hos Cewe.

Johanna

Boken blev som jag hade tänkt mig Kvaliteoch…

Boken blev som jag hade tänkt mig och snabb leverans

29 avril 2026

Hej Monica,
Stort tack för din återkoppling.
Vi är glada över att du är nöjd med din beställning och hoppas att du vill göra fler fotoböcker hos Cewe i framtiden.

Hej Ingrid,
Stort tack för din återkoppling.
Vi är glada över att du är nöjd med din beställning och att leveransen fungerade bra. Vi hoppas att du vill göra fler beställningar hos Cewe.

införa ytterligare leveransförsök

Inga ytterligare försök gjordes att leverera paketet till mottagarens adress, paketet levererades omedelbart till platsen

28 avril 2026

Hej Lotta,
Stort tack för din återkoppling.
Vi beklagar att du har upplevt problem med leveransen och ber dig kontakta vår kundservice så vi kan hjälpa dig att få din beställning om du inte redan har gjort det.

Kundservice Cewe
Tel: 08-52503190
support@cewe.se

Bra kvalitet och snabb leverans av…

Bra kvalitet och snabb leverans av fotoboken.

22 avril 2026

Hej Stefan,
Stort tack för din återkoppling.
Vi är glada över att du är nöjd med din beställning och att leveransen kom snabbt.
Vi har också börjat med expressleverans hos Cewe för våra standardprodukter om man arbetar på hemsidan eller i Fotoprogrammet på datorn.

Hej Anna,

Fint förkläde

24 avril 2026

Hej Christina,
Stort tack för din återkoppling.
Vi är glada över att du är nöjd med din beställning och hoppas att du vill göra fler fotoprodukter hos Cewe.

Resultatet var verkligen fint

Resultatet var verkligen fint, men det tar tid att sätta ihop bilderna på ett bra sätt. Blev lite stöd av varningar att vissa bilder inte var bra tillräckligt - syns inget av det i det slutliga resultatet

24 avril 2026

Hej Sonja,
Stort tack för din återkoppling.
Systemet som känner av om en bild har dålig upplösning kan ibland vara känsligare en vad resultatet sedan blir.

Johanna

Enkelt fotoredigering verktyg och…

Enkelt fotoredigering verktyg och underbara mallar. Slutprodukten är så fin. Snabb leverans.

23 avril 2026

Hej Daniela,
Tusen tack för din bedömning och feedback.
Vänligen Per, CEWE kundservice

Snabbt och fina prints

Snabbt och fina prints. Bra kvalitet på dom

5 novembre 2025

Hej Therese,
Tusen tack för din bedömning och feedback.
Vänligen Per, CEWE kundservice

Inte alls som förra årets fina…

Inte alls som förra årets fina kvalitetsbildbok. Jätte fula bilder, ser ut som man skrivit ut på en skrivare på 90-talet.
Visste inte att det fanns olika varianter. Ni borde helt ta bort valet på de fula bilderna. Ta bort digital-valet helt och hållet. Så fula bilder.

18 avril 2026

Hej Eva.

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss. Det är tråkigt att höra att fotoboken inte motsvarade dina förväntningar, särskilt när du tidigare varit nöjd med kvaliteten.

Valet av papper har stor betydelse för hur bilderna upplevs. Helt matt papper passar bra till vissa typer av projekt, men är inte optimalt för alla. I många fall – särskilt för årsböcker och bildrika fotoböcker – rekommenderar vi halvblankt eller blankt papper, då det ger mer ljus, kontrast och liv i bilderna.

Vi vill också påminna om att CEWE har 100 % nöjd‑garanti. Du ska inte behöva behålla en fotobok du inte är nöjd med. Kontakta gärna vår kundservice, så hjälper vi dig att hitta en lösning och rätt val för ditt nästa projekt.

Tack för att du valde CEWE

Med vänliga hälsningar
Vivi
CEWE kundservice

18 avril 2026

Hej Karwan.

Tack för din feedback! Det är roligt att höra att du är nöjd med kvaliteten på CEWE‑produkten.

Tack för att du valde CEWE

Med vänliga hälsningar
Vivi
CEWE kundservice

Allt blev riktigt bra med snabb…

Allt blev riktigt bra med snabb leverans.

15 avril 2026

Hej Lars - Erik,

Johanna

Det var jag som inte gjorde ett bra…

Det var jag som inte gjorde ett bra jobb.

16 avril 2026

Hej Kerstin,
Stort tack för din återkoppling.
Om du är missnöjd med något på din beställning är du välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig med en reklamation.
Hos Cewe har du 100% nöjdhetsgaranti.

Tel: 08-52503190
support@cewe.se

Bra kvalitet

Bra kvalitet, snyggt, snabb leverans

15 avril 2026

Hej Ljiljana,