2,9

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 1 sur 5 étoiles

Zeer slechte reparatie aan remslangen en remleidingen

Bij een APK keuring van mijn oldtimer is 8000km geleden door De Sprint Hoogvliet een reparatie uitgevoerd waarbij remslangen en remleidingen, voor en achter, zijn vervangen. Dit is gebeurd door De Sprint omdat mijn reguliere garage helaas geen tijd had op korte termijn. Afgelopen week heeft mijn oldtimer de eerstvolgende beurt gehad en is door mijn reguliere garage gemeld dat de reparatie aan de remslangen en remleidingen zo slecht was uitgevoerd, dat alles opnieuw vervangen moet worden. Daarnaast was de bodemplaat met parkers vastgezet, door de carrosserie heen. Bij reclamatie heeft De Sprint aangegeven dat de reparatie weliswaar niet netjes was uitgevoerd maar veiligheidstechnisch in orde. Wat een teleurstelling!

27 février 2026

Onterecht afgekeurd op banden

Zeer teleurgesteld in mijn ervaring bij De Sprint Hoogvliet. Ik bracht mijn auto langs voor een APK-keuring en deze garage keurde hem af op de banden, terwijl ik zeker wist dat er nog voldoende profiel op zat. De monteur liep zelfs met mij mee naar de auto om het profiel opnieuw na te meten en ook toen bleek dit boven de 2mm te zijn. Na veel discussie bleef de garage echter volhouden dat de banden toch onder de 1,6mm zaten, terwijl dit dus niet het geval was.

Daarna ben ik direct naar KwikFit Hoogvliet gereden, waar mijn auto zonder problemen wél werd goedgekeurd. Dit geeft mij weinig vertrouwen in de beoordeling van De Sprint.

Mijn advies: ga niet naar deze garage als je niet voor de gek gehouden wilt worden. Rene achter de balie doet wel vriendelijk maar is eigenlijk uit op extra inkomsten want aan een APK van 39 euro valt weinig te verdienen.

9 février 2026

superfijne ervaring

Eerste ervaring met de sprint op Rotterdam Zuid gehad. we hadden problemen met onze koppeling van onze Opel insignia B. Contact met de sprint opgenomen. Auto gebracht voor diagnose. prijsopgave gemaakt en auto week later gebracht voor reparatie. Inschatting was dat reparatie 6 uur zou duren. einde van de dag ging mijn man langs om te kijken of de auto al klaar was. Bleek dat het een hele ingewikkelde klus was en de monteur al een hele dag op zijn rug aan de binnenkant van onze auto lag en de binnenzijde flink gedemonteerd moest worden zodat hij erbij kon. Dag later onze auto opgehaald. Auto is weer helemaal in orde en bleek helemaal gepoetst te zijn aan de binnenkant. Prijs was hetzelfde als afgesproken na diagnose ondanks dat ze er veel langer mee bezig zijn geweest dan was ingeschat. Supervriendelijk personeel. Houden je goed op de hoogte. Kortom wij zullen onze auto hier ook voor onderhoud etc naartoe brengen vanaf heden.

8 octobre 2025

Ik ging voor een A.P.K

Ik ging voor een A.P.K. keuring naar autogarage de Sprint op Slinge. De auto werd op vele punten en dure onderdelen afgekeurd. Mijn onderbuik gevoel gaf al aan dat iets niet klopte vooral daar mijn ruitenwissers recent waren vervangen. En andere punten die op de lijst staan. Ik ben de dag erna naar twee andere garages geweest voor een second opinion en wat blijkt! de auto is op onnodige punten die wel goed zijn afgekeurd! Ik ga echt NOOIT! meer naar deze garage.

1 octobre 2025

⭐⭐⭐⭐ 5/5

⭐⭐⭐⭐ 5/5 – Absoluut topservice!

Na een kleine botsing met een stoepje zat ik met een vervelend bandprobleem. Gelukkig kwam ik terecht bij Banden Garage Sprint in Rotterdam – en wat een geweldige ervaring was dat!

Binnen no-time werd ik super vriendelijk geholpen. Geen gedoe, geen lange wachttijden… gewoon direct actie en vakmanschap. Het team dacht mee, was mega klantvriendelijk en had mijn auto razendsnel weer op de weg.

Wat voor mij een halve dag stress had kunnen zijn, hebben zij in een handomdraai opgelost.

Ik kan deze garage aan iedereen van harte aanbevelen

Dankjewel team Sprint – jullie hebben mijn dag gered!

5 août 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

2 banden laten monteren voor een bedrag…

2 banden laten monteren voor een bedrag van €257,- bij thuis komst de rekening nog een na gekeken en blijkt niet overeen te komen met de prijzen volgens hun eigen site.
Over alles werd btw gereken terwijl alle prijzen incl zijn ook voor montage en balanceer worden extreme prijzen gereken en volgen hun site is dit €22,95z
Volgende dag terug en de man achter de balie bleef bij hoog en laag volhouden dat de juiste prijzen waren na tonen van de berekening via hun site toch €30,- terug maar hij bleef volhouden dat de hun site niet klop waarop ik zei dan wordt het tijd dat jullie deze aanpassen.
Ik heb het gevoel dat je gewoon wordt belazerd, kwam al zins 1979 in Feyenoord bij de sprint maar nu NOOIT meer.
Een aanrader voor je gaat bekijk de prijzen op de site en kijk de rekening goed na, maar beter is dat je een andere leverancier voor je banden en reparatie kiest!!!!!

10 juin 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Zeer slechte ervaring met de sprint in…

Zeer slechte ervaring met de sprint in Ridderkerk. Kwam voor een reparatie maar kreeg mijn auto kapotter terug..onbekwaam personeel en een grote smoel van die eigenaar! Mijn auto wordt nu ergens anders gemaakt en ga de onkosten via de rechter op deze criminelen verhalen? 1 ster is al te veel.Ga hier nooit heen!

1 mai 2025

Sprint eerder dicht.

Ik had afgesproken om mijn accu te laten vervangen vandaag zaterdag, sluiting tijd 16:00 uur ik was er om 15:15 en de Sprint in Hoogvliet was dicht…. Gelukkig was kilinclar op hoogvliet open en hebben mij heel goed geholpen… maar jullie hebben ons laten zitten … zo slecht.

12 avril 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

zo fijn dat deze heren je zo goed…

zo fijn dat deze heren je zo goed helpen. ook al was het druk en op zaterdagochtend en weinig personeel ivm ziekte
zachte band
bleek een schroef in te zitten
top heren van hellevoetsluis

22 février 2025
Noté 4 sur 5 étoiles

Prima bedrijf

Vandaag langs geweest omdat mijn Mercedes W203 station, koelvloeistof lekte. Elke week moet ik wel een halve liter bijvullen.

Nadat ik zonder echt een afspraak gemaakt te hebben, ik kon gewoon langs komen vandaag, even heb gewacht in de wachtkamer, is men gaan onderzoeken of ze iets konden vinden. Na een 20 tal minuten, kwam de monteur terug, met helaas het nieuws dat deze niets had kunnen vinden.

Jammer voor mijn auto, dat dit niet opgelost kon worden, maar wel goed, dat men niet zomaar met een hele dure reparatie is begonnen, zonder de uitkomst te weten.
Daarnaast mocht ik de werkplaats zonder kosten aan eventuele arbeidskosten verlaten.

Helemaal top! Want waarschijnlijk wordt het allemaal duur zat, nu deze auto stilaan onoplosbare gebreken gaat vertonen en ik dus opzoek moet naar een nieuwe.

4 février 2025

Top!

Mijn Alfa Mito’s beide koplampen moesten verwisseld worden. Ik werd vriendelijk ontvangen en meteen geholpen. Tevens ook advies gehad over een aantal mankementen aan de auto. Behulpzaam en vriendelijk personeel, toppie ! :)

30 octobre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Ik heb op maandag 22 juli mijn Dacia…

Ik heb op maandag 22 juli mijn Dacia Logan MCV op vestiging Slinge aangeboden voor de APK keuring. Ik had tevoren de auto zelf helemaal nagelopen (ook de auto op een brug gehad) en verwachtte geen mankementen. Wat schetste mijn verbazing, dat de auto afgekeurd werd op meer dan 1mm axiale speling op de stuurkogels. Hierop heb ik nieuwe spoorstangeinden/stuurkogels besteld en deze gemonteerd. Omdat ik het vreemd vond, dat er totaal geen radiale speling op de stuurkogels zat, heb ik de oude stuurkogels in mijn werkplaats aan een nauwkeurig onderzoek onderworpen. Hierbij ontdekte ik dat het niet een speling, maar een invering van ca 2 mm betrof. De invering komt pas tot stand bij een kracht van ca 20 kg, dus als je bijv. onder de auto het spoorstangeind met kracht omhoog drukt. Hierop heb een stuurkogel gedemonteerd en inderdaad een veer onder het kogelgewricht aangetroffen. Ik heb hierop op internet gezocht en gevonden dat deze invering wel vaker als speling wordt gezien. De auto is dus onterecht afgekeurd, terwijl de oorspronkelijke stuurkogels zich in uitstekende staat bevonden. Hetgeen mij ook bevreemde, is dat ik de auto binnen 7 kalender, dagen voor een gratis herkeuring mag aanbieden maar dit praktisch ondoenlijk is. Ik had de stuurkogels donderdagmiddag 25 juli gemonteerd en belde vestiging Slinge voor de herkeuring. Hierbij kreeg ik te horen dat de keurmeester op vakantie ging en of ik mij in 2 uur tijd bij de vestiging kon melden, wat mij uiteindelijk gelukt is. Vreemde zaak, dat er maar één keurmeester is en dat de herkeuring niet door één van de andere De Sprint vestigingen kon worden overgenomen. Wanneer ik even later had gebeld, dan had ik mijn APK datum van 6 augustus waarschijnlijk niet gehaald. Daar dit alles mij onterecht veel aan tijd en onderdelen heeft gekost, verwacht ik van De Sprint een passende financiële compensatie en De Sprint wijst dit af. En tot slot nog een tip: bestel uw banden op een Poolse website en laat ze hier door een lokaal bandenbedrijfje (zwart) voor gem. €12,50 per band monteren en balanceren. Kan tientallen euro’s per band schelen. Mijdt dit klantonvriendelijke bedrijf als de vlektyfus!

25 juillet 2024
Noté 4 sur 5 étoiles

Vriendelijke mensen en lekkere koffie

Ik ben afgelopen Donderdag (18-04-2024) langs geweest voor 4 nieuwe autobanden voor mijn Opel.
Het waren Hankook banden met een actie voor gratis montage. Ik had een afspraak gemaakt voor de Donderdag maar zonder tijd. Het was druk dus moest ik best wel even wachten.De prijs is scherp en ik ben allervriendelijkst geholpen en niet in vergelijking met eerdere reviews.

18 avril 2024

grote oplichters!!

grote oplichters!!! Op de site staat dat een bandenwissel (winterbanden) € 95,00 kost. Bij het afrekenen kreeg ik een factuur van € 280,00!! Zijn nog geen uur bezig geweest!! Sinds wanneer heeft een automonteur, die overigens zeer ongemotiveerd en chagrijnig was, hetzelfde uurloon als een advocaat.. Materiaal is er niet gebruikt nu onze eigen banden bij ons hadden!!
De Sprint Hoogvliet

21 décembre 2023

Express een defect aanbrengen

Mensen geen boelshit vertellen. Ik stuur mijn vrouw om uit te lijnen. 1 vd dingen die je effe snel laat doen daar ik dat hier niet heb. Nee dit kan niet want je aandrijfas hoes lekt en moet eerst vervangen worden. Ten eerste het heeft totaal niks te maken met uitlijnen maar okee.

Komt ook net 2 dgn geleden vd keuring in den haag maar ja, als hij zou lekken dan zou je zoiets moeten vervangen (vastmaken) alleen wat bevreemd mij bij de keuring was hij goed. Hij was nl niet kapot, de klem zat niet los of er slingerde smeer uit.

Van sprint (r'dam/zuid) naar huis gereden en wat raar abs-storing gaat ineens branden. (3km) Tuurlijk de smeer gaat dan voor het abs gaatje (boven de hoes) zitten omdat de hoes nu op miraculeuse wijze openstaat en de smeer eruit wordt geslingerd. Ik ga thuis kijken en vind dan ook de klem die tussen de motor ligt. Opzettelijk los geklikt ?

Ik had eerder met ze gebeld vwb het uitlijn verhaal en aandrijfas hoes. Nou ik weet niet waarover ik praat en wat had me vrouw me danwel verteld.
Wel ik sleutel al aardig wat jaartjes aan autoos en kom al aardig lang bij de jongens op de sloop.

Dit is al de 2de maal bij deze sprint garage op zuid voor wat betrefd een aandrijfas hoes. Geld verdienen prima maar niet over mijn rug en niet op deze manier van o een vrouw die kunnen we alles wijs maken. Repareer even je aandrijfas hoes en dan kunnen daarna uitlijnen, gelukkig dat ze daar voor paste.

Snel verdienen he, effe met een schroevendraaier de klem losklikken en dan zo'n lulverhaal ophangen toch? Schaamteloos.

Misschien een prima service maar ondertussen.

Oja uitlijnen dat doe je dmv de spoorstangen (bout los draaien en stellen) en deze stel je niet met de aandrijfas waar de hoes over de homokeneet zit en deze gebruik je ook niet om je camber in te stellen.
Dus ja hoe bedoel je kon dan niet uitlijnen zonder eerst de aandrijfas hoes te repareren.

1 juin 2021
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus