Fantastisk gode produkter, købte kombi pakke med Clean & Care og er yderst tilfreds. De hvide sko blev helt hvide og flotte igen. Care er genialt til de falmede kanter og lister på campingvognen og d... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg har set mange reklamer omkring Denwax og hvor store forandringer produktet kan give. Jeg er ovenud tilfreds med produktet. Vores gamle skab, i ukendt træsort, er blev så flot efter det er fri... Voir plus
L'entreprise a répondu
I have IKEA kitchen fronts that have always been difficult to get completely streak-free. No matter which cleaning product or household tip I tried, there was always a visible film left behind, es... Voir plus
L'entreprise a répondu
Fantastisk produkt 🌞 Købte rens + wax. Har brugt produkterne på en udendørs trappe med klinker som havde et hvidt slør, som eddikesyre og saltsyre ikke kunne fjerne. Rensen fjernede sløret omgåe... Voir plus
L'entreprise a répondu
Denwax er en lille dansk familie drevet virksomhed, som fremstiller de fleste af vores produkter ved håndkraft. Vores produkter, bruges til rensning, pleje, imprægnering af glatter overflader. Lige fra læder, plastik,ubehandlet træ,natursten, alu til beton. Tænk mere bæredygtig, forlæng, levetiden på dine ting. Kendt fra Løvens Hule 2024
Hammershusvej 3N, 7400, Herning, Danemark
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Fantastisk produkt 🌞
Købte rens + wax.
Rensen fjernede sløret omgående og voksen gav klinker en flot og vandafvisende overflade.
I øvrigt sindssyg hurtig levering.

Réponse de Denwax
Det er et fantastisk produkt
Vi har fået helt nye alu vinduer og zinklister..

Réponse de Denwax
Der er ingen tvivl om at Denwax er et godt produkt.Jeg har anvendt det til alle mine lædermøbler med godt resultat.

Réponse de Denwax
Perfekt produkt - mine lædersofaer er blevet så flotte efter brug af Denwax samt mine lædertasker er først renset med Denwax rens og dernæst med Denwax - kan varmt anbefales 🤗

Réponse de Denwax
Jeg har prøvet Denwax clean og Care til postkasse, terassebord samt dør og vinduer og er så tilfreds - det ser så godt ud! Klar anbefaling herfra. Nu er jeg spændt på hvor længe effekten holder - efter vinduespudsning, rengøring osv.

Réponse de Denwax
Fantastisk multi produkt, har lige givet sommerhuset den årlige opfrisker. Karme, udendørslamper, krukker, dører, grill og havemøbler. Alt står skarpt efter en tur med Denwax. Hjemme er favoritten helt sikkert carportene, den triste grå sorte farve, bliver som ny. 100% anbefalinger herfra!

Réponse de Denwax
Hurtig levering og produktet “denwax” er fantastisk til både vinduesrammer (metal) og havestole, grill mm

Réponse de Denwax
Virkelig god service. Jeg glæder mig til at se om produkterne virker

Réponse de Denwax
Købsoplevelsen er perfekt hurtig levering. Kombinationen clean og Care virker bare. Jeg har brugt produkterne på sko, tasker, spisebord (ubehandlet eg) og køkkenbord (kompakt laminat) og resultatet er forbløffende godt på alle materialer. Jeg har også lånt produkterne til genboen der ville have nyt køkkenbord fordi træpladen var meget medtaget. Nu skal de ikke have nyt køkkenbord længere, de har bedt mig købe et sæt clean og care i stedet for. Jeg anbefaler jeres produkt til alle. Mit ordre nummer var 54089.

Réponse de Denwax
Selv beskidte hvide sko bliver som nye med Denwax clean. Leveringen var hurtig og nem.

Réponse de Denwax
Fantastisk godt produkt til vores plastvinduer. Tidligere andre produkter som vi prøvede havde ikke samme holdbarhed. Fra at skulle behandle vinduerne hver måned, i sommerperioden, skal vi nu kun gøres hvert halve år.

Réponse de Denwax
Hurtig levering og et unikt produkt, som er nemt at arbejde med.

Réponse de Denwax
Hurtig afsendelse og fin indpakning.
Kan betegnes som en nem, enkel og hurtig handel

Réponse de Denwax
Pakken kom hurtigt efter bestilling.
Produkterne er lette at bruge og giver et fin resultat.

Réponse de Denwax
Er glad for at jeg opdagede Denwax 🤗 Jeg har ikke haft det så længe, men har allerede brugt det på mange ting og det virker. Hurtig levering.