Forret god og frisk laks, dog ikke ens anrettet. Kalvefilet i hovedret senet og sej. Sendt retur til køkken. Næste skive tilsvarende sej, senet og uspiselig. Det samme hos min medspiser. Dessert fin o... Voir plus
L'entreprise a répondu
L'entreprise a répondu
Fantastisk betjening og rigtig go mad. Vi valgte menuen med masser af spændende for-og mellemretter og sluttede af med Cote-de Beuf bonanza. Det er anden på 3 uger vi er på BarVin. Genialt sted hvis... Voir plus
The Pescatarian Vi fik snacks og bobler efterfulgt af 6 retters menu med vinmenu. En fantastisk oplevelse for smagsløgene. Alle retter var meget flot anrettet og serveret. Vinene var perfekt udvalgt... Voir plus
DinnerBooking.com er en hjemmeside, som hjælper dig med at finde den helt rigtige restaurant eller café. Vi er Danmarks største bookingsite, og med os kan du nemt og hurtigt gratis booke bord på nettet 24 timer i døgnet. Du modtager med det samme en bekræftelse på din booking. Det eneste du skal gøre er at oprette en profil - det er gratis og tager kun 2 minutter. DinnerBooking er også Danmarks førende online bookingsystem for restauranter og caféer, og bliver brugt af over 800 restauranter i Danmark. Vi håndterer en booking hvert 10. sekund døgnet rundt og omkring +10 millioner gæster hvert år.
Lyongade 21, 1, 2300, København S, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 33 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Kompetent og venlig betjening, i dejlige omgivelser, super skønne kager.
Rigtig god oplevelse på Osteria 16 italiensk restaurant på Vesterbro. Skøn mad, super service og stemning, til meget rimelige priser. Ny stamkunde!
Virkelig dejlig mad - smagfuldt og smukt og bare en kvalitetsoplevelse!
Dejlig middag hos Rosé Rosé. Lækker mad, meget venlig og opmærksom betjening, skønne omgivelser - 5 stjerner!
God og gedigent mad får man på stedet, som har nogle lange og gode historiske rødder. Et sted man ikke bør overse.
Maden var rigtig god, servicen var god og resturant placering og udsigten var fantastisk.
God mad i rare omgivelser med en ualmindelig god og personlig betjening!
Rigtig god mad og betjening. Udvalget på menuen er ikke så stort, men det der er der, er meget lækkert og velsmagende. Velkomstdrinksene var virkelig velsmagende og kan klart anbefales. Vi kommer helt sikkert igen.
Tak for et meget flot og vellykket arrangement i søndags - alt var perfekt - lokaler,
maden, betjeningen, styringen osv. - I kan være stolte over hvor godt
I gør det - et "dream-team" vil jeg kalde jer på Furesøbad 👏👌 husk
at rosen gælder alle medarbejdere i processen fra køkken til gæst 😉
Mine gæster roste arrangementet rigtig meget.
Tak for at I gjorde min fødselsdagsfest til en rigtig god oplevelse 😊
Så dejlig oplevelse for hele familien.
Vi havde en følelse af at være i Italien igen.
Lækre pasta retter👌🏼
Husets glas rødvin var rigtig lækker.
Alle var glade. Akustikken er ikke i top!
Vi spiste frokost med en gruppe kunder. Først og fremmest må jeg sige, at maden er lækker og veltilberedt. Ud over en velsmagende burger gav de os mulighed for at prøve forskellige øl, som de selv havde brygget. Servicen er også fremragende, alt personale var supervenligt og professionelt, og stedet er smukt og har en interessant historie. Det var en spektakulær oplevelse, som jeg kan anbefale til familier eller vennegrupper, såvel som til firmafester.
Der var ikke en finger at sætte på noget.
3. gang vi har været på det glade vanvid
En fantastisk mad, service hel i top
Fantastisk der ingen musik er ,så man faktisk kan tale sammen,mens man nyder maden.
Det er vores nye yndlings sted og stedet vi nyder at vise vores venner som bliver lige så begejstret som vi er.
Det er et fantastisk koncept de kan bare noget på det glade vanvid 😀
Besøket på Marv & Ben var en fantastisk opplevelse for vår gruppe på 25 gjester fra Norge. Maten, Atmosfæren, Serveringen, Vinen. Fantastisk servering, ingen ventetid. Servitører som gav av seg selv. Vi visste det ville bli bra, men det var helt himmelsk !!! Dette bare MÅ oppleves
Rimelig buffet, men ikke høj kvalitet overhovedet .. fint udvalg ... men prisen helt absurd høj - 345 kr for en buffer, som burde have kostet 199 kr ... ikke umiddelbart et besøg værd medmindre børnene er trætte og kørt helt i sænk

Réponse de DinnerBooking