3,8

Bien

Aucune trace de demande d’avis

3,8

2 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Villa Sardonyx

Booked Villa Sardonyx with you and you could not have been more helpful. Every question i asked you always responded quickly. The villa itself was amazing lovely and clean, the welcome pack was a lovely touch. My whole family had the best time there was so many areas you could go to if you wanted a bit of me time. Calpe didn’t disappoint lovely walk to the beach,restaurants, bars and shops. Thank you all at Costablancadreams for all your help great team.

23 mai 2026

Super tevreden

Super tevreden, 5 weken in een appartement van Silver Tower (8b) in Calpe mogen verblijven. Brandschoon, alles aanwezig, super balkon, mooi uitzicht, fijne parkeergarage met berging.
Melding gedaan dat de lamp in de berging kapot was, dat is heel snel opgelost.
Ontvangst was goed, aardige man.
Misschien heb ik ondanks dat wij geen negatieve punten hebben toch iets......
een grotere pan, onze kinderen zijn 10 dagen op visite geweest en toen miste wij toch een grote pan.
Costa Blanca Dreams hadden ook mogen vermelden dat er bouw overlast zou zijn gedurende de weken dat wij er waren.

11 avril 2026

Een apartement geboekt voor zomer 2026

Een apartement geboekt voor zomer 2026. Deze boeking meer dan een jaar op voorhand geannuleerd omdat we een andere periode moeten gaan en we zouden bij Costa Blanca Dreams opnieuw willen reserveren een het reeds betaalde voorschot willen gebruiken. Het voorschot kan niet gebruikt voor een nieuwe reservering??? Wij boeken zeker niet meer bij Costa Blanca Dreams

1 août 2025

Alles klopt

Alles klopt, het appartement in Calpe exact zoals beschreven. Sleuteloverdracht, goede omschrijving en alles zag er piekfijn uit. Prettige medewerkers, goede service en dit al jarenlang. Hier werken nog mensen met passie. Wanneer je een onbezorgde vakantie wil ben je hier aan het juiste adres. Wij hebben weer 10 dagen lang genoten!

20 juin 2025

Heel vochtig huis met geur!!

Het huisje stond op een leuke locatie. Bij aankomst zag alles er top uit. Zwembad voor het mooie witte huisje. Maar de binnenkant… wat een ramp. Overal vocht binnen. De muren waren helemaal getekend van de schimmel die er was. De geur was zelf verschrikkelijk en zeker ongezond om in te verblijven. Je hebt kinderen mee en weet dat dit niet gezond is om erin te slapen. De kasten kon je niet gebruiken, eens je de kasten opendeed was de geur onuitstaanbaar. Ik heb alles inde valies moeten laten en telkens weer dicht ritsen anders kwam de kledij vochtig. Ik ben zelf achter geurtjes moeten rijden om in de stopcontacten te steken. De zetel was ook aan vervanging toe. Daar dus ook geen gebruik van gemaakt. Heel jammer.

7 avril 2025

Verwaarloosd appartement in Calpe

Wij huurden een appartement in Calpe. Het was niet schoon, dekbedden met sportvlekken, kussens waar je soep van kon koken en vieze uitgebrande waxinelichtjes. Veel meubilair was beschadigd of kapot. Vanaf de eerste dag hebben wij onze klachten gemeld maar er kwam geen reactie. Wij hebben er een maand gezeten dus er was alle gelegenheid om er iets aan te doen. Ik adviseer niemand om bij Costa Blanca Dreams te huren wat het levert geen Dreams maar nightmares.

15 janvier 2025

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit