Dejapanskehaver Avis

TrustScore 3 sur 5

Moyen

TrustScore 3 sur 5

13 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 50 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

4 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Trist attitude hos personalet

Trist attitude hos personalet. Jeg købte noget på deres webshop, fik ordrebekræftelse, hørte intet mere, skrev til dem, får ikke svar, ringer senere og henvist til at ringe en anden gang, får og vide at produktet er udsolgt. De har ikke sendt besked om dette, og heller ikke svaret på min mail. Til dette giver de ingen forklaring, smider røret på. Har besøgt deres ellers dejlige have et par gange men det sker ikke igen.

30 août 2026
Logo de Dejapanskehaver

Réponse de Dejapanskehaver

Kære Johan
Tak for du tog dig tid til at skrive en anmeldelse.
Jeg har dog lige lidt rettelser til det du beskriver. Fra det øjeblik du ringe en søndag eftermiddag til os var du meget agressiv i telefonen. Jeg forklarede at jeg havde sent dig en mail det blev jeg nød til at gentage 3-4 gange men du ville bare ikke acceptere det. Jeg afbrød ikke forbindelsen troede faktisk det var du der afbrød den. Men afbrudt blev den. Men ikke noget jeg gjorde.
Du var i den grad blev mere sur og meget ubehagelig da du ringe op igen. Jeg forklare dig forløbet en gang til. Du ville havde tidspunkt for de mails jeg havde sent. Og du blev endnu mere aggressiv da ikke på stående fod kunne oplyse dig dette.
Du ville ikke forklare vad det var du ville havde ud af samtalen da varen er er udsolgt og ikke kommer igen lige foreløbig.
Der fik du også fortalt at det var derfor at jeg ikke havde svaret lige med det samme da jeg var ved at undersøge om jeg kunne få varen hjem inden for rimelig tid. Det kunne jeg desværre ikke hvilket jeg også har oplyst dig.
Så det passer ganske enkelt ikke når du siger du ikke har fået nogen forklaring.
Det er nok bedst illustreret ved da vi afsluttede samtalen og jeg ønsker dig en fortsat god dag hvortil du svarede jeg ønsker ikke dig en god dag og så lagde du på.
Jeg håber at du ændrer holdning og vil besøge vores have igen. jeg forstår ikke af en forsvunden mail skal gøre at du ikke besøger haverne som du selv omtaler som gode og dejlige
Med venlig hilsen
Peter
De japanske haver

Rolig og flot have

Haven var dejlig, inspirerende oplevelse og smuk.
Skovhaven her var “søen” dog udtørret og noget virkede mudret at se på. Samtidig virker der lidt slidt nogle steder.
Vi spiste på restauranten- flot anrettet og god mad. Men vil anbefale at man spiser hjemmefra. Man bliver simpelthen ikke mæt. En nudel suppe med kun to stykker kylling virker lidt fedtet.
Grilretten med oksekød var super flot og hyggelig men lidt mere mad så man bliver mæt.
Så derfor får den kun 3 stjerner.

9 août 2026

En virkelig skøn oplevelse

En virkelig skøn oplevelse. Vi brugte nogle timer der, men brugte også meget tid på bare at sidde rundt omkring i haverne og suge de smukke syn og roen til os. Der er tydeligt lagt hjerte og sjæl i området. Nogle steder er der lidt slidt ved de små japanske bygninger men det bidrager kun til autenciteten. Vi sluttede af med god japansk mad. Helt sikkert et sted vi gerne kommer igen.

23 juillet 2026

Et smukt sted til ro og fordybelse

For ægte havenørder er De Japanske Haver en dejlig oplevelse. Haverne er smukt indrettet, og der er mange spændende planter at se an. Stedet er dog ikke så stort, så hvis man skynder sig rundt i den tro, at stedet er enormt, bliver man skuffet.

Haverne er måske ikke en den bedste oplevelse for børn, da stedet ikke handler om aktivitet men om fordybelse og ro.

Jeg kan varmt anbefale stedets café, som serverer glimrende sushi.

Vi kommer igen.

10 août 2025

Et dejligt besøg i de japanske haver i…

Et dejligt besøg i de japanske haver i Broby. Meget stemningsfuld og harmonisk have; meget velholdt og nem at komme rundt i - selv for en lidt gangbesværet.
Meget sødt og serviceminded personale og dejlig kaffe og kage i cafeen.
Kan varmt anbefales.

11 juin 2025

Vi tog turen fra Nordjylland for at…

Vi tog turen fra Nordjylland for at opleve De Japanske haver, og vi må sige at det klart var turen værd.
Flotte velholdte haver som er spændende at bevæge sig rundt i, flotte planter, smukke vandløb og store søer med de flotteste Koi karper.
Kan klart anbefales som en familieudflugt.

Vi krydrede så lige turen med et kro ophold på Brobyværk Kro, så turen kunne blive uden stress og jag.

29 juillet 2024

Fornuftigt sted

En af de bedre Japanske haver som er anlagt her i Danmark, og med en særdeles god Restaurant som kan give et lille smag af Japan, fornuftigt sted.

13 septembre 2021

Var i de Japanske haver med familien

Var i de Japanske haver med familien. Fantastisk natur - og fik sushi. Jeg har tidl. smagt sushi som var en dårlig oplevelse.
Jeg tog chancen i de Japanske og fik sushi som forret,smagte fantastisk.
Og hovedretten var også en fantastisk oplevelse.
Til foråret tager vi igen til de Japanske haver, for jeg vil mere at den fantastiske sushi.

10 septembre 2021

Besøg et "hjørne af japan"

Besøg et "hjørne af japan"
Min datter som har været i japan 3 gange og jeg, havde et fantastisk besøg i "De Japanske Haver". Det hele er gennemført, så man får en fornemmelse af, hvordan det er at være i japan. Caféen sælger lækre autentiske japanske bokse med japansk mad, og haven har så mange detaljer. I butikken kan man få alle mulige ting fra Japan.

For os var det et fantastisk besøg, og vi kommer igen! - Måske en anden årstid, så vi kan se planter i blomst :-)

Tusind tak for jeres arbejde med denne smukke park, café og tehus.

6 septembre 2020

Der skulle være 132 forskellige plante…

Der skulle være 132 forskellige plante arter men virker til der er 10. Flot indretning af haven men til en pris på 75kr/person var det alt alt for dyrt i forhold til hvad man fik igen. Er skuffet, vi tog en tur til Svanninge Bakker bagefter vores 30-40 minutter i haven og gik rundt i bakkerne i nogle timer. Det var meget bedre, sjovere og hyggeligere.

1 août 2020

Bør opleves!

Mange har forsøgt sig med japanske haver her i Danmark - med stærkt varierende succes. De Japanske Haver på Fyn er en af de bedste af slagsen - det er tydeligt at indehaverne brænder for - og besidder stor viden om - japansk (have-)kultur.

Havens restaurant er absolut anbefalelsesværdig, med traditionelle lette japanske retter. Jeg vil dog anbefale at man holder sig fra deres te, et aspekt af den japanske kultur, som de ikke er helt så velbevandrede i desværre.

Havens butik er ligeledes anbefalelsesværdig, med et spændende udvalg af varer, som ikke fås andre steder i Danmark - til rimelige priser.

Giv dig god tid når du besøger haven - man kan få mange timer til at gå med at nyde den.

20 février 2012