Det Halve KongerigeAvis

TrustScore 5 sur 5

4,8

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Du kan være sikker på at det altid er lækre kvaliteter af tøj som du køber hos Det halve kongerige. Det er holdbart og holder facon og farver gennem flere år. Så er der altid hurtig ekspedition. Var... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har købt tørklæder, strømper, pulsvarmere, gaveartikler m.m. ad flere gange. Alle varer er af virkelig god, lækker og eksklusiv kvalitet. Servicen er helt i top. Nærværende og hjertelig betjenin... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Bestilte 2 "beanies" - strikhuer i hhv. alpaka- og lammeuld. De blev sendt og leveret, så jeg havde dem allerede den følgende dag. Jeg blev super positivt overrasket over de smukke håndlavede huer af... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de vêtements pour femmes

Écrit par l'entreprise

Det Halve Kongerige er en dansk e-mærket webshop siden 2015. Det Halve Kongerige forhandler tøj og livsstilsprodukter fra mere end 60 forskellige leverandører, der alle lever op til vores værdier. Vi udvælger kvalitetsprodukter, der er fremstillet i naturlige materialer i et klassisk og enkelt snit - og gerne i farver. Tøj skal være behageligt og blive brugt uafhængigt af modens luner. Derfor fokuserer vi på SLOW-fashion fra producenter, der ofte har de samme klassikere år efter år. Vi støtter socialøkonomiske projekter i verdens fattige lande, så kvinder kan forsørge og sende deres børn i skole. Fx. Mode med mening strik produceret af enlige mødre i Peru eller Fairtrade produkter fx. smykker fra Kenya, kurve fra Ghana, strik fra Burundi og filtet uld fra Nepal. Vi sætter kundeservice højt og forsøger at gøre handel på nettet til en personlig oplevelse. Vi hjælper gerne med specialbestillinger hvor det er muligt, og står til rådighed for telefonisk rådgivning på hverdage mellem kl. 10-11. Modtager du vores nyhedsbrev vil du opnå flere fordele afhængig af hvor ofte du handler, og få mulighed for at deltage i lodtrækninger og Give Aways, hvis du ønsker det. Har du spørgsmål eller kommentarer til vores webshop er du velkommen til at kontakte os - vi ønsker at give dig en god oplevelse med at handle ved os. // Det Halve Kongerige

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

39 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Du kan være sikker på at det altid er…

Det er holdbart og holder facon og farver gennem flere år. Så er der altid hurtig ekspedition. Varerne er pænt pakket ind og leveres i tilstrækkelig god emballage. Emballagen er til ♻️

30 juin 2026

Kære Lotte

Tusinde tak for din meget fine anmeldelse og de 5 stjerner.

Det glæder mig især at høre, at du oplever tøjet som holdbart, og at kvalitet, pasform og farver holder sig flotte gennem flere år. Det er netop den slags produkter, jeg gerne vil finde til webshoppen.

Jeg er også glad for, at du vender tilbage gang efter gang og værdsætter den hurtige ekspedition og den emballage, varerne sendes i. Det betyder meget, når kunderne lægger mærke til både de store og de små detaljer.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse og rigtig god sommer.

Bh Rie // Det Halve Kongerige 🌱

Pålidelig virksomhed

1 juillet 2026

Kære Vivi

Tusinde tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.

"Pålidelig virksomhed" er få ord, men de betyder rigtig meget for mig. Jeg gør mig umage for, at kunderne kan føle sig trygge ved at handle hos Det Halve Kongerige, så din anbefaling glæder mig meget.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive den.

Noté 5 sur 5 étoiles

Var i tvivl om farven på to bluser

Var i tvivl om farven på to bluser, så jeg ringede til kundeservice. Rie tog telefonen og var meget imødekommende og hjælpsom. Hun foreslog at sende et billede til mig på mail, hvor jeg kunne se farveforskellen mellem de to bluser. Super god oplevelse og blusen jeg bestilte, blev hurtigt leveret.

30 juin 2026

Kære Sofie

Tusinde tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner.

Det glæder mig meget at høre, at du oplevede god hjælp i forbindelse med dit valg af farve. Farver kan være svære at vurdere på en skærm, så jeg er glad for, at billederne gjorde det nemmere at træffe det rigtige valg.

Dejligt at høre, at du er tilfreds med både servicen og den hurtige levering. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Noté 1 sur 5 étoiles

Meget skuffende oplevelse.

Meget skuffende oplevelse.

Jeg bestilte to 'flet kurve' tasker i farven "Rosa", men de tasker, jeg modtog, var nærmest beige. Farven havde intet med produktbillederne på hjemmesiden at gøre. Jeg er fuldt ud klar over, at håndlavede produkter kan variere, men her er der tale om en markant forskel, ikke bare en lille nuance.

Jeg kontaktede kundeservice med billeder, der tydeligt viste forskellen. Svaret var blot, at farven lå "inden for de naturlige variationer", og at jeg selv kunne returnere dem.

Det mest skuffende er, at virksomheden ikke virker interesseret i at tage ansvar eller finde en løsning. I stedet forventes det, at kunden selv skal betale for en retur af et produkt, der efter min mening ikke lever op til det, der markedsføres.

Jeg kommer ikke til at handle her igen. Der findes heldigvis mange webshops, som tager deres kunder og deres produktpræsentation markant mere seriøst.

Kan ikke anbefale virksomheden. For mig handler god kundeservice om at være imødekommende og løsningsorienteret, det var desværre ikke den oplevelse, jeg sad tilbage med.

23 juin 2026

Hej Nanna

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Jeg er selvfølgelig ked af, at taskernes farve ikke levede op til dine forventninger.

Kurvetaskerne fra Madam Græskar er håndflettede af naturmaterialer, og derfor vil der altid være variationer i både flet og farvetoner. Derudover kan farver opleves forskelligt afhængigt af lysforhold og skærmindstillinger. Det er også beskrevet på produktsiden, netop fordi hver taske er unik.

Da vi gennemgik de billeder, du sendte, vurderede vi desværre ikke, at der var tale om en fejl eller en forkert vare, og derfor kunne vi ikke behandle sagen som en reklamation. Vi tilbød i stedet, at taskerne kunne returneres i henhold til fortrydelsesretten.

Jeg er oprigtigt ked af, at resultatet ikke blev, som du havde håbet, og jeg ønsker dig alt det bedste fremover.

Er meget tilfreds :)

Første gang jeg handler her og er MEGET tilfreds . Jeg har købt forskellige duftblokke ,og alt er som beskrevet :)

9 juin 2026

Kære Charlotte

Tusinde tak for din fine anmeldelse. Det glæder mig meget at høre, at du er så tilfreds med dit første køb hos Det Halve Kongerige.

Duftblokkene er populære hos mange af vores kunder, så det er dejligt at høre, at de levede op til dine forventninger, og at alt var som beskrevet.

Tak fordi du handlede hos mig – jeg håber, jeg får fornøjelsen af at byde dig velkommen igen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig responds på mail og fantatisk…

Hurtig responds på mail og fantatisk service

29 mai 2026

Kære Mette

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder mig meget at høre, at du oplevede både hurtige svar på dine mails og god service.

Jeg sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Noté 5 sur 5 étoiles

God service og fin kommunikation.

God service og fin kommunikation.

10 mai 2026

Kære Charlotte

Tusinde tak for din anmeldelse. Det glæder mig at høre, at du oplevede god service og fin kommunikation – det betyder meget for en lille webshop som min.

Tak fordi du handlede hos mig.

Noté 5 sur 5 étoiles

Absolut én af mine foretrukne webshops

Jeg har kun det bedste at sige om Det Halve Kongerige, som jeg har handlet hos adskillige gange; lynhurtig levering, superlækre og bæredygtige varer, stort udvalg, - og så sætter jeg især pris på butikkens store sortiment af Privatsachen og Prächtig Berlin.

5 mai 2026

Kære Annette

Tusinde tak for din meget fine anmeldelse – og for dine mange handler hos Det Halve Kongerige. Det glæder mig virkelig at høre, at webshoppen er blevet en af dine foretrukne.

Det er også dejligt at høre, at du sætter pris på udvalget fra Privatsachen og Prächtig Berlin. Det er to brands, jeg selv holder meget af for deres særlige udtryk, kvalitet og materialer.

Tak fordi du tager dig tid til at dele din oplevelse.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig og fin betjening.varen leveret…

Hurtig og fin betjening.varen leveret allerede næste dag.

17 avril 2026

Kære Finn
Tusinde tak for din anmeldelse. Det glæder mig at høre, at du oplevede hurtig og fin betjening – og at varen nåede frem allerede dagen efter.
Tak fordi du handlede hos Det Halve Kongerige.

Hurtigt svar fra kundeservice

Hurtigt levering! Købte en taske som havde nogle syning fejl, men de svarede hurtigt og sendte mig en ny. Stadig god kvalitet. En vildt god oplevelse.

20 avril 2026

Kære Freja
Tusinde tak for din fine anmeldelse. Det glæder mig, at du oplevede hurtig hjælp, og at vi fik løst problemet hurtigt. Fejl kan ske, men så skal servicen også være i orden.
Dejligt at høre, at du stadig oplever god kvalitet – og tak fordi du handlede hos Det Halve Kongerige.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har lige modtaget en silkekjole fra…

Jeg har lige modtaget en silkekjole fra Det Halve Kongerige.
Den er simpelthen sååå smuk og af vikelig god kvalitet.

11 avril 2026

Réponse de Det Halve Kongerige

Tak for de pæne ord, Anne – det glæder mig meget at høre. Jeg håber, du bliver glad for silkekjolen og får stor glæde af den i mange år frem. Tak fordi du handlede hos Det Halve Kongerige.

God webshop

Har netop købt en smuk ballonkjole til hverdag og fest. God information om pasform og materiale, Køb og levering lever op til forventningerne!

12 avril 2026

Kære Anne

Tusind tak for din anmeldelse – hvor er det dejligt at høre.

Det glæder mig især, at informationen om pasform og materiale har været hjælpsom i dit valg – det er netop det, jeg gerne vil gøre så tydeligt som muligt.

Jeg håber, du bliver rigtig glad for kjolen – både til hverdag og de lidt særlige anledninger.

Perfekt

Perfekt! Dejligt produkt og hurtig forsendelse.

10 avril 2026

Kære Mia

Tusind tak for din anmeldelse – hvor er det dejligt at høre, at både produkt og levering levede op til forventningerne.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg fik en flot blå kjole som passede…

Jeg fik en flot blå kjole som passede perfekt
Så super tilfreds👍

8 avril 2026

Kære Ketty Cecilie

Tusind tak for din fine anmeldelse – hvor er det dejligt at høre, at kjolen både passer og falder i din smag.

Jeg håber, du får rigtig meget glæde af den.

Noté 5 sur 5 étoiles

Skønne varer med den BEDSTE service

Det halve kongerige er en forretning, hvor jeg fandt min yndlingsbluse, som jeg snart har købt i samtlige farver.
Desuden får man den ypperligste service, som efterhånden er sjælden. Det sætter jeg STOR pris på.

8 avril 2026

Kære Mette

Tusind tak for din fine anmeldelse – det betyder virkelig meget at læse.

Hvor er det dejligt at høre, at blusen er blevet en favorit hos dig – og at du har lyst til at vende tilbage efter flere farver.

Og tak for dine ord om servicen – det er noget, jeg lægger stor vægt på, så det glæder mig oprigtigt, at du oplever det sådan.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg kan bestemt anbefale Det Halve…

Jeg kan bestemt anbefale Det Halve Kongerige. Gode kvalitetsprodukter og hurtig levering. Jeg har handlet her flere gange og er så glad for de ting jeg har købt.

1 avril 2026

Kære Yvonne
Tusind tak for din fine anmeldelse – og fordi du vender tilbage igen og igen, det betyder virkelig meget for mig.
Det glæder mig, at du er glad for både kvaliteten og leveringen.

Vil til enhver tid handle hos Det Halve Kongerige

Fint sted at handle med et dejligt udvalg af kvalitets varer samt super god kundeservice og hurtig levring. Stor anbefaling herfra.

10 mars 2026

Kære Mette

Tusind tak for din fine anmeldelse – det betyder virkelig meget for mig at læse.

Jeg er så glad for, at du både oplever udvalget, servicen og leveringen som noget positivt – det er netop det, jeg hver dag forsøger at gøre mig umage med.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse og for din anbefaling – det sætter jeg stor pris på.

Rigtigt godt udvalg

Udvalget af tøj og accessories er rigtigt godt hos Det Halve Kongerige. Man slipper ikke butikken igen, hvis man først har fundet den på nettet.

20 février 2026

Kære Karen Marie
Tusind tak for dine fine ord – de betyder mere, end du aner. 💚
Det glæder mig virkelig, at du oplever udvalget som noget særligt. Jeg gør mig umage med hver eneste style og hvert eneste brand, så det er en fornøjelse at høre, at det kan mærkes.

Og ja… man kan godt risikere at blive hængende lidt for længe 😉
Tak fordi du tog dig tid til at skrive. Det er guld værd for en lille, selvstændig webshop som min.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering og venlig…

Hurtig levering og venlig korrespondance om at skaffe en vare.
🤩🤩🤩🤩🤩 handler gerne igen hos Det Halve Kongerige

16 janvier 2026

Kære Pia
Hvor bliver jeg glad for at læse det – tusind tak 🤩 Jeg gør mig umage med både hurtig levering og god dialog, så det betyder meget, at det mærkes. Jeg glæder os til at byde dig velkommen igen.
Bh Rie // Det Halve Kongerige 🌱

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus