Goed geholpen in de showroom, uitgebreid de opties verkent en zelfs het type blad in de werkplaats mogen bekijken in groot formaat. Communicatie over inmeten en plaatsen was duidelijk. Onze... Voir plus
Lisez les avis des autres
Door een ongelukje kwam er een barst in het natuurstenen werkblad van de keuken. Toch de oorspronkelijke leverancier Vasto maar benaderd en dat was de juiste keuze. Alles is perfect gegaan, van inmet... Voir plus
L'entreprise a répondu
Via via zijn we hier terechtgekomen en al tijdens de eerste afspraak wisten we: hier gaan we ons prachtige blad vinden! 😊 We zijn super goed geholpen door Cees bij het uitzoeken. Hij dacht fijn me... Voir plus
L'entreprise a répondu
Goede service! Altijd goed bereikbaar, denken mee en zijn duidelijk in afgesproken tijden. We hadden een stukje vensterbank die we eigenlijk wilden vernieuwen, maar bij inmeten gaven ze aan dat we het... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
De Keukenbladenfabriek is uniek in zijn aanbod en kwaliteit. Het gehele productieproces van de keukenbladen wordt in eigen beheer uitgevoerd. Van het advies in onze showroom, het inmeten in jouw keuken tot en met het werkelijk fabriceren van het blad in onze steenhouwerij. Dit maakt onze levertijd een stuk korter, aanbod een stuk groter en onze service unieker.
Coordonnées de contact
Nieuwland Parc 15, 2952 DA, Alblasserdam, Pays-Bas
- www.dekeukenbladenfabriek.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
Eén brok vakmanschap
Goed georganiseerd. Vakmanschap. Weten waar ze het over hebben. Snel geleverd. Vlekkeloos.

Réponse de De Keukenbladenfabriek
We hadden een goed gesprek met Cees die…
We hadden een goed gesprek met Cees die ons hielp met de keuze van het blad. Zowel het vooraf inmeten als het plaatsen van de bladen verliepen vlekkeloos. Prima communicatie vanuit het bedrijf over de plaatsingsdatum en de vakkundige plaatsing van de keukenbladen. Topbedrijf!!

Réponse de De Keukenbladenfabriek
Super ervaring gehad bij de…
Super ervaring gehad bij de keukenbladenfabriek. We werden goed op de hoogte gehouden en erg fijn geholpen door Cees in de showroom. Blad was heel snel leverbaar en netjes gemonteerd op 11-06! Bedankt voor de goede service! :)

Keukentransformatie in recordtijd!
Keukentransformatie in recordtijd!
Alsof er een aflevering van een klusprogramma in ons eigen huis werd opgenomen: binnen één ochtend lag er een prachtig nieuw aanrechtblad in. Inclusief de nieuwe Quooker en spoelbak, die meteen perfect werken. Bauke en Sam zijn een geoliede machine; ze werkten top samen én lieten de keuken bijna schoner achter dan ze hem aantroffen. Het oude blad was in een mum van tijd doorgezaagd en meegenomen. Dit bedrijf is een absolute aanrader! ⭐⭐⭐⭐⭐

Réponse de De Keukenbladenfabriek
Prachtig groen marmer blad geplaatst
Er is een prachtig verde rasjastan keukenblad bij ons geplaatst waar we erg blij mee zijn. Ze hadden het wel erg druk waardoor er wat verwarring was in de communicatie maar dat is heel fijn opgelost. Erg blij met het resultaat!
Nikita
Dordrecht

Uitstekende service
Uitstekende service, vanaf het uitzoeken van het blad t/m plaatsing. Duidelijke afspraken en hele snelle levering. Een aanrader. Ben heel blij met mijn nieuwe keukenblad!

Vriendelijk en vakkundig personeel
Vriendelijk en vakkundig personeel en op tijd conform afspraak, prachtig blad geplaatst, heel blij mee!
fam. van der Wulp
9 juni 2026 geplaatst

Goede communicatie
Goede communicatie, vriendelijke mensen, goed werk geleverd

Super fijn geholpen door Cees
Super fijn geholpen door Cees, enorm veel ervaring en veel uitgelegd over de verschillende mogelijkheden. Resultaat is echt prachtig! Tip maak een fysieke afspraak daar

Perfect!!
Vandaag hebben Sasha en Jimmy ons blad geplaatst. We zijn echt extreem blij!! Het is zo mooi geworden! Jack heeft ons in de showroom heel goed geholpen. Je krijgt direct duidelijkheid en transparantie over de prijs.
Wij zouden de keukenbladenfabriek dan ook zeker aanraden. De communicatie is heel duidelijk en ze zijn makkelijk te bereiken. Ivm onze woning hadden wij een kraan nodig, deze is ook door hen geregeld.
Mbt de planning van onze verbouwing was er iets misgegaan en de keukenbladenfabriek is daar heel flexibel mee omgegaan. Dit is precies wat je op zo’n moment nodig hebt.
Kortom: wij raden hen dan ook zeker aan!

Réponse de De Keukenbladenfabriek
Van 1e bezoek tot levering top!
Vanaf het eerste moment in de showroom tot aan de montage zeer goede service en fijn contact. Toen we op bezoek kwamen en eigenlijk niet goed wisten welk blad we precies nodig hadden zijn we vriendelijk en deskundig door Cees geholpen. We kregen snel een duidelijke offerte zonder poespas. Toen bij ons de verbouwing vertraagde was dat geen enkel probleem qua levering en afspraken. Zeer fijn! Daarna een snelle en nette levering van het blad waarbij het eindresultaat prachtig is. Installateurs Sacha en Patrick hebben het geheel mooi geplaatst. Contact verliep altijd snel en flexibel. Wij gaan zeer veel plezier beleven van onze keuken! Hij is nu echt af. Dank!

Réponse de De Keukenbladenfabriek
Prachtig blad en perfecte montage!
Ontzettend blij met ons prachtige marmeren keukenblad! Febe heeft heel goed met ons meegedacht over de keuken en Sacha en Jimmy hadden het blad heel snel en perfect gemonteerd!

Réponse de De Keukenbladenfabriek
Service, meedenken, flexibiliteit én enthousiasme van begin tot eind. Wij raden ze absoluut aan!
Wat zijn wij ontzettend blij met de De Keukenbladenfabriek! Er werd super goed met ons meegedacht en we kregen eerlijk en deskundig advies over alle materialen en mogelijkheden. Daardoor hebben we uiteindelijk een keukenblad gekozen dat perfect bij onze wensen past.
Onze verbouwing liep helaas vertraging op, waardoor februari ineens niet meer haalbaar was. Geen enkel probleem en zonder gedoe mochten we de levering gewoon uitstellen. Toen het daarna ook nog even spannend werd en ons gekozen blad pas leverbaar zou zijn in oktober, dachten ze direct mee in tijdelijke oplossingen zodat we alsnog op tijd ons huis in konden. Een paar dagen later werden we enthousiast opgebeld dat ons blad toch op tijd binnen was gekomen. Echt een momentje waar we samen heel blij van werden.
Ook de monteurs verdienen een compliment: vriendelijk, netjes en duidelijk vakmensen. Dankzij het hele team kunnen wij nu precies op tijd, samen met onze baby als nieuw gezin, genieten van onze prachtige droomkeuken.

Top service
Top service! Vanaf het eerste gesprek tot aan het plaatsen van het keukenblad is de service briljant geweest. Cees heeft ons super goed te woord gestaan en geholpen. Ons dank is groot. We zijn super blij dat we voor jullie hebben gekozen. Familie Soedhoe uit Hendrik Ido Ambacht geplaatst op 28 mei 2026.

Réponse de De Keukenbladenfabriek
De tweede keer dat ik een keukenblad…
De tweede keer dat ik een keukenblad bij de keukenbladenfabriek heb besteld en de tweede keer perfect. Snel, netjes, mooi geplaatst. Helemaal goed

In één woord, GEWELDIG
We kregen van vrienden het advies, de verkoop, het inmeten en het plaatsen en later nog afwerken! Echt allemaal zoals het werd beloofd. Toen bij het plaatsen ontdekt werd dat er nog een aanpassing nodig was, werd het direct opgepakt en een kleine week later perfect afgewerkt. In totaal hadden we met 5 aardige VAKmannen te maken! Prachtig bedrijf. chapôt!

Réponse de De Keukenbladenfabriek
Het beste blad zonder gedoe
In onze totaalrenovatie sprong de samenwerking met de Keukenbladenfabriek met kop en schouders boven anderen uit. Vanaf de start geen gedoe, heldere communicatie en ook het resultaat is precies wat we hadden afgesproken en fantastisch mooi op maat gemaakt. In ons geval is er zelfs een aanpassing gedaan op ons verzoek, wat vervolgens supersnel werd geleverd en geplaatst. Een grote aanrader voor iedereen die een mooi blad wil voor een eerlijke prijs zonder gedoe.

Réponse de De Keukenbladenfabriek
Erg mooi keukenblad en goede service!
Erg mooi keukenblad en goede service!
We zijn erg goed geholpen door Febe en hebben met behulp van haar een keukenblad uitgezocht waar we erg blij mee zijn. Levering en support daaromheen waren ook top.

Zeer goede ervaring
Vanaf het eerste moment zijn wij heel goed geholpen bij het vinden van onze keukenblad. Vandaag is deze geplaatst. Wij zijn er ontzettend blij mee. Wat een prachtig exemplaar. De keukenbladenfabriek is zeer toegankelijk en denkt goed met je mee. Zeker aan te raden voor als je nog een mooi stukje natuur in huis wilt hebben :)

Keukenblad
Dit bedrijf is echt een aanrader. Perfect ingemeten, ondanks dat alles scheef was. Sacha en Jeremy hebben het blad met achterwand en vensterbank prima geplaatst. Er miste één strookje, maar dit werd dezelfde dag opgelost. Complimenten! Voor kwaliteit, service en een goede prijs is dit bedrijf echt aan te bevelen.