1. Service de chauffeur particulier
  2. Prestataire de transport automobile privé
  3. Aéroport international
  4. Service de taxi minibus
  5. Service de taxi

Cosmopolitan Limousine offer safe and reliable Airport Transfers Cruise Port Transfers Roadshows Sightseeing Tours in Copenhagen. Get a Quote! NO Emmision Sedan, Minibusses and Coach. Meet & Greet. 24-7 Customer Support. No Hidden Costs. Experienced Chauffeurs. Cold beverage Located near Copenhagen Airport.

4,2

Bien

top top klasse

I anledningen af jeg skulle fri. Skulle jeg bruge en chauffør for at gøre det sidste drys på dagen. Jeg kontaktet derfor Cosmopolitan Limousine. Ricki som jeg talte med var både frisk og meget proffesionel omkring den opgave jeg ønskede hjælp til. Vi blev hentet af en chauffør som var høflig proffesinel til fingerspidserne.

Pris og service går her helt skævt af hinanden.
for servicen er i top men prisen er lav.

Så alt i alt kommer helt sikker til at benytte os af ricki's team igen.

29 mars 2024

Super, super og super

Der er ikke så meget at sige.....Jeg skulle bruge en lækker bil til datterens bryllup, og fik det jeg ønskede og mere til.
Hjemmesiden var nem og overskuelig mht bil, priser og kommunikation.
Bestilte en Mercedes Benz S-klasse via Ricki (ejer) som var ganske jordnær og forstående.
På dagen var bilen der i god tid. Hvilket andet firma ringer på og spørger om alt er vel, og om han skal hjælpe med noget ?
Vi trillede langsomt til brylluppet. Stille, hyggeligt og god atmosfære.
Kan klart anbefales, og vil da helt sikkert bruge Cosmolimo igen :-)

20 août 2017

Fantastisk

Det er længe siden jeg brugte dem i forbindelse med mit bryllup, men har desværre først haft mulighed for at skrive en anmeldelse nu.
Jeg glemmer aldrig den fantatiske service og det behagelige menneske Ricki er. Kan varmt anbefales.
Endnu engang tak.

7 décembre 2016

Professionel og god service -selv i modgang

Vi benyttede Cosmopolitan Limousine Service i.f.m. vores datters bryllup, hvor de skulle køre brud, brudepige og faderen ind til kirken.

Den flotte bil med uniformeret chauffør ankom til tiden, men der var et problem, bilens instrument panel fortalte at dæktrykket i højre baghjul var begyndt at falde.

Min tanke var at nu fik min datter en problemfyldt start på brylluppet og vi kommer for sent til kirken der var fyldt med familie og venner.

Men den kompetente chauffør fik pumpet dækket godt op og tilkaldt en ekstra bil hvis et skift skulle blive nødvendigt, og vi ankom efter en behagelig kørsel på rette tidspunkt med en brud der var klar til det der var dagens hovedbegivenhed.

-og det er vel i modgang man kan vurdere et firma, så jeg vil varmt anbefale dette firma til andre p.g.a. deres service og professionalisme.

30 août 2014