DAYLO Avis

3,4

Alt i alt et okay smykke, ser dog helt anderledes ud i virkeligheden end inde på deres hjemmeside. Jeg købte en halskæde med hjerter på, hvor hjerterne på billedet så meget mere skinnende og små ud, o... Voir plus

I have received several pieces of jewelry from DAYLO, and I am truly impressed! The jewelry is beautiful, stylish, and of great quality – I wear mine every day, and they still look amazing. The... Voir plus

Beställde smyckena den 5 juni, de har fortfarande inte kommit snart 1,5 månad senare... Har flertalet ggr kontaktat supportmailen men får bara svaret att de ska skickas iväg "idag" och sen inget mer.... Voir plus

Really fast delivery! I received my jewelry within 1-2 business days, if not faster! Incredibly good quality The jewelry keeps the beautiful gold color Impressive good service I have only had... Voir plus

1. Styliste de mode
  2. Joaillier

Velkommen til DAYLO, din destination for kvalitetssmykker med et strejf af elegance og personlighed. Vi stræber efter at tilbyde vores kunder en unik oplevelse, hvor håndværk, stil og værdi forenes. Med et omfattende udvalg af smykker, der spænder fra moderne til klassisk design, er DAYLO dedikeret til at opfylde dine behov og ønsker. Vores mission er at inspirere og berige dit liv gennem vores smukke og tidløse kollektioner. Velkommen til DAYLO - hvor kvalitet og skønhed mødes.

Moyen

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

76 avis reçus au cours des 12 derniers mois

De fineste smykker

Så fine og elegante smykker!
Har bestilt både ringe, øreringe og armbånd. De er så fine og passer til både hverdagsbrug, men også til fin brug!
Bestiller helt klart flere smykker!

7 mars 2025

Super smukke smykker

Super smukke smykker, som er så fine til både hverdag og fest🤩🤩 jeg bestilte et armbånd og et på fine øreringe, som jeg er så glad for. De er i virkelig god kvalitet og kom rigtigt hurtigt❤️🥳 stor anbefaling her fra.

12 mars 2025

Good quality and beautiful pieces

The check out and paying part was easy, the delivery was fast, and when the jewelry arrived i was stunned. The quality is so high on these pieces, not to mention how beautiful i found the jewelry i bought!! And if the wasn’t enough i found a 10% discount through insta, all in all a pleasure!🤍

Stål og ikke 18 kt guld

Det er misvisende at skrive 18 kt guld, når det er stål

Logo de DAYLO

Réponse de DAYLO

Kære Anja,

Tak for din feedback. Vi vil gerne understrege, at vi annoncerer vores produkter som værende af '18k guld' og ikke '18 kt guld'. Vi beklager enhver forvirring dette måtte have forårsaget. Desuden præciserer vi altid i vores produktbeskrivelser, at materialet er rustfrit stål. Vi vælger dette materiale for dets høje kvalitet og holdbarhed. Vi håber på din forståelse og er altid åbne for yderligere spørgsmål, hvis du skulle have nogen.

Med venlig hilsen, DAYLO.

Fantastisk

Rigtig hurtig levering❤️ Smykkerne var præcis som de er på hjemmesiden og god kvalitet, kan varmt anbefales

8 mars 2025

Jeg kan varmt anbefale Daylo

Jeg kan varmt anbefale Daylo! Jeg bestilte smykker hos dem og var imponeret over, at de allerede blev leveret inden for 24 timer – virkelig hurtig service.

Men det, der virkelig gjorde oplevelsen helt exceptionel, var deres kundeservice. Jeg havde ved en fejl bestilt en ring i forkert størrelse, og de hjalp mig lynhurtigt uden besvær. Ikke nok med det de foreslog endda, at jeg kunne give ringen i gave til en anden, og så ville de sende mig en ny i den rigtige størrelse. Det er virkelig service ud over det sædvanlige!

Daylo har ikke bare smukke smykker, men også en kundeservice, der sætter en ny standard.
Jeg handler helt sikkert hos dem igen!

11 mars 2025