Danløn Avis 1 843

4,4

Da jeg skulle ansætte en medarbejder ledte jeg på nettet efter et lønsystem og valgte Danløn. Jeg fik meget fin service da jeg ringede til salgsafdelingen, og blev guidet gennem en oprettelse og hjæ... Voir plus

Jeg havde fornøjelsen af at tale med Maria fra Danløn, og hun var uden tvivl den mest tålmodige og hjælpsomme rådgiver, jeg længe har talt med. Hun tog sig virkelig tid til at forklare tingene grund... Voir plus

Nem og enkel tilgang, til at lave løn. Det er super simpelt at sikre at medarbejderne får både deres løn, tillæg mv. Jeg bruger Danløn i 2 vidt forskelllige virksomheder, og er glad for systemet beg... Voir plus

1. Service de comptabilité

Danløn - Lav løn på et øjeblik - nemt, sikkert og billigt Glem alt om svære processer og tunge lønsystemer på din computer. Hos os skal du bare oprette dig, så kan du hurtigt lave løn til dine medarbejdere. Du har det fulde overblik hele vejen, og du kan kontrollere alt, inden du godkender – uanset om du udbetaler fast løn eller timeløn. Og hvis du har brug for hjælp til dit arbejde med HR, kan du tilkøbe Danløn HR, som er en integreret del af Danløn. Gør som 75.000 danske virksomheder og brug Danløn.

Lav løn på et øjeblik med Danløn – nemt, sikkert og billigt

Brug Danløn app'en og spar tid
Giv medarbejderne adgang til at se lønsedler, registrere tid, kørsel, fravær og håndtere bilag direkte i Danløn app’en. Så sparer du kostbar tid ved tastaturet.
Ingen skjulte gebyrer
I Danløn betaler du en lav pris pr. lønseddel. Ingen skjulte gebyrer eller abonnementer.
Giv din revisor adgang
En lang række revisorer bruger allerede Danløn - giv nemt adgang til din revisor i systemet.
Forbind nemt Danløn med dit regnskabssystem
Dit arbejde med løn går let, når dine systemer taler sammen, og Danløn integrererer naturligvis med alle de største regnskabssystemer.
Danløn HR - Din nye HR-assistent
Med Danløn HR får du vigtige HR-funktioner, der gør din HR-administration smart, hurtig og sikker.

4,4

2 k avis

Ok oplevelse

Ok oplevelse, men jeg måtte få min regnskabsperson til at hjælpe mig med at sætte det op med min medarbejder, da det var første gang. Jeg er dog vild med jeres pris - omend jeg ikke helt forstår, at jeg også skal betale for en måned, hvor jeg blev registreret, men endnu ikke skulle udbetale løn til min medarbejder.

25 février 2026

Jeg er meget glad for Danløn

Jeg er meget glad for Danløn, jeg anbefaler alle mine kunder igennem 20 år, at de skal tage Danløn. Når man skriver til Danløn, får man et hurtigt svar tilbage igen, og Danløn er meget hjælpsom i alle problemer.

25 février 2026

Nem og enkel tilgang

Jeg bruger Danløn i 2 vidt forskelllige virksomheder, og er glad for systemet begge steder.

11 février 2026