Fantastisk service og MEGET venlig betjening. Jeg kontaktede dem torsdag og de kom ud dagen efter og servicerede 3 cykler. De var yderst professionelle og cyklerne blevet ordnet hurtigt og o... Voir plus

Top anbefaling til Cykeltanken - hvis jeg kunne give mere end 5 stjerner, så havde jeg gjort det. Vi har både fået lavet service på vores ladcykel på vores hjemmeadresse til UG. Og senest igår s... Voir plus

Altid kompetent, hurtig og imødekommende service! Jeg er vild med konceptet om, jeg ikke behøver slæbe cyklen hen til en cykelsmed med, hvad det koster af tid og besvær for derefter at skul... Voir plus

1. Magasin de vélos
  2. Service de location de vélo
  3. Magasin de réparation de vélos
  4. Magasin d'accessoires de vélo

Informations provenant de diverses sources externes

Cykeltanken er det rullende cykelværksted, vi kører ud til dig, et aftalt sted, eller til din arbejdsplads og ordner straks din cykel på stedet.

4,7

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

51 avis

Aucune trace de demande d’avis

4,7

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Fantastisk service og MEGET venlig…

Fantastisk service og MEGET venlig betjening.

Jeg kontaktede dem torsdag og de kom ud dagen efter og servicerede 3 cykler.

De var yderst professionelle og cyklerne blevet ordnet hurtigt og ordentligt.
De var ærlige med hvad der skulle ordnes og prøvede ikke med unødvendig mersalg som mange andre gør.

Stor anbefaling herfra!

21 mars 2025

Top anbefaling til Cykeltanken

Vi har både fået lavet service på vores ladcykel på vores hjemmeadresse til UG. Og senest igår søndag aften, hvor vi uheldigvis fik en punktering på ladcyklen i midten af København. De fik klaret det hele dagen efter, hvor de fik sat et nyt punkterfrit dæk + slange og montering til 499,-. Alt dette selvom cyklen var låst ved Enghave Plads og så hurtigt - det er virkelig god service til en skarp pris!

De fortjener uden tvivl de bedste anbefalinger herfra - God service, kyndig vejledning og altid mødt af en super positiv og flink mand (har desværre glemt navnet).

29 juillet 2024

Fantastisk service

Vi har brugt dem flere gange ifbm. reparationer og service på vores ladcykel, og der har aldrig været problemer. God, hurtig service og rimelige priser.

20 novembre 2023

Dårlig service

Fik min Christianiacykel serviceret, og efterfølgende begyndte håndbremsen at hyle og gearet kammede over. Ringede for at snakke med dem om det, men fik med det samme at vide at jeg løj. Så nu har jeg en cykel der larmer, og kammer over i gearet, så kan ikke anbefale dem

6 mars 2023

Jeg vil anbefale Cykeltanken til alle

Jeg vil anbefale Cykeltanken til alle! Jeg har aldrig fået så effektiv og professionel en behandling i denne branche - og så endda til en knivskarp pris.

Et cykelværksted der kun laver det, der skal laves?
Et cykelværksted der reelt har tid til at lave din cykel?
Et cykelværksted der giver dig tips til, hvordan du selv kan holde din cykel i god stand?

Ja man skulle tro det var løgn, men det findes faktisk og hedder Cykeltanken. Håber alle kommer til at prøve den her service :-)

27 février 2023

Fantastisk service, topkarakter!

Jeg har brugt Cykeltanken gennem de sidste mange år, og har altid fået vanvittig kompetent og professionel service. Priserne er mere end rimelige, og jeg er vild med konceptet med at jeg ikke skal trække en flad cykel byen rundt og vente længe på at den lokale cykelsmed får tid til at hjælpe mig. Her kan jeg altid få hjælp inden for ganske kort tid, og de er altid søde og troværdige.
Jeg kan kun give min varmeste anbefaling af dette firma.

17 février 2023

Super god service!

Super god service og oplevelse, kan klart anbefales herfra! En meget dygtig cykelmand kom til tiden og fiksede min cykel på 30 minutter.

30 novembre 2022

Verdensklasse service

Verdensklasse service! Min ladcykel punkterede pludselig mandag morgen og jeg var i krise. Min lokale cykelmand havde tid om 5 dage. Jeg ringede til Cykeltanken og de var der 20 min efter og fixede min cykel, da de alligevel var lige i området. De tjekkede også, at mine to andre dæk var pumpet tilstrækkeligt. Fantastisk service og søde mennesker!

12 septembre 2022

KAN KLART ANBEFALES!

Har idag fået hjælp til at få fikset min cykel! Kan varmt anbefales!
Tip top service! Hurtige og effektive og rigtig gode priser!

16 mai 2022

Mine go-to guys

Mine go-to guys. Jeg har en skodcykel men pga. deres ihærdige indsats er den til at leve med. Holder aftaler, laver godt arbejde og foreslår de rigtige ting, ikke nødvendigvis hvad der giver dem mest arbejde eller profit.

23 mars 2022

Altid kompetent, hurtig og imødekommende service 👍

Altid kompetent, hurtig og imødekommende service!

Jeg er vild med konceptet om, jeg ikke behøver slæbe cyklen hen til en cykelsmed med, hvad det koster af tid og besvær for derefter at skulle hen og hente igen.

Det er SÅ dejligt nemt i en travl hverdag, at Cykeltanken.dk bare kommer forbi og fikser, hvad som fikses skal.

I formiddags f.eks. rettede jeg henvendelse for at høre, om de måske kunne komme senere idag, hvis overhovedet muligt.

Og det lod sig såmænd gøre - hvilket er sket før selvom, de har travlt!

Derudover er priserne virkelig rimelige og gennemskuelige!

17 mars 2022

I har reddet os!

Stod i en knibe, med en ladcykel der skulle ha skiftet baghjulet ASAP!

Cykeltanken kunne komme forbi og hjælpe os tidligt den følgende dag, og gjorde det perfekt!

Vi fik en rigtig god snak om problematikken med cyklen, og typen af hjul der var skyld i problemet,
og inden for en 30-40 minutter stod jeg igen med en fuldt funktionel ladcykel, og det til en utroligt rimelig pris!

100% positiv med jer herfra!

18 février 2022

Førstegangsbesøg

Har for første gang haft besøg af cykeltanken og det var en kanon oplevelse. Enormt serviceminded medarbejder, arbejdet perfekt udført. Kan klart anbefales. Tak for hjælpen. Jette, Brøndbyøster

23 septembre 2021

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit