Dakdekker Van Leeuwen Avis

TrustScore 3.5 sur 5

À propos de l'entreprise

1. Entrepreneur en toiture

Écrit par l'entreprise

Dakdekker Van Leeuwen is het dakdekkersbedrijf uit uw omgeving die ernaar streeft om de beste kwaliteit werk te leveren voor de laagste tarieven. Uit onze jarenlange ervaring weten wij hoe we alle klusjes aan uw dak het beste kunnen doen. Heeft u last van een lekkage? Wilt u soms de dakbedekking van uw woning laten vervangen? Of wilt u de isolatie van het dak van uw woning verbeteren? Wij weten raad met alle soorten klusjes op én aan uw dak en staan u daarmee ook graag van dienst!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

6 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Topbedrijf

Topbedrijf. Ik had een lekkage in de slaapkamer van mijn dochter. Deze is vakkundig opgelost

19 mai 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Prijsindicatie komt niet overeen met offerte.

Gratis dakinspectie gehad, aardige jongen.
Alvast gevraagd om een prijsindicatie. Hij gaf aan dat ik rekening moest houden met een all-in prijs van € 1800 tot € 2000,= incl btw. Wat me enigszins nog meeviel.

Verbazing was groot toen de volgende dag de offerte binnenkwam. € 3085,= incl. BTW. Gebeld met de jongen van de dak-inspectie die zei dat men in de offerte ergens een fout moet hebben gemaakt. Hij ging het uitzoeken en terugbellen. Dezelfde dag kreeg ik 's avonds dezelfde offerte van € 3085 maar in de mail werd "vanwege een vroege zomeractie" een korting aangeboden van € 225,=. Volgende dag en die dag erop die jongen gebeld maar werd niet opgenomen.
Jongen heeft niet meer teruggebeld.

Communicatie is dus nog steeds niet in orde en sorry het komt niet echt betrouwbaar over

15 avril 2026
Noté 2 sur 5 étoiles

Ander werk opgeleverd dan geoffreerd

Tgv een lekkage offreerde men het zinken dak te vervangen door een bitumen dak. Op mijn vraag waarom het bitumen niet op het zinken dak aangebracht kon worden, was het antwoord dat dat geen duurzame oplossing was.
Echter in de uitvoering werd toch het bitumen op het zinken dak aangebracht en niet het dak vervangen.
Hoewel dat nmm tot minder werk heeft geleid en dus kennelijk een minder duurzame oplossing is, moest ik wel het totale geoffreerde bedrag betalen. Communicatie hierover heeft helaas niet tot een ander resultaat geleid, met als argument dat het wel een duurzame oplossing was en het geen minder werk was.
Ik vind deze gang van zaken vreemd, maar de toekomst zal het leren.

10 décembre 2025
Noté 3 sur 5 étoiles

Slechte communicatie en een hoop meerwerk

Dakdekker van Leeuwen heeft voor ons nieuwe dakbedekking op de dakkapel aangebracht en het pannendak vervangen.
Tijdens de voorafgaande dakinspectie heeft de dakdekker een flap tussen de pannenrand gelegd omdat hij dacht dat hiermee een lekkage voorkomen zou worden. We hadden daarvoor nog geen lekkage, maar daarna wel...
Als eerste hebben we de dakbedekking van de dakkapel laten vervangen. Omdat één van de mannen ziek was en een andere klus uitliep, is deze afspraak uitgevoerd in 3 dagen in plaats van 1.
Een paar maanden later hebben we het pannendak laten vervangen. Door de onvolledigheid op de offerte is er een heleboel werk nog bijgekomen. Dit leidde tot een flinke narekening. Ook duurde het werk uiteindelijk 7 dagen, in plaats van 2. Helaas is door het werk de dakgoot beschadigd. Hier heb ik na 4 maanden nog steeds geen inhoudelijke reactie op gekregen.

De kwaliteit van het werk kan ik niet beoordelen, omdat ik er geen verstand van heb. De communicatie met het bedrijf is waardeloos. Over het algemeen reageren ze snel maar het is zelden een volledig antwoord op de vraag. De betreffende voorman communiceert op een agressieve toon en komt zijn afspraken niet na. De mannen werken niet veilig volgens de geldende arbo-normen. (Geen gebruik van valbeveiliging kan ik mij nog voorstellen, maar draag op z'n minst veiligheidsschoenen). Ik ben blij met mijn nieuwe dak, maar ben absoluut niet blij met hoe het allemaal gelopen is.

20 juin 2025

2x laat afgezegd voor een dakinspectie

2x laat afgezegd voor een dakinspectie

We hadden dakdekker van Leeuwen gevraagd voor een dakinspectie ivm een lekkage. De eerste keer had dit bedrijf 2 uur van tevoren aangegeven dat ze niet konden, de 2e keer lieten ze pas iets horen na het verstrijken van het tijdvak. Ik zie in de reviews meerdere klachten over de communicatie en houden van afspraken. Voor ieder de eigen afweging, maar ik kan niet werken met een partij die zo onzorgvuldig met mijn tijd omgaat.

Ook in de communicatie geen enkele vorm van excuses of begrip voor de klant.

13 juin 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Goede kwaliteit en eerlijk advies

Na de inspectie kregen we eerlijk advies over wat echt nodig was. Geen onnodige extra kosten, gewoon eerlijk werk. Het werk is keurig uitgevoerd en de before after foto’s laten goed zien wat er is verbeterd. Top service!

2 avril 2025

Meerdere afspraken afzeggen

Meerdere afspraken afzeggen, slechte communicatie, klantenservicemedewerkers die zich niet kunnen verplaatsen in de situatie. Communicatief vrij agressief en van excuses hebben ze nooit gehoord

25 février 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Top service, maar planning kon iets strakker

Voor het vernieuwen van ons bitumen dak hebben we Van Leeuwen Dakdekkersbedrijf ingeschakeld. De communicatie vooraf was heel duidelijk en de offerte was goed gespecificeerd. Het werk zelf is perfect uitgevoerd en de afwerking ziet er strak uit. Wel moesten we een paar dagen langer wachten dan gepland omdat een vorige klus was uitgelopen. Dat was even vervelend, maar gelukkig hielden ze ons goed op de hoogte. Het eindresultaat maakt het echter meer dan goed, we zouden ze zeker aanraden!

22 février 2025
Noté 2 sur 5 étoiles

Slecht werk slechte communicatie en onbetrouwbaar.

Ik dacht een gerenomeerd bedrijf te hebben gekozen. Slordig gewerkt slechte communicatie zowel naar ons als onderling. Kwam erg onbetrouwbaar over. Heeft meerdere keren voor vervelende misverstanden gezorgd. Ook bleek dat niet al het afgesproken werk gedaan was. Veel tijd gekost en zal nooit meer met hun werken. Tip als je met dit bedrijf werkt ga er naast staan als ze aan het werk zijn. Ook de factuur klopte niet. Er stonden fouten in en niet ten gunste van ons zal ik maar zeggen.

18 octobre 2024
Logo de Dakdekker Van Leeuwen

Réponse de Dakdekker Van Leeuwen

Beste Manuel,

Bedankt voor je review. We hechten veel waarde aan feedback, zowel positief als negatief, omdat dit ons helpt onze dienstverlening continu te verbeteren.

Echter, na grondige controle herkennen wij jouw verhaal niet en hebben wij sterke vermoedens dat deze review niet authentiek is. Graag lichten we dit uitgebreid toe.

1. Geen registratie in ons klantenbestand
We hebben ons klantenbestand zorgvuldig doorzocht, maar we kunnen geen klant vinden onder de naam "Manuel" die gebruik heeft gemaakt van onze diensten. Ook de beschrijving van het project en de genoemde klachten komen niet overeen met onze dossiers of recente opdrachten.

2. Afwijkingen in het beschreven proces
De manier waarop ons werkproces wordt beschreven in de review wijkt af van hoe wij te werk gaan. Wij werken altijd met een duidelijke planning, schriftelijke afspraken en houden nauw contact met onze klanten gedurende het project. Slordigheid en slechte communicatie zijn absoluut niet in lijn met de standaarden waar wij voor staan.

3. Vage beschuldigingen zonder concrete details
De review bevat geen specifieke details over het project, zoals het type werk dat is uitgevoerd of de exacte problemen die zijn ervaren. Dit is opmerkelijk, aangezien onze klanten normaal gesproken zeer duidelijk zijn over eventuele zorgen of klachten.

4. Onjuistheden over onze facturatieprocedure
Onze facturatie wordt altijd dubbel gecontroleerd om fouten te voorkomen. Mochten er onverhoopt toch vragen of onduidelijkheden zijn over een factuur, dan staan wij altijd klaar om dit in overleg te corrigeren. We hebben recent geen enkele melding ontvangen van een discrepantie in onze facturatie.

5. Twijfels over de intentie van de review
Het advies om "naast ons te staan terwijl we aan het werk zijn" is ongebruikelijk en suggereert een ongefundeerde aanval op onze betrouwbaarheid. Dit, in combinatie met de anonieme naam en het ontbreken van specifieke informatie, versterkt ons vermoeden dat deze review mogelijk is geplaatst met andere intenties dan het delen van een echte ervaring.

Wij zijn trots op onze reputatie en werken iedere dag hard om het vertrouwen van onze klanten te verdienen en te behouden. Mocht deze review toch gebaseerd zijn op een echte ervaring, nodigen wij je uit om direct contact met ons op te nemen via administratie@dakdekkers-vanleeuwen.nl of 06-19315526. We horen graag jouw kant van het verhaal en staan open om eventuele zorgen op te lossen.

Dakdekker van Leeuwen

Noté 5 sur 5 étoiles

De dakdekkers van dakdekker van leeuwen…

De dakdekkers van dakdekker van leeuwen hebben mijn dak zojuist vervangen. Er is geen lekkage meer en de afwerking van de bitumen is heel mooi gedaan. Ik heb de fotorapport ontvangen en moet zeggen dat alles er goed uitziet. Ik heb er een goed gevoel bij. Bedankt Albert

9 décembre 2024

Super tevreden klant!

Nieuw dak aan laten leggen door Dakdekker van Leeuwen!
Vriendelijke hardwerkende team. Alles werd op tijd uitgevoerd. Bleek tijdens de uitvoering dat mijn waterafvoer toch wel vervangen moest worden, hebben zij dit kosteloos meegenomen.
Ik ben superblij!

25 octobre 2024

Topbedrijf

Topbedrijf! Bij de aankoop van onze woning wisten wij dat het dak vervangen moest worden en waren opzoek naar een betrouwbare dakdekekr uit de regio. Via google bij dakdekker van leeuwen terecht gekomen en een gratis dakinspectie aangevraagd. De offerte die werd uitgebracht was goedkoper dan ik had verwacht. Na akkoord zijn ze de wee daarop gekomen en hebben onze dak volledig vervangen met isolatie en bitumen dakbedekking. Alles is netjes achtergelaten. Communicatie was uitstekend en de dakdekkers hebben keihard doorgewerkt om het dak dezelfde dag nog af te maken. Dit bedrijf is een aanrader 👍

10 octobre 2024

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus