Noté 2 sur 5 étoiles

Czekałem na wypłatę za telefon tydzień, dopiero po telefonie do daiphone została zrealizowana. Wycena przez internet ok ale po wysłaniu sprzętu zaniżona i stawka wypłacona niższa od konkurencji za dan... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Obydwa telefony były szybko odebrane przez kuriera. Wstępna oferta już w dzień po doręczeniu telefonów do skupu. Dobry kontakt mailowy, niestety brak kontaktu telefonicznego. Pieniądze przelane na ko... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Cieszę się że trafiłem na fachowców w tej dziedzinie. Uważam że ta" firma"jest lepsza niż inne na rynku i jestem zadowolony że nie trafiłem na oszustów jak to się zdarza przy sprzedaży np.w lombardach... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Szybka wypłata. Jedynie mam do siebie pretensje Bo chce szybko wszystko. Firma odpowiada szybko i czasami wspolczuje doświadczeń z klientem. Np takim jak ja. Będę korzystać tylko z tej firmy. I nie s... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Vendeur de perles en gros

Écrit par l'entreprise

Jesteśmy profesjonalną hurtownią koralików oraz półfabrykatów do wyrobu biżuterii. Od początku naszej działalności stawiamy na ciągły rozwój i dostarczanie materiałów, które inspirują naszych klientów do tworzenia wyjątkowych i niepowtarzalnych projektów. Co Nas Wyróżnia? Szeroki asortyment: Oferujemy bogaty wybór koralików w różnorodnych kolorach, kształtach, rozmiarach i materiałach (od szklanych i akrylowych, po drewniane i kamienie naturalne). Kompleksowe zaopatrzenie: W naszym katalogu znajdziesz nie tylko koraliki, ale również wszelkie niezbędne akcesoria, narzędzia i elementy montażowe potrzebne do tworzenia biżuterii. Atrakcyjne ceny: Zapewniamy bardzo korzystne warunki handlowe oraz systemy rabatowe dostosowane do potrzeb klientów hurtowych. Szybka wysyłka: Dbamy o sprawną logistykę, dzięki czemu zamówienia docierają do naszych partnerów bezpiecznie i na czas.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

2,7

Tous les avis

16 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

proszę uważać na ta firmę

proszę uważać na ta firmę. Oszukują jak leci w żywe oczy. chyba taka politykę maja. mówią ze nic nie robią z systemem- sprzęt przychodzi wyzerowany- bóg wie co z nim robili. zdjęcia uszkodzeń telefonu które miały obniżyć cenę o 1000zl. - tyle ze to były zdjęcia innego telefonu. w głowie się to nie mieści. zdecydowanie szukajcie innych firm

2 décembre 2024

NACIĄGACZE I OSZUŚCI

Tragedia, naciągacze i oszuści, żeby w ogóle odpowiedzieli na maila trzeba straszyć policja, chcieli zutylizować działającego iPhone 11 z 86% baterii i bez żadnych zniszczeń tyłu oraz przodu, łaskawie zaproponowali mi 100 zł a potem zero kontatu. OMIJAJCIE SZEROKIM ŁUKIEM

18 décembre 2024

chuje

zaniżają ceny pisząc np. że telefon ma ryskę chociaż żadnej nie ma. przy zwrocie nie umieją zabezpieczyć paczki i pudełko telefonu ulega niszczeniu.

6 décembre 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Serdecznie polecam…

Jestem zadowolona z usług firmy.Sprawiedliwa wycena, pieniądze przelane na konto bez problemu.Polecam serdecznie.

19 juillet 2024

NIE POLECAM

NIE POLECAM. Przy wycenie otrzymałam zdjęcia innego telefonu. Wycena ostateczna była niższa o ponad 200zł od wyceny początkowej. W obawie, że w przesyłce zwrotnej otrzymam nie swój telefon, przystałam na propozycję nieprzystającą do ceny rynkowej skupu.

30 juin 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Jest 16 sierpnia i dalej nie mam ani…

Jest 16 sierpnia i dalej nie mam ani telefonu ani pieniędzy. Sprawę zgłosiłam na policję żeby nie oszukiwali dalej ludzi. To się po prostu nazywa kradzież i nic więcej. Brak słów po prostu. Ostatnio do mnie napisali że zapłacą 200 zł za telefon i kolejny miesiąc minął i żarty sobie robią.

26 juillet 2024
Avis spontané

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus