À propos de l'entreprise

1. Entrepreneur spécialisé dans le marbre
  2. Concepteur en architecture
  3. Magasin de pierres naturelles

Informations provenant de diverses sources externes

COPENHAGEN MARBLE er specialister i levering af marmor, granit og keramik i højeste kvalitet til dansk byggeri og arkitektur. COPENHAGEN MARBLE´ kunder er indenfor sektor Arkitektur, Hotel, Erhverv, Boliger, interiør- samt eksteriør projekter.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Jag är SÅ nöjd med all hjälp vi fått…

Jag är SÅ nöjd med all hjälp vi fått från Copenhagen marble. Shahab hittade en marmorskiva vi inte fick tag på någon annanstans och han har svarat snabbt på alla frågor! Vi är så nöjda med vårt nya kök! Kan rekommendera dem till exakt alla!!!

22 novembre 2022

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse! Vi skulle finde en speciel marmor - vi spurgte hos 4 forskellige og Copenhagen marble vendte tilbage hurtigt og kunne skaffe den marmor vi søgte. Alt gik som planlagt, god service, hurtig levering og den smukkeste marmor. Vil til hver en tid anbefale Copenhagen Marble.

9 février 2022

Kære Natalie

Tillykke med det smukke resultat!
Tak for din anmeldelse og vi ser frem til det videre samarbejde!

Noté 1 sur 5 étoiles

Kæmpe skuffelse

Det er første gang gang jeg skriver en negativ anmeldelse og jeg har renoveret flere ejendomme gennem årene og haft kontakt med gode og dårlige håndværkere og sælgere men jeg mener andre fremtidige kunder skal være klar over hvad men kan forvente.

Kommunikationen starter godt og vi mødes af hurtig og professionel rådgivning med smukke produkter.
Vi vælger derfor at købe en smuk marmorbordplade inkl. servicepakke (opmåling, indbæring og montering).

Marmorpladen bliver så leveret 4 uger senere en lovet men vi er glade for at den endelig er det.

Desværre er marmorpladen målt op forkert og ikke kun 1 sted. Jeg spørger selvfølgelig ejeren Shahib om vi den så ikke skal erstattes af en korrekt opmålt marmorplade (han har selv målt op!). Jeg bliver af flere omgange affejet ift. denne anmodning og Shahib vil kun tilbyde os små stykker marmor til lapning af huller der mod højskab det en sted og væg det andet. Det er drejer sig om 19 mm det ene sted og 11 mm det andet sted og altså en kæmpe skuffelse når man betaler så mange penge for et produkt og sælger så føler han kan lave din puslespil ud af vores marmorplade.
Det er desværre ikke den eneste kæmpe fejl, som shahab dog ikke være skyld i, men stadig mener er uden betydning. Vi har bestilt en hanehul ved vasken i 35 mm til Quooker. Det er skåret 39 mm og hanen slutter derfor ikke tæt mod marmorpladen og vi har derfor en spand under håndvasken til vandet der løber gennem hullet.

Jeg ville personligt aldrig købe noget hos copenhagen marble i fremtiden og håber andre, hvis man vælger at gøre det trods min oplevelse, får en bedre oplevelse.

18 janvier 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

Vi har haft en fantastisk oplevelse med…

Vi har haft en fantastisk oplevelse med Copenhagen Marble, der har leveret den smukkeste håndvask og køkkenbordplade til os. Virkelig god service fra Shahab. Den største anbefaling herfra.

2 octobre 2021

Kære Matilde

Tusind tak for din fine anmeldelse, vi glæder os til at se dig igen!

Noté 5 sur 5 étoiles

Super god oplevelse hele vejen fra at…

Super god oplevelse hele vejen fra at finde de perfekte slabs til levering. Meget tilfreds med Shababs service, og jeg kommer helt bestemt tilbage igen:)

18 juillet 2021

Kære Kathrine

Mange tak for din gode anmeldelse, vi håber at se dig igen meget snart!

Super god service

Super god service - kan på det varmeste anbefale. Bestilte en vindueskarm, men grundet lidt forvirring i kommunikationen vedr mål var den desværre for kort, dette tog de på deres skuldre og lavede en ny.

22 juin 2021

Kære Tore
Mange tak for din fine anmeldelse, vi glæder os til dit næste projekt !
Shahab

Cphmarble delivered!

We had a hard time finding a company capable of delivering the kitchenmarble we wanted - until we found copenhagenmarble. We now have marble installed, thick with superb finish and workmanship. We got very nice quality, super service and full focus on getting the installation completed successfully. Measurements and finishing details needed some extra attention which it got. Thanks Shahab

15 mai 2021

Dear Rasmus

Thank You so much for Your fine review. We are so happy and glad to have been a part of Your unique project, which turned out so amazing!
We hope to work together again and soon in the future.

Sincerely Yours

Fremragende kvalitet

Fremragende kvalitet, fair pris og sublim service.

30 octobre 2020

Kære Hikmet

Tak for din gode anmeldelse, vi ser frem til dit næste projekt :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Meget flotte fliser og levering til…

Meget flotte fliser og levering til tiden

23 juillet 2020

Kære Bode

Du er altid velkommen og tak for din flotte anmeldelse ! :)

God service, fint produkt

Jeg har fået leveret store fliser i marmor til bruseniche, og har været glad for Shahabs service hele vejen igennem - let at få fat på, fin levering og smukt marmor. Anbefaling herfra.

12 juillet 2020

Kære Cecilie

Tak for din anmeldelse af os.

Meget anbefalelsesværdigt!

Vi har været meget glade for vores køb fra start til slut. Der er en altid en god stemning, og venlig behandling. Grundet Corona har vores sten, en kvadratisk sort marmor til bag komfur, været lang tid undervejs, men firmaet har været gode til at hjælpe os. Nu er stenen monteret og resultatet er fuldstændig som vi havde drømt om.

9 juin 2020

Kære Bryan
Mange tak for din anbefaling. Vi beklager naturligvis den usædvanlige transport tid, grundet corona.
Jeres resultat er blevet mægtig flot!
Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse hos os og håber, at vi kan hjælpe dig igen :)
Hav det rigtig godt!

Noté 5 sur 5 étoiles

Super hjælpsom med at finde frem til den/de plader vi synes bedst om, og rigtig fin opfælgning under hele processen.

14 juin 2019

Kære Frederik

Tak for din gode anmeldelse, det varmer - Hav det godt så længe, og vi skal altid være til din rådighed.

Rigtig god betjening

God, personlig, hurtig og effektiv betjening. Kan kun anbefales :)

6 mai 2019

Kære Margrethe
Mange tak for din fine anmeldelse :)
Vi tales ved.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg kan kun anbefale Copenhagen Marble.

Jeg kan kun anbefale Copenhagen Marble.
Vi bestilte både en bordplade og fliser og alt fra første snak til opfølgning af projektet har fungeret virkelig godt og vi har følt os trygge hele vejen. Shahab fortjener stor ros for hans professionalisme og for hans hurtige responstid!
Der var lidt bøvl med leveringen, som blev udskudt nogle gange og ved ankomst var nogle af fliserne var ødelagt og forkert skåret. Det blev taget meget alvorligt og der blev hurtigt arrangeret ombytning.
Det er helt sikkert ikke sidste gang, at Copenhagen Marble hjælper os med et marmor projekt.

6 mai 2019

Kære Sabina
Mange tak for jeres dejlige anmeldelse, det er påskønnet.
Vi glæder os meget til, at se det endelige resultat! :)
Vi tales ved.
Shahab

Den varmeste anbefaling herfra

Den varmeste anbefaling herfra! Min kæreste og jeg har modtaget den smukkeste marmor bordplade og fået fantastisk service, vejledning og løbende updatering på vores handel! Så god service skal man lede længe efter.

15 avril 2019

Kære Louise
Tak for Jeres dejlige anmeldelse, det er påskønnet og mange tak for det gode samarbejde. Vi er rigtig glade for, at i er tilfredse med jeres nye marmor bordplade.
Vi tales ved :)
Mvh

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus