Dansk Studenterkørsel Avis

4,5

Min Klasse og jeg havde 2 fantastiske dage sammen med vores Chauffør Kenneth. Vi har ingen problemer haft hverken med firmaet eller Chaufføren. Kan klart anbefales. Vognen var pæn, ren og udstyret v... Voir plus

Bjørn er en helt igennem dejlig mand med forståelse for os studenters glæde og gejst, hvilket gør oplevelsen til en 5/5 stjerne hvis ikke mere. Virkelig en mega fed dag med kørsel og glæde over hele... Voir plus

En dag der skulle have været studenternes bedste minde, blev fuldstændig ødelagt på baggrund af en psykisk ustabil chauffør der ikke kunne varetage opgaven om at køre disse studenter rundt, derfor væl... Voir plus

Vi kørte i to dage, hvor vi begge dage havde den fedeste tur, med en sød chauffør!! Kan virkelig anbefale dansk studenterkørsel, da de er nemme at kommunikere med, fair priser, og god service!!!🥳🥳🥳... Voir plus

4,5

Répond généralement dans un délai d'une semaine

33 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Kenneth som chauffør

Vi har kørt med Kenneth og det har virkelig været en vildt skøn tur og oplevelse. God service, godt humør og generelt vild god stemning

27 juin 2023

Vognen var i stykker og vi blev 2 timer forsinket…

Vognen var i stykker så vi blev 2 timer forsinket. Højtalerne og opladstikkene virkede ikke. Der regnede og tordnede og de gad ikke at sætte regnslag på vognen fordi det var “for besværligt”. Alle tingene blev våde og da vi så endelig fik dem overtalt, så da det stoppede med at regne og vi gad at få dem af, så fik vi samme undskyldning. Vi betalte 43k for så dårlig service.

26 juin 2023
Logo de Dansk Studenterkørsel

Réponse de Dansk Studenterkørsel

Hej kunde,
Kontakt os venligst direkte, således vi kan identificere hvilken tur og hvor der henvises til. Vi kan ikke gøre noget ved det uden flere informationer eller en dialog.
Med venlig hilsen

Vi kørte med Søren Banjo

Vi kørte med Søren Banjo. Han var simpelthen genial. Den bedste vognmand man kunne forstille sig. Han hjalp os med at komme ned af vognen og op på vognen. Bedste sf de bedste

25 juin 2023

Verdensklasse

Min klasse og jeg havde to helt fantastiske og sjove dage med Dansk Studenterkørsel!! Vognmanden Kim var verdensklasse, og passede på os, både på vognen og ned fra vognen. Han var så venlig og god til at sørge for at vi havde en fest!!! Kæmpe anbefaling herfra<33

15 juillet 2022

super nemt og overskueligt

Det hele har været super nemt og overskueligt med dansk studenterkørsel. Hvis vi har haft spørgsmål, var de klar med et svar og da dagen kom gik det hele som det skulle. Kan kun anbefalde dem til andres gode dag som student.

13 juillet 2022