1. Magasin de vélos
  2. Magasin d'accessoires de vélo

Informations provenant de diverses sources externes

En cykelbutik där du hittar mountainbikes och racercyklar samt cykelkomponenter, cykeltillbehör och cykeldelar. Här kan du även hitta information om cykeltävlingar och cykelservice. Cyklar du mountainbike eller racer alternativt har cykling som intresse är det hit du skall vända dig.

4,1

Bien

Cykelkraft, Solna

Kom till butiken för att köpa en barncykel vilket inte säljarna brukar lägga någon energi på. Här blev vi glatt överraskade då vi möttes av engagerad, proffsig och otroligt trevlig personal som tog sig tid och såg till att prova ut den bästa cykeln individuellt för att fungera så länge som möjligt. Björn heter den grymma säljaren som gör att vi lätt kan rekommendera andra att vända sig dit oavsett om det gäller en barncykel eller en tävlingscykel. Du kommer att mötas av kunskap och erfarenhet på ett trevligt sätt i en cool miljö. Tack från en nöjd kund.

3 avril 2025

Snabb leverans

Snabb leverans, resten en katastrof. Cykeln var dålig monterad och vid justering av detta så fick jag en lektion i hur dålig cykel jag just köpt! Ge dina pengar till någon som uppskattar dig som kund. Detta var butiken i Jönköping.

30 août 2022

Poor customer service & delivery

I ordered a bike on Sunday for my son. The website said delivery in 1 to 3 days. On the 4th day the bike was still not sent with the order status being listed as 'behandlas' which is the same status as when it was first ordered . No answer to the customer service enquiry and the customer service phone number on the site does not connect. Disappointing.

14 juin 2018

Excellent range, cheapest prices

Not always the quickest to deliver, and their delivery prices are a bit high, probably because they seem to be based in Sweden. But when the goods themselves are so cheap, there isn't much cause for complaint. Direct payment through Nordea bank is a good idea.

5 juin 2009

No title

Dette er første gang, jeg handler med dem:
Lager-status ser ud til at passe.
Bestilling er lidt alternativ, da man skal omkring ens egen bank for at blive godkendt som betaler med Visa-kort.
Betaling fejler, da de trækker pengene samme dag som ordrebekræftelsen sendes.
Levering er lovet til den 17 OKT.
Pakken kom 18 OKT med Post DK, så ikke firmaets fejl.

12 octobre 2007

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit