Bedankt dat je de tijd nam om je ervaring met ons te delen. Het spijt ons oprecht dat je eerste bestelling bij Cool4pets niet is verlopen zoals je had gehoopt.
We begrijpen je frustratie: bij het inpakken van je bestelling is helaas een vergissing gebeurd, waarvoor onze oprechte excuses. Zodra we hiervan op de hoogte waren, hebben we onmiddellijk de juiste producten opgestuurd, nog vóór het fout geleverde pakket bij ons terug was. Als tegemoetkoming voor de moeite om het (zwaardere) pakket naar een postpunt te brengen, hebben we een tegoed van €5 toegekend. Dit tegoed activeren we zodra we de retour ontvangen hebben, precies omdat we de correcte producten al meteen opnieuw hebben verzonden.
Wat betreft de communicatie: we vragen om dergelijke zaken per mail te bezorgen zodat we alles zorgvuldig kunnen opvolgen, geen details over het hoofd zien en het dossier door de juiste medewerker behandeld wordt. We begrijpen dat dit in een dergelijke situatie als minder persoonlijk kan aanvoelen, maar het helpt ons wel om gericht en accuraat te handelen.
We vinden het dan ook erg jammer dat deze situatie een zo negatieve indruk heeft nagelaten, zeker omdat we alles in het werk hebben gesteld om dit snel en correct recht te zetten. Ons team zet zich dagelijks in om elke klant zo goed mogelijk te helpen, ook als er iets misloopt, wat in uitzonderlijke gevallen helaas kan gebeuren.
We hopen dan ook dat je ons alsnog een tweede kans wil geven om te tonen hoe onze service in 99% van de gevallen wél perfect verloopt. Dat het net bij jou fout liep, vinden wij oprecht jammer, zeker omdat we van bij het eerste contact al voelden dat er weinig ruimte was voor ons om het nog goed te maken.