De Keukenbladenfabriek Avis

TrustScore 5 sur 5

4,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Wij zijn ontzettend tevreden over het hele traject! In de showroom zijn we geholpen door Demi. Ze nam echt de tijd voor onze wensen en gaf deskundig en prettig advies. Na akkoord op de offerte kon... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Goed geholpen in de showroom, uitgebreid de opties verkent en zelfs het type blad in de werkplaats mogen bekijken in groot formaat. Communicatie over inmeten en plaatsen was duidelijk. Onze... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede communicatie en advies . Geduldige mensen. Wij hebben gekozen voor composiet , de dame was erg behulpzaam en gaf inhoudelijk goed advies. Het blad is vakkundig gelegd op de afgesproken datum e... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Door een ongelukje kwam er een barst in het natuurstenen werkblad van de keuken. Toch de oorspronkelijke leverancier Vasto maar benaderd en dat was de juiste keuze. Alles is perfect gegaan, van inmet... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Construction & fabrication

Écrit par l'entreprise

De Keukenbladenfabriek is uniek in zijn aanbod en kwaliteit. Het gehele productieproces van de keukenbladen wordt in eigen beheer uitgevoerd. Van het advies in onze showroom, het inmeten in jouw keuken tot en met het werkelijk fabriceren van het blad in onze steenhouwerij. Dit maakt onze levertijd een stuk korter, aanbod een stuk groter en onze service unieker.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

220 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Prachtig nieuw aanrechtblad!

We zijn enorm goed geholpen door Febe. Er werd ruim de tijd voor ons genomen en we mochten zelfs het blad uitzoeken in de loods!
Ook de totaalmontage was zeer professioneel en het blad is prachtig in onze keuken!
Voor vragen zijn ze ook goed bereikbaar, heel prettig!

21 janvier 2026

Réponse de De Keukenbladenfabriek

Beste Nienke De Klepper - Bakker, wat fijn dat jullie zo blij zijn met het nieuwe keukenblad. Bedankt voor het delen van jullie ervaring!

Goed advies

Goed advies, denken mee en komen hun afspraken na.
Naeije 2502754

12 janvier 2026

Réponse de De Keukenbladenfabriek

Beste Harm, dank je wel voor het delen van je ervaring. Veel (kook)plezier!

Noté 5 sur 5 étoiles

Super blij met ons prachtige…

Super blij met ons prachtige keukenblad. En super service in elk onderdeel van het proces. Het uitzoeken, het inmeten en de plaatsing. En niet te vergeten de dame van de receptie die al mijn telefonische vragen rustig bleef beantwoorden. :) Echt een aanrader om hier een mooi blad uit te zoeken.

15 janvier 2026

Réponse de De Keukenbladenfabriek

Beste Léonie DeLange, fijn dat je zo tevreden bent over het hele proces en blij bent met de service. Bedankt voor je review!

Geweldig mooi Keukenblad.

Geweldig mooi Keukenblad.
Perfect geplaatst, top monteurs!
Zeer ruim keuze in materialen en kleuren.
Order 2502803

26 janvier 2026

Réponse de De Keukenbladenfabriek

Beste Hans, super om te lezen dat je tevreden bent over het keukenblad. Veel plezier ermee!

Vriendelijk en behulpzaam.

Duidelijke uitleg in de keuzes en oorsprong van bladen. Bij het plaatsen werd goed meegedacht, ook waren de heren vriendelijk en behulpzaam.

23 janvier 2026

Réponse de De Keukenbladenfabriek

Beste De Bont, goed om te horen dat de uitleg van de bladen duidelijk was. Bedankt voor het compliment!

Fijn bedrijf

Voor de 2de keer een blad bij jullie besteld heel erg tevreden.

20 janvier 2026

Réponse de De Keukenbladenfabriek

Beste A. Goud, wat leuk dat je weer bij ons bent gekomen voor een blad. Dat vinden we leuk om te horen. Bedankt!

Noté 5 sur 5 étoiles

Wij zijn tevreden klanten!

Van de eerste afspraak in de showroom tot aan het plaatsen van het keukenblad verliep alles heel soepel en transparant. We werden goed op de hoogte gehouden en met vragen werden we zeer vriendelijk telefonisch te woord gestaan. Het plaatsen van het blad is erg netjes gedaan. Al met al zijn wij zeer tevreden.

22 janvier 2026

Réponse de De Keukenbladenfabriek

Beste Lisa, bedankt voor deze mooie review. Fijn dat jullie zo tevreden zijn. Veel plezier met het nieuwe blad.

Noté 5 sur 5 étoiles

Van A- Z goed en vlot geholpen en àlles…

Van A- Z goed en vlot geholpen en àlles geregeld.

Winkel- inmeten thuis- plaatsen. Klantvriendelijk en zichtbaar aardige en hardwerkende mensen.

22 janvier 2026

Réponse de De Keukenbladenfabriek

Beste Karima Al Houj, bedankt voor het compliment! Leuk dat je het hele proces zo fijn ervaren hebt.

Noté 5 sur 5 étoiles

Vriendelijk, meedenkend en vakkundig!

Hele fijne ervaring gehad bij de keukenbladenfabriek. We hebben gekozen voor de nacarado gezoet. Cees heeft ons heel erg geholpen bij het uitdenken van de verschillende opties (zoals een dubbele rand, ronde vormen en de hoogte van het achterwand). Daarnaast ging het inmeten en plaatsen ook heel soepel - iedereen was heel vriendelijk, meedenkend en vakkundig. Ze geven je ook een heerlijk ruikend schoonmaakmiddel om de natuursteen goed te onderhouden. Al met al zijn we echt ontzettend blij met het resultaat!

20 janvier 2026

Réponse de De Keukenbladenfabriek

Beste LK, Nacarado is een schitterende natuursteen waar je naar kunt blijven kijken. Prachtig! Bedankt voor de mooie review.

Noté 5 sur 5 étoiles

Van begin tot eind een heel fijn…

Van begin tot eind een heel fijn proces! Iederereen die wij spraken bij de Keukenbladenfabriek, van aankoop, inmeten, inplannen en plaatsen was meedenkend en positief!
Niet onbelangrijk, het resultaat is super!

19 janvier 2026

Réponse de De Keukenbladenfabriek

Beste Suzan, dat het resultaat helemaal super is, vinden we leuk om te horen. Ook fijn dat je zo tevreden bent over het hele proces. Bedankt!

Noté 5 sur 5 étoiles

Vlug en vakkundig mijn keukenblad op 2…

Vlug en vakkundig mijn keukenblad op 2 hoog weten te plaatsen. Zeer tevreden!

- Casper Ensing

Réponse de De Keukenbladenfabriek

Beste Casper Ensing, fijn dat het keukenblad vlug en vakkundig geplaatst is. Veel (kook)plezier!

Noté 5 sur 5 étoiles

Heel goed advies en topservice

Heel goed advies gehad, perfect ingemeten en vandaag geplaatst. De monteurs Sacha en Jimmy waren deskundig en erg vriendelijk. Top service en een echter aanrader! We zijn dik tevreden met ons product.

Réponse de De Keukenbladenfabriek

Beste mgorbatjov, geweldig dat jullie zo tevreden zijn over de service en het product. We wensen jullie er veel plezier mee!

Noté 4 sur 5 étoiles

Eye catcher.

Wat een prachtige keuken hebben wij door het blad, echt een eye catcher van de woonkamer! Ze denken goed mee & geven goed advies. Af en toe was de communicatie wel matig, dit kwam denk ik door dat we ver weg wonen en uit eindelijk het blad gekozen hebben via een foto van whatsapp. Maar al met al een hele goede ervaring!
Plaatsingsdatum: 16 januari 2026.
Ordernummer: 2502058.

Réponse de De Keukenbladenfabriek

Beste Maxime Nyland, super dat jullie zo blij zijn met het nieuwe blad! We zullen de feedback over de communicatie meenemen en bespreken. Toch fijn dat jullie een hele goede ervaring hebben gehad. Bedankt voor de review!

Topservice

Topservice, mooi product en leuke mensen

14 janvier 2026

Réponse de De Keukenbladenfabriek

Beste Arjan Ribbe, bedankt voor je 5-sterren review. Veel plezier met je nieuwe keukenblad.

Noté 5 sur 5 étoiles

Precies het keukenblad waar we van droomden

Op aanraden van vrienden zijn wij bij De Keukenbladenfabriek terechtgekomen. We liepen zonder afspraak de showroom binnen en konden op ons gemak rondkijken. Toen we vragen hadden, werden we vriendelijk en geduldig geholpen door Cees, die heel duidelijk uitlegde wat wel en niet mogelijk was. We hebben direct alles doorgenomen en kregen meteen een offerte.
Een jaar later, na de oplevering van onze nieuwbouwwoning, kwamen zij volgens afspraak inmeten. Door de (kerst)feestdagen zat er wat extra tijd tussen het inmeten en de plaatsing, maar ook dit verliep volledig volgens afspraak. De monteurs Sacha en Patrick hebben het blad keurig geplaatst, precies zoals wij het voor ons zagen.

Als iemand mij vraagt naar een betrouwbaar bedrijf met een enorme keuze aan keukenbladen, dan beveel ik De Keukenbladenfabriek zonder enige twijfel aan.

Virgil Idsinga
order: 2502787
Plaatsing: 08-01-2026

8 janvier 2026

Réponse de De Keukenbladenfabriek

Beste Virgil Idsinga, wat leuk dat jullie op aanraden van vrienden bij ons zijn gekomen! Heel leuk om te horen dat jullie tevreden zijn en ons ook weer aanbevelen. Bedankt voor de mooie review.

Zorgeloos

Het geheel liep heel gladjes en zonder problemen. De verkoper, de inmeter en diegene die het plaatste wisten allemaal wat ze moesten doen om een klant een tevreden gevoel te geven.

13 janvier 2026

Réponse de De Keukenbladenfabriek

Beste Ben van Delft, wat fijn dat je hier allemaal tevreden over bent. Bedankt voor de mooie review!

Perfect gemeten, goede service

Tijdens de afspraak was het druk op de zaak in Alblasserdam en koste het even moeite om de aandacht te krijgen. De afspraken daarna werden allemaal nagekomen en het inmeten gebeurd de keurig. Belangrijkste: het keukenblad is prachtig en zeer zeer kundig geplaatst. Dank jullie wel!

Rosalie, Amsterdam, plaatsing op 12 januari.

12 janvier 2026

Réponse de De Keukenbladenfabriek

Beste Roos, bedankt voor het compliment. Fijn dat alles na de drukte soepel verliep. Het belangrijkste is inderdaad dat je blij bent met je keukenblad. Geniet ervan en veel kookplezier!

Noté 3 sur 5 étoiles

Kwam juist niet vriendelijk over

Vanaf de andere kant van het land helemaal naar dit bedrijf gereden om een prachtig keukenblad uit te zoeken maar door de weersomstandigheden ernstig vertraagd. Alles liep uit. Daarna bij aankomst niet eens aangesproken door het personeel, totaal genegeerd, kennelijk geen begrip en uiteindelijk geschoffeerd. Hoefden niet een volledige afspraak maar enigzins aanspreken had makkelijk gekund. Prachtige zaak, ziet er vakkundig uit maar de menselijke maat en hospatality was ver te zoeken.

9 janvier 2026

Vakkundige partij

Ik moest soms de verkoper even achter nazitten wat betreft communicatie, maar in z’n totaliteit heel vakkundig geholpen en een prachtig kwartsiet blad voor een eerlijke prijs gekocht. Ook het plaatsen verliep professioneel. Aanrader!

25 novembre 2025

Réponse de De Keukenbladenfabriek

Beste Ellen, fijn dat je zo tevreden bent met je kwartsieten keukenblad. Veel (kook)plezier. We zullen de feedback over de communicatie meenemen. Dankjewel!

Plaatsing keukenblad 9 januari

Op 9 januari een keukenblad met stol laten plaatsen door Sacha en Patrick. De installatie verliep soepel en de service van de monteurs was perfect! Ook het advies van Jack en de inmeting van Danny was top qua kwaliteit en service! Vanaf de afspraak voor advies, naar inmeting tot plaatsing is alles supervlot verlopen en dat allemaal tegen een scherpe prins. Een dikker aanrader!

Yaïr Brouwer
Order 2502833
Plaatsingsdatum: 9 januari 2026

9 janvier 2026

Réponse de De Keukenbladenfabriek

Beste Yaïr Brouwer, bedankt voor de positieve review. Goed om te lezen dat alles naar wens is geweest. Geniet van je nieuwe keukenblad!

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus