2,5

Bas

TrustScore 2.5 sur 5

Indberetning af fejl i firmware uoverkommelig

Jeg er bl.a. ejer af D-Links 932L IP-kamera. D-Link er nu på Firmware 1.13 for dette produkt, men jeg er stadig nødt til at køre med version 1.02, fordi de følgende versioner har en fejl i FTP-håndteringen: Jeg ønsker overførsler med 10 minutters mellemrum, men får dem med 1 minuts mellemrum, uanset hvad jeg vælger i opsætningen.
Jeg har endnu ikke fundet ud af, hvordan jeg - uden alle mulige udenomsværker - får indberettet denne fejl til det verdensomspændende firma. Er det ikke helt mærkværdigt??

14 août 2016

Dårligt produkt

Ja jeg må tilslutte mig de røde stjerner. Købte en D-Link Wifi Extender, som efter signende skulle være rigtig god, og nem. Efter 14 dage og mange mennesker inde over, måtte vi opgive, at få den til at virke.
Elgiganten foreslog, at sende os videre til D-Links kundeservice, men som jeg kan forstå på andre herinde, koster det over 3 kr. i minuttet, at snakke med dem, så NEJ tak.
Produktet ryger tilbage til Elgiganten.

3 décembre 2015

Virkelig god service

Jeg havde problemer med at komme på internettet med min Lenovo X230 og T420, og fik en hurtig hjælp af en rigtig flink svensker i D-links support. Nu virker mit internet. Jeg er glad. Sådanne sider som Trustpilot, synes jeg ofte bliver brugt til kun at skrive de dårlige ting. Det giver et meget unuanceret billede, så her kommer lidt positivt. Tak til D-link for hjælpen.

23 octobre 2015

i stykker efter kun 2 år

jeg købt en boxee box media player fra d link for ca. 2 når siden, kostet flere tusind kroner, nu er fjernbetjening gået i stykker, og boxen kan ikke bruges

22 septembre 2015

d link ac 1750 router

er en hammer dårlig router lever langt fra op til det de siger de kan.
har en 60x60 fiberforbindelse og det hager og falder af hele tiden
har opdateret firmware. men det køre bare ikke.
og man kan ikke skrive til dem.
og ringer man til dem koster det 3,50kr per minut

så en dyr router der ingen ting kan.

27 décembre 2014

Super service

Jeg har en D-link router D-635. den har nu kørt upåklagligt i ca. 5 år.
Mellem jul og Nyt År stod strømforsyningen af, jeg søgte lidt på nettet efter en ny men fandt ikke lige nogen, så kontaktede jeg D-Link i Danmark, på mail for, at høre om de kunne skaffen en ny og hvormeget den kostede.
Der var svar samme dag, hvis jeg sende dem serie nummeret, så ville de sende mig en ny strømforsyning kvit og frit.
De har holdt hvad de lovet. det trådløse internet virker nu igen.

For mit vedkommende kan jeg kun sige: Super kommunikation og Flot service

7 janvier 2013

Skandaløs dårlig support

Pas på, lad dig ikke narre.

D-Link skriver på deres hjemmeside:

"Hos D-Link leverer vi den bedste-i-klassen tekniske support til dit hjem med et minimum af besvær.
Det er nemt at registrere dine D-Link produkter, så du kan få personlig teknisk support, hvis tingene skulle gå galt."

Fakta er at når du får behov for hjælp, så er det bestemt ikke gratis, først når du ringer til deres support og får fat i deres telefonsvarer finder du ud af at det koster 4 kr. i minuttet at få telefon support.
Så kan du oprette en sag skriftligt, problemet er bare at lige meget hvor mange gange du rykker dem, så får du ikke noget svar.
Mit problem var såmend bare at deres firmware opdatering ikke virker, jeg har nu opgivet dem og sendt varen retur til forhandleren, som har lovet at prøve at fixe det.
MEGET MEGET dårligt, FØJ.

2 janvier 2012

Elendig hardware

Jeg købte en D-link router DIR 655. Efter at have tumlet med den sammen med en anden kyndig person i 6 timer, opgav vi at få alle computerne til at køre. Jeg skulle måske have surfet lidt efter anmeldelser på denne vare, for alle advarselslamper er jo faktisk tændt.

Den router er en klar "ommer"

14 septembre 2011

Ganske udemærket hardware, men ELENDIG support.

Har problemer med min rouder.......den smider min computer (og andres) af netværket, så jeg søgte support på d-links hjemmeside. På trods af at jeg er vand til at navigere rundt på hjemmesider af teknisk karakter, er det stadig ikke lykkedes mig at kunne skrive en mail/chat til dem angående mine problemer, Jeg har naturligvis opgraderet til seneste firmware, hvilket kun forværrede problemet, så jeg har nu BRUG for at udpensle mit problem for dem, i håb om at de kan hjælpe.

De kræver at man bruger Internet Explorer, fair nok, men jeg ender på en side hvor jeg bare får at vide "applikationen kan ikke køre - kontakt systemadministrator"...........så min eneste muloighed for at kontakte dem er pr. support telefon til 3-4 kr i minuttet.......

Jeg vil fraråde køb af deres produkter, for hvis det skulle ske at man får problemer, så er man på herrens mark, og må selv bruge time efter time i søgen på svar på "uautoiserede" forums.

5 décembre 2010

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit