Desexshop.nl Avis

3,4

Gewoon top levering, goed spul en snelle klantenservice. Snap niet dat hier zoveel negatieve reviews staan.

'Besteld op werkdagen vóór 17.00 uur, de volgende dag in huis', stond bij het artikel vermeld. De bestelling werd in het weekend geplaatst dus we gingen er vanuit dinsdag het pakketje te krijgen. Toc... Voir plus

Ik heb een vibrerend eitje gekocht, toentertijd voor EUR 25, maar de gangbare prijs hiervan is EUR 40. De afstandsbediening zou op een maximale afstand van 20 meter moeten werken, maar werkt maar... Voir plus

Bestellen via de site zeer eenvoudig en prettig. Klantenservice prima. Maar uiteindlijk gaat het om het product. Ik heb een vacuumpomp aangeschaft waarvan al na 1x gebruik het pompgedeelte het beg... Voir plus

Moyen

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

perfect

Alles is in een keer gelukt zonder moeite dankje wel

8 décembre 2012

Betrouwbare service, maar twijfelachtige productkwaliteit

De betaling en levering van het product was uitstekend. Duidelijke bevestigingsmail, betrouwbare levering slechts twee dagen later en het product was netjes verpakt.
Jammer dat het product er nogal smerig en gebruikt uitzag en de beschrijving minimaal was, waardoor het product er heel anders uitzag dan verwacht. Niet alleen ziet het product er anders uit, maar ook was er minimaal bekend over de werking en het vermogen, waardoor dat ook een verrassing was.
Het product is nog niet uitgeprobeerd, dus het is nog niet mogelijk om de ervaring te beoordelen.

7 décembre 2012

super snel

Snel geleverd kwaliteit is perfect en bedankt voor de kruidnoten die we erbij kregen.

6 décembre 2012

Kwaliteit, kwaliteit en nog eens kwaliteit. Was ver te zoeken.

Bestellen via de site zeer eenvoudig en prettig. Klantenservice prima.
Maar uiteindlijk gaat het om het product. Ik heb een vacuumpomp aangeschaft waarvan al na 1x gebruik het pompgedeelte het begaf. Plastic rommel. 40 euro weggegooit.

Was mijn eerste kennismaking met Desexshop. Slechte beurd.

2 décembre 2012
Logo de Desexshop.nl

Réponse de Desexshop.nl

Geachte heer/mevrouw,
Het spijt ons te vernemen dat een artikel dat u onlangs heeft ontvangen defect is of een fabricagefout bevat. Wij zullen u een e-mail sturen waarin wij aangeven hoe het artikel kunt retourneren.
Met vriendelijke groet,
Klantenservice

overzichtelijke site..

Leuke overzichtelijke site, veel leuke interessante speeltjes.
Snelle anonieme levering en ik werd goed op de hoogte gehouden wanneer het afgeleverd zou worden.
Ik kom zeker nog eens terug

30 novembre 2012

topie eerste klasse service

beter en vlugger kan niet en dat voor hetgeen van nederland moet komen chappo proficiat voor herhaling vatbaar
als ge hier in belgie van zoiets besteld duur 4a 5 werkdagen
hopelyk tot gauw

mvg

22 novembre 2012

Discreet en snel

Je krijgt je bestelling snel, discreet zodat de verzender anoniem blijft en alles werd netjes geregeld. Ik zal bij mijn volgende bestelling hier bestellen.

15 novembre 2012

prima webshop

goede service, werd netjes op de hoogte gehouden van het bestelproces,goede levering, kortom alles prima!

10 novembre 2012