Fik afhentet 4 flade cykler om aftenen, fik 4 cykler tilbage dagen efter, rengjorte, smurte, gennemgået fra a-z, slidte dele skiftet. Tilmed til fornuftig pris Jeg kunne ikke være mere tilfreds
Super god og yderst kompetent service! Efter nogle forgæves forsøg hos andre cykelhandlere med min elcykel der ikke virkede, endte jeg med at ringe din cykelservice op. Allerede i telefonen skinnede f... Voir plus
Nem og hurtig afhentning/aflevering samt reparation af min elcykel, som var punkteret (tredje gang inden for kort tid). I første omgang troede jeg det kun var en lapning, men cykelmekanikeren send... Voir plus
L'entreprise a répondu
Écrit par l'entreprise
Vi er et dedikeret cykelværksted, som kun driver værksted. | Vi koncentrerer os om at give jer den bedste service og hurtig ekspedition. | Vi henter og bringer din cykel - nemt og ligetil. | Vi laver alle typer af cykler. | Kassecykler, hverdagscykler, børnecykler, elcykler, racer, gravel og andre specialcykler. | Vi er servicepartner for flere store producenter; Cargo kid, Babboe, Eventyrcykler, Pronghorn, Stromer osv. | Vi kan lave alle specialopgaver, og er elcykelspecialister som officiel Bosch certificeret servicepartner.
Tagmosevej 21F, 8541, Skødstrup, Danemark
- info@dincykelservice.dk
- www.dincykelservice.dk
Demande des avis aux clients
Flink og serviceminded
Flink og serviceminded, men først efter 3.forsøg var cyklen i orden
Hurtigt og fleksibelt
Fin service og god dialog om reparation…
Fin service og god dialog om reparation og udført arbejde
Hurtig ekspedition fra jeg leverede…
Hurtig ekspedition fra jeg leverede cyklen til den var klar, og der skulle laves meget.
Servicen helt i top.
Kan varmt anbefales.
Fremragende service til en god pris
Aldrig har jeg oplevet en sådan kombination af serviceniveau, pris og hastighed. Fra jeg afleverer min cykel til jeg har et tilbud og en klar cykel igen, da går der nærmest under 24 timer. Super god service af Rasmus, som man kan mærke går op i, at man får en god behandling og service samt rådgivning i forhold til vedligehold af sin cykel. Jeg har så absolut fundet min fremtidige cykelmekaniker.
Kan klart og varmt anbefales til alle!
Hurtig eg effektiv behandling.
Det var hurtig og effektiv behandling. rerparation medens jeg ventede. Tilpasset støtteben til en engwe Fatbike, der var for langt, samt en måde til selv at "udlufte" de hydrauliske bremser.´
Venligst FinnO.
Alt som aftalt og til tiden
God og hurtig service
Vildt hurtig service! Afhentet fredag aften og leveret igen mandag aften 🙌🏾Rigtig fedt med videoen af hvad de mener der skal laves som man så accepterer før de går i gang med selve arbejdet 🥳
Fedt med afhetning og levering i Århus
Fedt med afhetning og levering i Århus. Nemmere bliver det ikke
Vi fik hentet og bragt cyklen på vores…
Vi fik hentet og bragt cyklen på vores søns efterskole. Det fungerede upåklageligt og nu virker cyklen 🫶🏼
Problem med bremsegreb blev hurtigt…
Problem med bremsegreb blev hurtigt løst - god service.
Meget hurtig og supergod service
Meget hurtig og supergod service. Fantastisk med afhentning og levering
El-cyklen kører nu igen som den skal.