Dansk Studenterkørsel Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Lisez les avis des autres

L'entreprise a répondu

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi kørte i to dage, hvor vi begge dage havde den fedeste tur, med en sød chauffør!! Kan virkelig anbefale dansk studenterkørsel, da de er nemme at kommunikere med, fair priser, og god service!!!🥳🥳🥳... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi havde en fantastisk oplevelse med Jonas bag rattet. Jonas var både professionel, smilende, sjov og venlig, og han sørgede for en sikker og behagelig tur hele vejen igennem. Hans behagelige kørs... Voir plus

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

416 avis

5 étoiles
4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

32 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Morten er en guttermand

Morten er en guttermand. Han har reddet studenterkørsel selv da højtalerne gik i stå kom han med sine hen private højtalere. Vælg ham da han er en skøn mand og chauffør

29 juin 2026

Réponse de Dansk Studenterkørsel

Morten leverer hvert år, og dejligt han også har givet jer en god oplevelse :)

Bedste tur med Lars

27 juin 2026

Réponse de Dansk Studenterkørsel

Tak for det, og komplimentet er givet videre til Lars. God solid fyr, med styr på tingene.

Bedste vogntur og chauffør

Vi havde det så sjovt på vognen! Fed oplevelse og især med Stig som chauffør!

25 juin 2026

Réponse de Dansk Studenterkørsel

Tak for det, og komplimentet er givet videre til Stig :)

Mega dårligt oplevelse

Mega dårligt oplevelse. Vi blev smidt af efter 14 stops og manglede 16 endnu.
Aldrig køb

Réponse de Dansk Studenterkørsel

Tak for dit feedback. Der blev taget en beslutning i samråd med forældre omkring sikkerheden for jeres tur på Herlev Gymnasium. Det var den første, og dermed også den sidste tur denne chauffør kørte for os, og vi vil ikke gå på kompromis med sikkerheden uanset årsag. De resterende stops blev kompenseret fra os, og der blev arrangeret en tur med et andet selskab til at gennemføre turen, da vores vogn efterfølgende var blevet udsat for hærværk. Vi er selvfølgelig berørte og kede af oplevelsen, men det var en tvungen nødvendighed på dagen.

Noté 1 sur 5 étoiles

chaufføren kørte ind i 3 biler og gav…

chaufføren kørte ind i 3 biler og gav studenterne skylden. en dag fyldt med minder endte med at de skulle gå grædne hjem da de ikke noget halvdelen. chefen gjorde heller ikke noget og de sætter en stakkels 70 årig mand som chauffør. ALDRIG KØB HERFRA!!!!!

Noté 1 sur 5 étoiles

En dag der skulle have været…

En dag der skulle have været studenternes bedste minde, blev fuldstændig ødelagt på baggrund af en psykisk ustabil chauffør der ikke kunne varetage opgaven om at køre disse studenter rundt, derfor vælger firmaet at stoppe kørslen. Alle studenterne kunne få lov til at tage hjem, mens flere familier ventede med store line ups på deres barn skulle komme. Under alt kritik man ikke sender en ny chauffør eller selv som chef hopper bag rattet for at give de unge deres længe ventet dag! Ikke vælg dette firma.

Kæmpe fornøjelse

Kæmpe fornøjelse. Vi har lige været ude på to dages kørsel, med Peter som chauffør. Det var en kæmpe oplevelse, og Peter var kun med til at bidrage til den gode stemning. Det var lige før vi festede for lidt, og Peters vigtigste mål var at vi bare skulle hygge os og have de fedeste dage. Peter var ogs altid klar til at give en hjælpende hånd, både af- og på vognen. Derudover kunne vi altid ringe til ham, og så vil han holde ind, hvis nogle skulle kaste op, hente deres hue, tisse osv. Vi fik også lov til at få et ekstra pr stops, så vi fik chancen for at møde Gutav Isaksen.
Alt i alt kæmpe fornøjelse
Tak Peter

25 juin 2026

Réponse de Dansk Studenterkørsel

Peter er en verdensmand, og vil altid levere. Komplimentet er givet videre til ham :)

Skuffelse

Skuffelse. De beskriver deres forretning som værende den fedeste, men afslutter vognturene fordi de er usikre på deres EGNE chauffører. Deres medarbejdere består af CHAUFFØRER der ikke tør at køre.. Det der skulle have været de unges bedste dag, blev ødelagt allerede 4 stop efter de var gået i gang. IKKE BOOK VIA DETTE FIRMA!

Uendeligt tak for det hele <3

Bjørn er en helt igennem dejlig mand med forståelse for os studenters glæde og gejst, hvilket gør oplevelsen til en 5/5 stjerne hvis ikke mere. Virkelig en mega fed dag med kørsel og glæde over hele linjen. Tusind tak for oplevelsen
- 3.y Svendborg Gymnasium

Réponse de Dansk Studenterkørsel

Tak for det - Bjørn er en stjerne, og komplimentet er givet videre :)

JONAS B THE CHAMP🔥🔥🔥

JONAS B!🔥🔥🔥
Jordens mest legendariske mand til at køre studenterkørsel med!🫶🏼
Studenterkørslen var til ug fkn fed! Og intet at sætte en finger på
Tak Jonas b for de fedeste 2 dage med fuld skrald på!

5 juillet 2025

Jonas B var en champ

Jonas B var en champ! 10/10 oplevelse og tak for turen! Ellers søde medarbejdere der er gode til at hjælpe. Vi siger tak🥳

Han kan desuden bakke så det vil noget 🚛

Udover han var en kæmpe snitch, og så gad han overhovedet ik tage ølbong:(
Men ellers var det godt

Hilsen 3x

3 juillet 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Daniel er den bedste chauffør…

Daniel er den bedste chauffør nogensinde.
Vi kom til tiderne, han er meget venlig, enga hygge fætter og kan holde en fest med os selvom han er ædru og ikke har rørt alkoholl
Vi havde ham både 3 og 5 juli

5 juillet 2025

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus