1. Chocolatier

Chevaux Choco is een nieuw en luxe chocolademerk dat passie voor paarden en chocolade samenbrengt. Onze exclusieve, handgemaakte producten zijn gemaakt van de beste Callebaut-chocolade en perfect voor liefhebbers van kwaliteit en stijl. Of je nu een cadeau, relatiegeschenk of iets unieks voor een evenement zoekt, bij Chevaux Choco vind je altijd iets bijzonders.

4,3

Lekker en leuk

Leuk dat de chocolade op paarden gebaseerd is. De chocolade is erg lekker en zorgvuldig verpakt.
Het is mij niet gelukt om de kleinere chocolaadjes per smaak te selecteren en bestellen.

1 décembre 2025

Hoi Mieke,

Dank voor je lovende woorden over onze chocolade en het paardenthema, daar worden we heel gelukkig van!
Ook je feedback over het selecteren van de kleine chocolaatjes nemen we serieus. We gaan direct bekijken hoe we dit duidelijker kunnen maken in de webshop.

In de tussentijd helpen we je graag persoonlijk verder mocht je specifieke smaken willen. Stuur ons gerust even een bericht!

Warme groet,
Esther – Chevaux Choco

De chocolaatjes van Cheveaux Choco…

De chocolaatjes van Cheveaux Choco waren het perfecte kado voor onze schoondochter die helemaal idolaat is van paarden, de verpakking was bijpassend en de verschillende smaken voor elk wat wils

6 janvier 2026

Réponse de Chevauxchoco

Wat leuk John dat het zo’n passend cadeau bleek te zijn! Daar doen we het voor. Dankjewel voor je review.

Betaalbare luxe traktatie

Voor relaties gekocht dus heb zelf niet kunnen proeven maar ik weet zeker dat de smaak en de kwaliteit net zo geweldig is als de hele uitstraling. Mooi verpakt met een leuke kaart erbij.

25 novembre 2025

Réponse de Chevauxchoco

Dankjewel voor je bericht Claudia! Leuk dat je dit met ons deelt. En heel fijn dat je ons hebt gekozen voor je relaties, dat waarderen we.

Lekkere chocola en goede service!

Super lekkere chocolade en goede service! Mijn bestelling zat keurig verpakt in een doos waarop duidelijk stond vermeld dat de inhoud breekbaar is. De postbode vond het echter toch nodig om het doosje door de brievenbus heen te duwen, waardoor de doos en ook de doos van de chocolade zelf flink beschadigd was. Aangezien dit een cadeautje was voor een vriendin, was dit wel jammer. Ik meldde dit bij Chevaux Choco (en uiteraard ook bij PostNL), en direct werd er (zonder gedoe) een nieuwe reep opgestuurd met een lief kaartje erbij. Super blij! Want nu kan ik mijn vriendin toch een mooi cadeautje geven!

4 septembre 2025

Réponse de Chevauxchoco

Dankjewel voor je bericht Kim. Super jammer van de bezorging, maar fijn dat we het gelijk hebben kunnen oplossen. Hopelijk is het cadeautje goed in de smaak gevallen 😊

Chocolade met passie

Een ware traktatie. Heerlijke chocolade in een prachtige verpakking. Chocolade gemaakt met passie, en dat proef je. Bijzonder om cadeau te krijgen, en te geven.

4 juin 2025

Réponse de Chevauxchoco

Dankjewel Kelly voor je bericht. Mooi om te horen dat zowel de smaak als de uitstraling goed bevielen, dat maakt geven en krijgen extra leuk.

Liefs Esther van Chevaux Choco

Heerlijke en prachtige chocolade!

Heerlijke en prachtige chocolade in een luxe verpakking. Leuk om cadeau te geven of natuurlijk om zelf op te eten! Fijne en snelle service 👌🏼

15 décembre 2024

Réponse de Chevauxchoco

Dankjewel Floor, leuk om te lezen!

elegant, verfijnd en smaakt fantastisch

De chocolade van Chevaux Choco is een ware traktatie! De prachtige geschenkverpakking straalt luxe uit en maakt het perfect om cadeau te doen. De chocolade is elegant, verfijnd en smaakt fantastisch – rijk, vol en met oog voor kwaliteit. Een aanrader ook om jezelf cadeau te doen!

2 janvier 2025

Réponse de Chevauxchoco

Dankjewel Delphine, fijn dat je er zo blij mee bent

Pure chocoladeluxe

Heerlijke chocolade met een luxe uitstraling! Je proeft de kwaliteit van de chocolade en het prachtige design en de stijlvolle verpakking maakt het een perfect cadeau (ook voor jezelf 😉). Absoluut een aanrader!

19 décembre 2024

Réponse de Chevauxchoco

Dankjewel Njana, leuk om te lezen!

Heerlijke luxe chocolade

Heerlijke, luxe chocolade is een mooie elegante (cadeau)verpakking.

20 décembre 2024

Réponse de Chevauxchoco

Super mooi om te lezen Stephanie!