Casper Wiig fra Daugaard biler leverede en tryg og overskuelig oplevelse fra start til slut. Han var rolig, imødekommende og god til at forklare undervejs. Jeg leasede bilen gennem ham og vil helt kla... Voir plus

L'entreprise a répondu

Daugaard er et værksted som jeg stoler på og trygt kan henvende mig til i enhver situation. Personalet er altid yderst venligt og professionelt, selv i nødsituationer.

1. Concessionnaire automobile
  2. Service de réparation de pare-brise
  3. Atelier de réparation automobile

Écrit par l'entreprise

Daugaard Bilers grundsten blev lagt i 1974 og repræsenterer i dag Ford, Mazda, Suzuki og Toyota. I vore afdelinger i Søborg og Glostrup beskæftiger vi 60 medarbejdere med alle grene inden for bilsalg, leasing, vedligeholdelse og reparationer. Vores ambition er at være branchens bedste servicegiver gennem produkter af høj kvalitet, top motiverede og kompetente medarbejdere, fleksibilitet og indbydende faciliteter. Derfor er vores overordnede målsætning at gøre det bedre i dag end vi gjorde i går.

4,5

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

4 k avis

A répondu à 90 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Afslag på anmodning om kompenserende rabat og at bilen kun blev betinget godkendt.

Jeg har siden jeg købte min bil for 10 år siden haft den til service hos Daugaard Biler. Flytningen til Gladsaxe har, når man som jeg bor på Østerbro, gjort det mere besværligt at benytte Daugaard. Og at de har stoppet samarbejdet med Forbrugsforeningen, har gjort det en del dyrere.
I torsdags var jeg til service med bilen, og i dag blev den synet. Den blev imidlertid kun betinget godkendt pga. et problem med hornet. Det burde være konstateret ved servicen.

15 avril 2026
Logo de Daugaard Biler A/S

Réponse : Daugaard Biler A/S

Hej Jakob
Vi beklager at vores tilstedeværelse i din umiddebare nærhed har ændret sig. Byens udvikling kræver sine ofre så forretninger som vores må flytte lidt længere ud fra centrum. Vi tilbyder stadig erstatningsbil til en overkommelig pris og har gode offentlige transportforbindelser i nærheden, både i Søborg og i Glostrup.
Bl.a. hornets funktion ligger som et fast kontrolpunkt hos os så vi beklager den manglende funktion og har indskærpet det over for medarbejderen.
Med venlig hilsen
Daugaard Biler

Jeg har brugt Daugaard Biler…

Jeg har brugt Daugaard Biler (Rovsingsgade og senere Glostrup) siden 2014 til både service, syn og øvrige reparationer. Jeg købte min Mazda hos dem og har altid fået god service, så jeg trygt kan køre i min bil. Senest lykkedes dem at skaffe mig en enkel original hjulkapsel, som jeg mistede i starten af vinteren.

7 avril 2026

Utroligt dyrt

Jeg får at vide at min tandrem skal skiftes og at det koster 22.000 kr. Ved at ringe lidt rundt til andre bilværksteder får jeg en pris på selv samme reparation for under 10.000 kr. Det lyder af meget for mig og virker til at der er noget, der ikke stemmer overens hos Daugaard.

31 mars 2026
Logo de Daugaard Biler A/S

Réponse : Daugaard Biler A/S

Hej Jennifer
Vi har nu undersøgt sagen og tænker at den overvejende prisforskel skyldes omfanget af reparationen. Når vi skifter tandrem på en bil som din med en indbygget tandremssvaghed, skifter vi samtidig relaterede dele som eks. remhjul, vandpumpe, oliepumpe + rem, renser oliesi m.m. da lejer er tilsvarende nedslidte og kræver som minimum en tilsvarende reparation, når de bryder sammen.

Vi oplever fra tid til anden, at andre værksteder giver den absolutte billigste pris, dvs. udskiftning af den billigste tandrem alene, vel vidende at det er en utilstrækkelig reparation, hvis bilen skal holde i en længere periode fremover. Efterfølgende og i bedste fald, kontaktes kunden under reparationen, med det gode råd om at de øvrige dele også bør skiftes.
Vi mener at det ærligste tilbud, er at vi inkluderer alle de elementer erfaringerne tilsiger, så kunden kan tage stilling til om bilen kan bære en større reparation, inden vi igangsætter reparationen.

Vi beklager hvis vi ikke har fået kommunikeret alle de elementer i tilbuddet og nødvendigheden af det for at vi kan stå 100% på mål for reparation. Samtidig håber vi du har fået et ærligt, redeligt og sammenligneligt tilbud, fra de andre bilværksteder.

Med venlig hilsen
Daugaard Biler

Rygsvømmer og taler usandt

Rygsvømmer og taler usandt

jeg har kopierede jeres svar og svaret på det ud for "svar". se nedenstående.

Hej René

Tak for din anmeldelse Vi har nu vendt din kritik med de medarbejderne der har været involveret og kan hermed give dig nogle kvalificerede svar på din kritik.

Som udgangspunkt indgås alle leasingaftaler for en 3 årig periode. Private leasingtagere har en ekstra forbrugerbeskyttet ret, til at fratræde aftalen efter 11 mdr. Det er ikke tilfældet for aftaler erhvervsaftaler så vores aftaler er helt standard og på linje med andre erhvervsleasingaftaler.

Svar:
så er jeg i mit tilfælde blevet givet ukorrekt og misledende information af jeres sælger og på jeres hjemmeside (hvor der var en mulighed for at lease til erhverv på en 1 årig aftale)
For det var altid meningen at vi skulle kunne træde ud af aftalen efter 1 år. Da vi på daværende tidspunkt var et nyt firma. Det var også det aftalen lød på (mundtligt desværre) af jeres daværende sælger, som sagde op eller blev fyret meget kort tid efter aftalen var underskrevet. Så kunne derfor ikke meddele min utilfredshed over den nu underskrevne aftale ikke var i henhold til det aftalte med den person jeg lavede aftalen med. Og jeres “svar” har jeg også modtaget for jeres andre sælger, så den ligger der stadig og jeg føler mig stadig snydt og bondefanget i en aftale der aldrig var meningen skulle vare i mere end 1 år.
Vi skrev sågar under på at vi privat ville stå til ansvar for alt omkring bilen på trods af firmaet var et ApS.
Jeg kender ligeledes ikke til andre firmaer og deres standarder og mener ikke det i skriver er en undskyldning eller et brugbart svar. Det burde være jeres fornemmeste opgave at informere jeres kunder korrekt så mig ikke ender her og det er jeg ikke blevet punktum.

• Ruden var ikke korrekt kalibreret efter endt reparation. Vi beklager jeres ulejlighed med genbesøg og har efterfølgende indlært den krævede procedure.

Svar:
indlært? Bilen har været hos jer af flere omgange hvor dette er nævnt men ikke fixet. Den er pt. Stadig i jeres besiddelse på trods af jeg fik lovning på at den var klar dagen efter. Dette er nu 3 arbejdsdage siden plus en weekend :O og det ville ikke komme bag på mig at vi nok får en melding på mandag om den er klar til afhentning og fejlen stadig ikke er udbedret, men jeg vil lade tvivlen her komme jer tilgode.

Vi erkender at vores mekaniker har lavet en fejl i forbindelse med jeres seneste besøg. Han er meget skamfuld over den fejl han begår. For at råde bod på vores fejl gjorde vi følgende:
a. Forsøgte at fremskaffe ekstranøglen via dig, hvilket blev afvist
b. Afmonterede en rude i flg. aftale med dig
c. Tilbød en erstatningsbil under reparationen, hvilket blev afvist
d. Reparerede de påtalte ridser
e. Står på mål for vores fejl

Svar: det skam helt forståeligt at jeres mekaniker kan lave en fejl, det kan vi alle. Også er denne del ikke værrer, men når man lægger alle de her ting sammen, tegner der sig bare et kedeligt billede og jeg føler mig magtesløs og mister en masse tid/penge på grund af jer, som i ikke mener jeg skal kompenseres for.

Og igen tales der usandt….
a. Forsøgte at fremskaffe nøglen, korrekt og jeg sluttede samtalen af med “vent slut” jeg får 2 min efter en sms af min ansat, at i nu er gået igang med at skære ruden ud på eget initiativ.
b. Afmonterede/smadret en rude, ikke ifølge aftale med mig, men nu var de igang så point of no return og igen ikke noget jeg kunne kontrollere.
c. Tilbød en erstatnings bil korrekt, men en personbil. Og vi kom med en varevogn, vi beskæftigere os inde håndværker faget, så en personbil var bare ikke brugbar nok. Så ja dette blev afvist af mig, men det viste sig så at der fandtes en varevogn alligevel som min ansat pt. Stadig kører rundt i, og som jeg ikke forventer at blive faktureret for.
b. Reparerede de påtalte ridser som i selv lavede på vognen uden at vi blev gjort opmærksom på det og selv måtte konstatere. lyder godt glæder jeg mig til at se når vi får bilen igen.
e. Dejligt at høre, så håber jeg på at mine svar giver anledning til at rette op på flere af jeres fejl hos mig.

Ps. Det undrer mig enormt at alternativet til at få ekstranøglen til en bil, ender i at smadre en rude? Kunne man ikke have ringet efter en låsesmed eller en anden løsning, amen altså i er mekanikere? Er det virkelig næste step, at hvis man ikke kan fremskaffe ekstranøglen så smadrer man bare ruden? Virker en smule desparat efter min mening.

Vi vil igen gerne undskylde for den fejl vores tekniker har begået. Ud fra hvad vi kunne få aftalt med dig, tænker vi at vi har gjort alt hvad der stod i vores magt, til hurtigst muligt at rette op på fejlen og hurtigst muligt få din bil i tjeneste igen.

svar:
Undskyldningen for jeres tekniker er modtaget, jeg kan bare ikke rigtig bruge den til noget. Det giver ikke smør på brødet og jeg er ikke mere tilfreds med min behandling af denne grund.

27 mars 2026