CosmicSlot Avis

3,8

CosmicSlot has a huge selection of games. I usually play slots from Pragmatic Play and Play'n GO, but I ended up finding a few interesting providers I'd never even heard of before. But thumbs up for t... Voir plus

CosmicSlot có rất nhiều ưu đãi hấp dẫn khiến cho tôi thích và chơi game tại trang này, luôn cập nhật những ưu đãi tốt nhất đến thông báo cho tài khoản hội viên, và hướng dẫn giải đáp nhiệt tình cho kh... Voir plus

Ich habe ein Guthaben und alle Dokumente für die Verifizierung eingereicht und kann mich seit dem nicht mehr einloggen, Betrug?

Kasyno CosmicSlot oferuje szeroki wybór gier kasynowych i automatów, które przede wszystkim dostępne są dla Nas czyli polskich graczy. Można cieszyć się różnorodnością gier które dostarczają mnóstw... Voir plus

1. Casino en ligne

Best online casino in EU countries, Canada, and New Zealand. +8500 of casino games. High RTP Slots +96%. Support 24/7 (German/English). Big Bonuses and Tournaments. VIP managers, and personal managers for players. VPN friendly.

Bien

Répond généralement dans un délai de 24 heures

25 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Everything is amazing!

Everything is amazing on CosmicSlots!Not a single thing to complain about.
Username on CosmicSlots:DEMBEZUMA2002

1 octobre 2024

Cosmicfredd

Naice homepage, exciting bonus offers and pleasant support. Many new slots and quality provider.

30 septembre 2024

отзыв

отличный сайт, отличная поддержка и отношение к пользователям.

27 septembre 2024

Réponse de CosmicSlot

Thank you for your wonderful feedback, we are happy to work and bring you joy!

Easy to navigate

Easy to navigate
Fun games

31 août 2024

Thank you for your feedback! We are glad to help you, come to our casino again!

My username is ALBE80CH.Great casino…

My username is ALBE80CH.Great casino easy to navigate, they have a lots of different games to choose.They have alots of bonuses too.

25 septembre 2024

Super casino

Super casino
Sehr viele spiele

Thank you for your feedback! We are glad to help you, come to our casino again!

Výborná spolupráce s vašimi zaměstnanci…

Výborná spolupráce s vašimi zaměstnanci v online podpoře. Spousta atraktivní bonusů a turnajů. Velký a rozmanitý výběr her a poskytovatelů. Velmi pěkná grafika a celkové zobrazení webu.

Wonderful!!!!

Wonderful!!!!

Thank you for your feedback! We are glad to help you, come to our casino again!

Enticing with free spins if you give them the highest rating on Trustpilot

They send you an email and ask you to write good reviews and you will get 50 free spins, so their reviews are not to be trusted as scams You have to send a screenshot to customer service and then you get 50 free spins if you wrote positive things

Réponse de CosmicSlot

Dear player, I am very sorry that you had such a bad experience in our casino, we try to correct all our mistakes for the convenience of customers
Sorry for the inconvenience

The best site

1 septembre 2024

Exelente Cosmic

Me encanta que tenga muchos juegos, y que te da opciones para el método de pago encontrarás todo para divertirte aquí, y la posibilidad de obtener grandes ganancias

23 septembre 2024

Thank you for your feedback! We are glad to help you, come to our casino again!

I love the easy and wonderful games

I love the easy and wonderful games. They are great casinos to release some stress and make some money I love it.....

2 septembre 2024

I LOVE Cosmic Slot Casino

I LOVE the fact that they have several different payment methods, and the oceans of games is a real treat ☺️

23 septembre 2024

Easy site to use